Monday, March 8, 2010

Η διαστελλόμενη Γη! - Βίντεο

Η θεωρία πεδίου του ιδιοφυούς Νίκολα Τέσλα μαζί με τα αντικειμενικά κριτήρια της φυσικής εξηγούν την πραγματική φύση του σύμπαντος που βασίζεται στα νετρίνο.

Η θεωρία της διαστολής της γης δεν έχει σχέση με θεωρίες συνωμοσίας. Είναι θεωρία που βασίζεται σε καθαρά επιστημονικά κριτήρια και αποδείξεις. Η ύπαρξη του νετρίνο έχει αποδειχθεί, όπως και το μεγάλωμα της γης (χάρτης της ΝΑΣΑ). Το μοντέλο του καθηγητή Μάιλ που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ βασίζεται σε μια επέκτραση των εξισώσεων του Μάξγουελ και μπορεί να εξηγήσει όλα τα φυσικά φαινόμενα, τους κβάντες κλπ.
Ο καθ. Μάιλ έχει γράψει πολλά βιβλία επί αυτού και το έργο του μελετάται από γνωστά Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο (π.χ. ΜΙΤ. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στην ιστοσελίδα του:
http://www.meyl.eu/go/index.php?dir=10_Home&page;=1&sublevel;=0

Το ντοκιμαντέρ εξηγεί απλά, κατανοητά και ευχάριστα τις γνώσεις που οι ισχυροί του κόσμου μας αποκρύπτουν!

Από τον ρυθμό επιχωμάτωσης στην αρχαιολογία συμπεραίνομε ότι αυτή γίνεται με ρυθμό 2meters/χιλιετηρίδα=2mm/χρόνο οδηγώντας στην θεωρία της Διαστελλόμενης Γης. 2πr, Διαστολή περιφέρειας = 2πΔr=2π2mm/χρόνο=6,28x2mm/χρόνο=1,56 cm/χρόνο όσο παρατηρείται ότι απομακρύνονται οι ήπειροι.

Η απομάκρυνση Ηπείρων είναι όσο και η ευρεθείσα παραπάνω διαστολή της περιφέρειας της Γης.

Πτηνά που δεν πετούν τώρα. Αν η Γη διεστάλη από την αύξηση της μάζας της είναι επόμενο ότι πτηνά που με την εξέλιξη τους έμαθαν να πετούν, τώρα δεν θα πετούν, κότα, παγώνι, κλπ.

Μεγαθήρια που εξαφανίσθηκαν. Αν υπήρχαν μεγαθήρια με μεγάλο βάρος είναι επόμενο με την αύξηση της βαρύτητας της θα υπερβάρυναν, και εν συνεχεία ενεφανίσθησαν.

Πόσο αυξήθηκε η βαρύτητα της Γης από την εποχή της εξαφάνισης των Δεινοσαύρων μέχρι σήμερα; Αν υποθέσουμε ότι η μέση πυκνότητα της Γης ήταν ίδια με σήμερα ρ= 5kgr/L ότι η σημερινή ακτίνα είναι 6,4x106meters, τότε στα 100x106 τότε η μάζα της Γης αυξήθηκε κατά Δ3/4πr3/3/4πr3=3Δr/r = 0,15x 10 6/6.4=1/6
Βαρύτητα τώρα προς βαρύτητα τότε ( 7/6)3 = 1,5879= περίπου 1,6=1+60/100, αύξηση 60%, αρκετή για να είχε θανατώσει τα μεγαθήρια και να έκανε πολλά πτηνά να μην πετούν!

Η θεωρία της διαστελλόμενης Γης λοιπόν!
Τα πρόσωπα που αναφέρονται φαίνονται να είναι αληθινά, γίνεται συσχετισμός θεωριών με υπάρχουσες, υπάρχει μια λογική ανάμεσα στις διαφορετικές αναφερόμενες θεωρίες & πραγματικές γνώσεις που έχουμε μέχρι τώρα...
Ποιός μπορεί τελικά να ξέρει στα σίγουρα απ'την άλλη, με τα τόσα fake & "φτιαχτά" που κυκλοφορούν στο Δίκτυο;



Ακολουθούν και τα υπόλοιπα βίντεο:












Το βρήκαμε στο http://www.schizas.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails