Friday, September 3, 2010

ΨΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο SIMON WIESENTHAL;


O Εβραίος Simon Wiesenthal, έγινε ευρύτερα γνωστός, για την οργάνωση "Εβραϊκό Κέντρο Τεκμηρίωσης" που ο ίδιος κατασκεύασε μετά το 1947 για να επιβάλει τη αυτοδικία του, εναντίον Γερμανών στρατιωτικών του Β' Παγκοσμίου πολέμου.

Με την οργάνωσή του ο Simon Wiesenthal, όπως ισχυριζόταν, συγκέντρωνε πληροφορίες κατά εγκληματιών πολέμου, προκειμένου να προσαχθούν σε δίκες και συγχρόνως ο ίδιος συνέθετε με αυτές τις περιπτώσεις, κατά ένα μεγάλο μέρος, τη δική του ιστορία, για το ...."ιδιωτικό" του "ολοκαύτωμα".
Είναι η κλασσική συνταγή της προπαγάνδας, με τη κατασκευή πολλών αφηγήσεων, ώστε να γίνει η συρραφή του "ολοκαυτώματος" συνολικά.
Παραθέτουμε μόνο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του απατεώνα Σάϊμον..... Η διασημότητα του Simon Wiesenthal ξεκίνησε (το 1947 που ξεκίνησε και τη δράση του) με το παραπάνω δεξιά σκίτσο του, για δήθεν Εβραίους κρατουμένους, για τους οποίους ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μάρτυρας, όταν πυροβολήθηκαν από τους Γερμανούς!!!!!Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο Simon Wiesenthal το είχε εντοπίσει και το είχε πάρει, από εικονογράφηση Γερμανών κατασκόπων του περιοδικού LIFE της 11 του Ιουνίου 1945, που εκτελούνται από εκτελεστικό απόσπασμα!!!!!!
Πολλά περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ανάρτηση
"Τhe head Nazi-hunter Simon Wiesenthal`s trail of lies".
Επίσης θα κερδίσουμε από ενημέρωση, αν πάμε στο http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Wiesenthal όπου ο Εβραίος αφενός αυτοδιαψεύδεται από .....3 αυτοβιογραφίες του και αφετέρου διαψεύδεται με δριμύτητα από συμπατριώτες του Εβραίους, όπως συνέβη στη περίπτωση σύλληψης του Άϊχμαν, και στην υπόθεση του Αυστριακού Καγκελάριου Κράϊσκυ, εβραϊκής καταγωγής!!!!!!
Αυτά τα κατασκευασμένα "ολοκαυτώματα" πάνε να επιβάλουν παγκοσμίως οι σύγχρονοι Σιωνιστές-Ναζιστές.
 
http://avragioz.blogspot.com/2010/09/simon-wiesenthal.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails