Wednesday, September 15, 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 3 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Νεώτερη ενημέρωση ώρα 22:15: Προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα ως ύποπτοι για το μαχαίρωμα των ανηλίκων δύο αλλοδαποί. Εκατοντάδες Έλληνες κάτοικοι της περιοχής γύρω από το Τμήμα. Δυνάμεις των ΜΑΤ σε παράταξη έξω από το τμήμα.

ΩΡΑ 21.20: Πριν από λίγο λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια και τραυμάτισαν τρία παιδιά στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητας και του ανύπαρκτου κράτους και οι κάτοικοι έχουν κλείσει την οδό Αχαρνών.
πηγή

ευχαριστούμε τον φίλο που μας ενημέρωσε με σχόλιό του εδώ
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/3_15.html
 
Αναδημοσίευση απο http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/3_15.html

5 comments:

Anonymous said...

Παπούτσι ρίξανε στη ΔΕΘ
Στον Τζέφρυ τον ''ξεφτίλα''
όμως αντί για παντοφλέ
έπρεπε να'ναι .Αρβύλα !

Ένας γιατρός το έκανε
λεβέντης Εδεσσαίος,
και είπαν όλοι οι Έλληνες
πως ήτανε ωραίος !

Τον είπανε αναρχικό
τον είπανε ρεμάλι,
μα εγώ τον λέω άστοχο
( δεν πέτυχε κεφάλι .)

Που δεν κατεύθυνε σωστά
αυτό το παπουτσάκι
κι ετσι φτηνά τη γλύτωσε
το .Αμερικανάκι !!!

Έλληνες πιάστε τ' άρβυλα
τσαρούχια με τη φούντα
για να παλέψουμε μαζί
να φύγει αυτή η χούντα !!!

Anonymous said...

από Stormfront Forum Main Page


Παράθεση:
Originally Posted by Rusalka Αρχικά Αποστολέας Rusalka Εμφάνιση μηνυμάτων

He should try a train journey into any major city such as Manchester.
Θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ταξίδι με το τρένο σε κάθε μεγάλη πόλη όπως το Μάντσεστερ.

Beggers all over the platforms, menacing looking black people, hundreds of chattering Pakis and other Asians.
Ζητιάνοι σε όλο τις πλατφόρμες, απειλητικά σε κοιτούν οι μαύροι άνθρωποι, εκατοντάδες πολυλογάδες πακιστανοί και άλλοι Ασιάτες.

The few white travellers look totally impoverished or very badly dressed in "wigger" clothing.
Τα λίγα λευκά άτομα ματιά εντελώς φτωχή ή πολύ άσχημα ντυμένος με "wigger"(τριμμένα και δέκα νούμερα μεγαλύτερα τους στο νούμερο) ενδύματα.

Any white employees still remaining seem to be from Eastern Europe, the rest Black with those vacant expressions of idiocy they all seem to have.
Οποιαδήποτε ποσότητα λευκοί εργαζόμενοι που εξακολουθούν να φαίνεται ότι είναι από την Ανατολική Ευρώπη, ενώ το υπόλοιπο μαύρο με τις κενές εκφράσεις ηλιθιότητα που όλοι φαίνεται να έχουν.

Very third-world indeed.... Πολύ τριτοκοσμική πραγματικότητα ....

Anonymous said...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 17.09.2010

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 17, 2010

Στο σημερινό φύλλο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ(17.09.2010) διαβάσαμε το άρθρο «ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ» της κας Δεληθανάση, άξιας συνεχίστριας του κου Ονισένκο(επίσης αρθρογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ), που συμμετέχουν στην συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων της περιοχής μας από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κος Ονισένκο για 2 χρόνια τώρα-αν και κάτοικος της περιοχής όπως δηλώνει-έκανε ρεπορτάζ εναντίον των κατοίκων σε αγαστή συνεργασία, (φωτογραφίες να τρώνε συχνά πυκνά μαζί –ΒΗΧΟΥ, ΟΝΙΣΕΝΚΟ,ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TVXS του Σ.Κούλογλου στην διάθεση σας), με τους περιπλανώμενους, διακτινιζομενους καραγκιόζηδες ” κατοίκους” Μ.ΒΗΧΟΥ και Χ.ΡΟΥΜΠΑΝΗ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ , παρέδωσε στην κα Δεληθανάση την σκυτάλη. Μας λέει λοιπόν ο κος Χ.Ρουμπάνης «ως μοναδική διέξοδο , ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μερικοί αλλοδαποί έχουν αρχίσει να ανταποδίδουν τα χτυπήματα».

Δηλαδή κατά την γνώμη του κου Χ.Ρουμπανη το ΕΥΤΥΧΩΣ θα ήταν όλοι οι αλλοδαποί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να ξεσηκωθούν, να αντιδράσουν και να μας χτυπάνε. Αυτό, κυρία Δεληθανάση που γράφετε το άρθρο , κε Παπαχελά (δ/ντή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και κε Ξυδάκη (αρχισυντάκτη), που επιτρέπετε την δημοσίευση του άρθρου και κε Ρουμπάνη που τα λέτε , αποτελεί άμεση και ξεκάθαρη προτροπή σε εγκληματική ενέργεια εναντίον των Ελλήνων και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να επιληφθεί εισαγγελέας. Και ΝΑΙ να εγκατασταθεί το Παρατηρητήριο ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Απαιτούμε από την κα Δεληθανάση ,τον κο Παπαχελά και τον κο Ξυδάκη να πάρουν θέση για την ξεκάθαρη εγκληματική πρόσκληση του τυχάρπαστου περιφερόμενου κατοίκου , μέλους του ΣΥΡΙΖΑ . Όσον αφορά την ελεεινή , προδοτική, κατευθυνόμενη ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, MEGA , κου ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ στην πρωινή τους εκπομπή , τους πληροφορούμε ότι 9/05/2009 στο ΕΦΕΤΕΙΟ η κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ , ναι αυτή με τις προκλητικες γυμνές φωτογραφήσεις, μαζί με τους λαθρομετανάστες πέταγε μπουκάλια, νιπτήρες και ότι άλλο εγκληματικό εναντίων του συγκεντρωμένου κόσμου που απαιτούσε επιτέλους να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα , η πληγή στο κέντρο της Αθήνας.

Ενημερώνουμε όλους τους διατεταγμένους, τα πληρωμένα κομματόσκυλα της κυβέρνησης ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, θα κάνουμε χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας σε όποιον καταφερθεί ξανά εναντίον των κατοίκων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ . Η καραμέλα του ρατσιστή και του φασίστα τελείωσε . Η προπαγάνδα σας δεν αγγίζει κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ανεξέλεγκτοι και θα παραμένετε ατιμώρητοι .

Όταν για σχεδόν 2 μήνες έχουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ προβοκατόρικες και δολοφονικές επιθέσεις από αλλοδαπούς,(ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ) δεν παλεύουμε για τις περιουσίες μας πια, αλλά για ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Ή ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ . Εμείς διαλέγουμε το δεύτερο.
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , 6930 304 442, AGIOSPANTELEIMONAS@GMAIL.COM

Anonymous said...

Τελικά από τον άγιο Παντελεήμονα θα αρχίσουν την εξέγερση οι συμπατριώτες της εβραίας lady gaga οι αμερικανοί όπως έλεγε προ ημερών και ο Alex Jones περί πληροφοριών εξέγερσης στην Αθήνα στις 20 Σεπτέμβρη..
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν παρατηρήσει ότι οι προβοκάτσιες από τους αυγανοσομαλους φενταγιν έχουν ενταθεί τους δυο τελευταίους μήνες.
Κάτι τέτοιο υποπτευόμουν και εγώ, να μετά την συναυλία των νεοταξικων U2 πως να σας το πω φοβόμουν για κανένα βομβαρδισμό από τις δυνάμεις του ΟΗΕ.
Σήμερα διάβασα το τελεσίγραφο του ΟΗΕ προς τους έλληνες αθηναίους.

Anonymous said...

Αποφυλακίζονται 1.230 κρατούμενοι --Δεν θα κρατούνται όσοι δεν καταβάλλουν δικαστικά έξοδα
In φυλακες-κρατουμενοι
Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010
Κάνουν χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου

Aποφυλακίζονται άμεσα από τις φυλακές της χώρας 1.230 κρατούμενοι που θα εκμεταλλευθούν τις ρυθμίσεις, του νέου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πλέον απαγορεύεται η κράτηση για περιπτώσεις μη καταβολής δικαστικών εξόδων και μετατρέπονται οι ποινές φυλάκισης έως και τρία χρόνια, σε χρηματικές.


Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης της ποινής μέχρι 5 χρόνια εφόσον ο καταδικασθείς δεν έχει προηγουμένως καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους και άνω. Επεκτείνεται δε, για όλα τα πλημμελήματα η κατ' οίκον έκτιση της ποινής για άτομα άνω των 75 ετών.
Δίνεται δυνατότητα σε όλους όσους έχουν καταδικαστεί μέχρι τρία χρόνια να μετατρέπουν τις ποινές τους σε χρηματικές εκτός αν είναι υπότροποι. Το ποσό της εξαγοράς της ποινής θα δίνεται τμηματικά μέσα σε διάστημα 2-3 χρόνων για να εξυπηρετούνται οι φτωχοί κρατούμενοι ενώ τα κατώτατα και ανώτατα όρια της εξαγοράς από 10-60 ευρώ μετατρέπονται σε 5 μέχρι 100.
Τέλος προβλέπεται απόλυση κρατουμένων με ποινές 3-5 χρόνια για πλημμελήματα εφ' όσον εκτίσουν το 1/5 της ποινής τους και εξαγοράσουν το υπόλοιπο 1/5.

enet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails