Saturday, March 20, 2010

ΟΙ "ΕΝΤΙΜΟΙ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ - Μια ζωή ψεύτες!!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει την απάτη που είχαν παίξει οι "προοδευτικοί" δημοσιογράφοι, για να δημιουργήσουν ενοχή στους Ελληνες που αντιστέκονται στο πολυπολιτισμό και τον αφελληνισμό της Ελλάδας.
Προσπαθούν συνεχώς οι "προοδευτικοί" δήθεν "αριστεροί" να κατηγορήσουν τους Ελληνες πατριώτες ως "ακροδεξιούς" και "ρατσιστές", για να προωθηθούν ευκολότερα τα σχέδια των Εβραίων Παγκοσμιοποιητών που θέλουν να εξαφανίσουν το ελληνικό και όχι μόνο έθνος!



Πριν απο δύο χρόνια περίπου είχαν εμπνευσθεί απο μια ταινία μικρού μήκους Γερμανικής παραγωγής για να γράψουν τον "μύθο" τους για τον "ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία"(περισσότερα εδώ "ΟΙ «ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!")...

Τώρα φαίνεται να έχουν πλάσει ακόμη ένα μύθο, που δείχνει οτι οι "κακοί ρατσιστές" Ελληνες θέλουν να διώξουν τους (λαθρό)μετανάστες, οι οποίοι κερδίζουν την συμπάθεια της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ενώ αυτοί που αντιδρούν εναντίον των ξένων εισβολέων στην Ελλάδα γελοιοποιούνται και περιθωριοποιούνται.

Οι δήθεν "προοδευτικοί αριστεροί" δημοσιογράφοι εξαπατούν συστηματικά τους Ελληνες μέσα απο τις στήλες και τα άρθρα τους στις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ(το τελευταίο καιρό έφτιαξαν και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και τις προβάλλουν μέσω της τηλεόρασης τους για να ανέβουν οι επισκέψεις τους - Οι πωλήσεις των καθεστωτικών εφημερίδων έχουν πέσει πολύ. Ας κάνουμε το ίδιο και στο διαδίκτυο).
Πληρώνονται αδρά(απο ποιούς άραγε;) για να δημιουργούν αισθήματα ηττοπάθειας και ανθελληνισμού στην ελληνική κοινωνία, η οποία αποδεδειγμένα απο δημοσκοπήσεις και γκάλοπ είναι ενάντια στην μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Την είδηση την διαβάσαμε εδώ. Μπείτε στο link για να διαβάσετε και τον μύθο που έπλασε ο "αριστερός" δημοσιογράφος...



1 comment:

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ said...

„SOS, σταματήστε την αποδοχή προσφύγων αμέσως“- Rebecca Sommer, εθελοντής συνοδός προσφύγων και βοηθός ενσωμάτωσης 2012-2020)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails