Sunday, September 12, 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ - Η κάρτα του πολίτη

Αν και το ιστολόγιό μας δεν συνηθίζει να ασχολείται με θρησκευτικά θέματα, εν τούτοις δεν γίνεται να μην αναφέρουμε την προφητεία του Ιωάννη, που στις μέρες μας φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, δια στόματος μάλιστα του Πρωθυπουργού της Ορθόδοξης Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου.

Δείτε την δήλωση του Παπανδρέου για την Κάρτα του Πολίτη απο την ΔΕΘ:





Η κάρτα του πολίτη θα περιέχει το barcode με τον αριθμό 666. 

Χωρίς αυτή τη κάρτα απο του χρόνου κανείς μας δεν θα μπορεί να κινηθεί οικονομικά. Ολοι μας θα πρέπει να πάρουμε το "χάραγμα".

Οποιος δεν θα το πάρει δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει.
Ισως στην αρχή αφήσουν κάποιες μικρο-συναλλαγές να γίνονται χωρίς την κάρτα. Μόνο για να παραπλανήσουν μέσω των άθλιων ΜΜΕ.

Ο στόχος όμως των Επικυρίαρχων και των αχυρανθρώπων τους στην χώρα μας είναι ξεκάθαρος.

Να μην μπορούμε να ξεφύγουμε σε όλους τους τομείς απο τον έλεγχό τους.

Ο καθένας μας μπορεί να επιβεβαιώσει με μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο οτι όλα αυτά δεν είναι "θεωρίες συνομωσίας" και "φαντασιώσεις". 


Το επίμαχο απόσπασμα απο την Αποκάλυψη του Ιωάννου:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 13:17 

"...καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ."


Και αυτά τα είπε πριν 2000 χρόνια. 


Και όντως το 666 μπήκε  τα τελευταία χρόνια δυναμικά στην ζωή μας με τον ΑΜΚΑ. Οπου και να πας σου ζητάνε ΑΜΚΑ=Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης=


Το άστρο του Δαβίδ και τα τρία 6άρια σχηματίζονται στο σύμβολο του ΑΜΚΑ.

Το άστρο του Δαβίδ έχει άμεση σχέση με τον αριθμό 666 όπως βλέπουμε παρακάτω:


Το 6άκτινο αστέρι έχει 6 μικρά τρίγωνα και ένα 6άγωνο
2 ισόπλευρα τρίγωνα με 60μοίρες γωνίες.


Το 666 είναι η σφραγίδα των Επικυρίαρχων. 

Στις ΗΠΑ και τον Καναδά ήδη έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν το υποδόριο τσιπάκι σε πληθυσμό.

11 comments:

Γιωργος Αντωνιου said...

Αν μη τι αλλο ας πουμε στον κοσμο να μη δεχτη την καρτα και ολα τ'αλλα που μας επιφυλασουν οι "ηγετες" μας.

Δεν πιστευω στην μαντεια ουτε τους μαντες.

Με δεδομενο ομως το οτι το χρημα εχει χρησιμοποιηθει ως μεσον ελεγχου της ανθρωποτητας απο την εποχη των Φοινικων, των Σουμεριων και της αρχαιας Βαβυλωνας (4000 - 6000 πχ.), πιστευω οτι ο Ιωαννης ειχε ακουστα για τα μελλοντικα σχεδια των ολιγαρχων, απο παλαιοτερους του η και απο τους ιδιους τους "εμπορους" που εδιωξε ο Χριστος απο τον ναο του Σολομωντος (η κατα την Αγγλικη βιβλο money chαngers) που ειναι φυσικα οι προγονοι των σημερινων διεθνων τραπεζιτων με γνωστοτερο εκπροσωπο τους την οικογενεια Ροθτσιλντ.

Αυτοι ειναι και οι πρωτεργατες της ιδρυσης του κρατους Ισρααηλ μεσω κυριως του ΟΗΕ και του Σταλιν.
Εδω εχω να σας προτεινω το βιβλιο του Roland Perry "The Fifth Man".

Το αν το 666 εχει καποια σημασια στην παρανοια τους, στα συστηματα που εφαρμοζουν για τον ελεγχο της ανθρωποτητας, η οχι, δεν πρεπει να μην μας ενδιαφερει, γιατι ετσι αποσπαται η προσοχη μας απο τον κινδυνο που αποτελει αυτος ο ελεγχος για την ιδια μας τη ζωη.

Εμεις πρεπει να παψουμε να τσακωνομαστε και να σταθουμε ορθιοι να τους σταματησουμε πριν μας καταντησουν σαν τον Γουινστον Σμιθ στο 1984 του Τζορτζ οργουελ.

Anonymous said...

Θα ήθελα να γράψω ένα μικρό "φανταστικό" σενάριο για το παραπάνω μήνυμα.

Μια φορά ένας εβραίος ονόματι Ψεύδους γράφει ένα προφητικό βιβλίο. Οι εβραίοι που είχαν παραγγείλει το βιβλίο το χρησιμοποιούν για τα "ιερά" σχέδιά τους. Κάθε φορά που εκπληρώνανε ένα στόχο παραπέμπανε τους πιστούς στο βιβλίο και διαπιστώνανε με θόρυβο ότι ο Ψεύδους το είχε προβλέψει κι αυτό. Οι φοβισμένοι, καταπιεσμένοι και ανύμποροι πιστοί μην μπορώντας να κάνουνε αλλιώς απλά περιμένανε με τρόμο την επόμενη προφητεία να επαληθευτεί. Κάθε φορά που μια νέα προφητεία έβγαινε αληθινή ο τρόμος διαπλασιαζόταν και η χαρά των συγγραφέων πολλαπλασιαζόταν γιατί η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των προβάτων στα σχέδιά τους είχε αποδυναμωθεί λίγο ακόμα. Αυτό είχε επαναληφθεί πολλές φορές εως ότου οι πιστοί του "ιερού" βιβλίου παραδόθηκαν εξ ολοκλήρου στις διαθέσεις και σκοπούς των συγγραφέων του. Και ζείσαν αυτοί καλά και όλοι οι άλλοι(ΕΜΕΙΣ) περιμένουμε να μας σώσει ο ΘΕΟΣ. Αλλά οι πιστοί δεν είχαν ποτέ καταλάβει ότι ο ΘΕΟΣ ήταν οι ίδιοι. Το χέρι που θα τους ελευθέρωνε από τα δεσμά των ΠΟΝΗΡΩΝ και του 666 ήταν αυτοί. Αυτοί έπρεπε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και να φύγουν από την λάσπη που τους πέταξε το μεγάλο ΨΕΜΑ.

Τριαντάφυλλος ΜΗΨΕΥΔΟΥΣ

Anonymous said...

εντάξει από την κάρτα εως τα υποδόρια τσιπάκια η απόσταση είναι μεγάλη, η ιστορία με τα barcode είναι γνωστή εδώ και χρόνια.
τότε πρέπει να μην αγοράζουμε γάλα,ρύζι,αλεύρι κλπ όλα έχουν το 666 στο barcode.
άσε που πρώτα πρέπει να δεχτούμε την ύπαρξη θεού και σατανά που και αυτό είναι μεγάλο θέμα γιατι με τα παραμύθια που μας έχουν φλομώσει εδώ και χιλιετίες δεν πιστεύω πια σε ότι αφορά τις θρησκείες.

Anonymous said...

πριν το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο, που είναι και το καθοριστικό θα προηγηθούν κάποιοι πόλεμοι για πηγαίνετε σε αυτή την ιστοσελίδα έχει ενδιαφέρον
www.apocalypse2010.com

Anonymous said...

Έχετε απόλυτο δίκαιο σε όσα γράφετε αγαπητοί συντάκτες του άρθρου.

Τα άπειρα θαύματα της Ορθόδοξης Πίστης μας ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ σε όσους δεν είναι τυφλοί απο τα αμαρτωλά πάθη ή πληρωμένοι απο τα σκοτεινά κέντρα ότι η Ορθοδοξία και η Αγία Γραφή και οι Άγιοι Της είναι ΑΛΗΘΙΝΑ και θα επαληθευούν πλήρως.

Αφήστε τα τσιράκια των σκοτεινών δυνάμεων να τα αμφισβητούν.
Όσοι είναι ξύπνιοι τα βλέπουν και προετοιμάζονται.
Οι άλλοι θα καταλήξουν θύματα του αρχεκάκου όφεως και του Αντίχριστου.

ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ

Anonymous said...

Θα γνωρίζετε ότι όλα αυτά που γράφετε πρακτικά το μόνο αποτέλεσμα που φέρνουν στο λαουτζίκο είναι τρόμος για τους Σιωνιστές.Δεν πολεμάτε τον Σιωνισμό με τον τρόπο αυτό.Και αυτό το λέω διότι πιστεύω ότι αυτό το μήνυμα θέλετε να περάσετε στους αναγνώστες σας δηλαδή ότι μάχεστε τον σιωνισμό.

Anonymous said...

MIN ELLINES ANTALAKSETE TIN ELEFTHERIASAS ME MIA KARTA ELENHOU POU MEHRI KE TI ORA KATOURAME THA GNORIZOUN PLEON. INE ALITES KE PSEFTES SE OLA OTI MAS LENE. MIN KSEPOULATE TIN P[ATRIDAMAS INE KRIMA KE ADIKO, KAPIOI STO PARELTHON PLIROSAN ME EMA GIA NA ZOUME EMIS ELEFTHEROI. MIN TOUS NTROPIAZOUME. THA VRIKOLAKIASOUN.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=w_a-25MhRuk

με τις υγειες μας...

Anonymous said...

:Θα γνωρίζετε ότι όλα αυτά που γράφετε πρακτικά το μόνο αποτέλεσμα που φέρνουν στο λαουτζίκο είναι τρόμος για τους Σιωνιστές.:

Ο λαουτζίκος, εχει μάτια και βλέπει εχει αυτιά και ακούει και προπαντώς έχει μυαλό και σκεπτεται. Τον φοβαστε τον λαουτζίκο εσεις οι ανώτεροι, ή μάλλον οι εκλεκτοί γιατι τελικα από τον λαουτζίκο θα την βρήτε.

Anonymous said...

file "September 19, 2010 9:16 PM" pasxeis apo trikimia en kranio...an to antipliroforisi einai daktilos ton sioniston tote kalitera na pame na autoktonisoyme. prepei na matheis na xsexorizeis poios einai ipoptos kai poios oxi.

Anonymous said...

Ένα από τα πιο ισχυρά μας όπλα για να σας ελέγχουμε είναι ο φόβος. Αυτόν τον καλλιεργούμε εδώ και 2000 χρόνια. Όπως διαπιστώνω κι εδώ αλλά και στην καθημερινότητά μου το έχουμε καταφέρει καλά. Έχετε παραλήσει και απλά περιμένετε τους τίτλους ΤΕΛΟΥΣ. Δεν βλέπετε καθαρά τις εξελήξεις δεν ξέρετε τι να πιστέψετε, τα έχουμε πάει καλά. Για αυτό και είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ από εσάς. Το αποδεικνύουν τα καθημερινά. Σας ζηλεύαμε κάποτε αλλά τώρα σας χρησιμοποιούμε.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails