Thursday, September 2, 2010

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ

 Σ.Α: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την πληροφορία...


Είναι πράγματι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις οτι αυτοί που σε κυβερνούν έχουν διατελέσει στελέχη ή έχουν παραστεί σε συνέδρια κλειστών λεσχών, τεκτονικών στοών και "φιλανθρωπικών" συλλόγων όπως οι Ρόταρυ, πριν φθάσουν να είναι κορυφαία στελέχη κυβερνητικών κομμάτων.
Ολες αυτές οι Διεθνείς οργανώσεις προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και διατηρούν ένα δήθεν φιλανθρωπικό προσωπείο.

Τρανό παράδειγμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία απο το site του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής ήταν Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής το 2001-2002.


Λέμε "δήθεν" ανθρωπιστές γιατί μόνο σαν ανθρωπιστής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο κ. Πεταλωτής και όλη η κυβέρνηση απο τη στιγμή που οδηγούν τους Ελληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Ισως βέβαια τα μαθήματα που τους έκαναν τα "περιούσια" μυαλά των Ρόταρυ (σ.σ: έχουμε πληροφορίες για πολλά κατα τόπους στελέχη ροταριανών ομίλων που είναι "περιούσιοι" και με την πρώτη ευκαιρία θα τα δημοσιεύσουμε) να μην έπιασαν τόπο και να μην οδήγησαν στο να γίνει ο Πεταλωτής αγνός "ανθρωπιστής"....

Διαβάστε και την άλλη μας ανάρτηση για το θέμα

1 comment:

Anonymous said...

Οι κλειστές λέσχες υπάρχουν γιά να βοηθούν στον πλουτισμό των μελών τους καθώς υπάρχει αλληλοβοήθεια.
Οι αιρέσεις είναι τέτοια κλάμπ. Οι Ιεχωβάδες ψωνίζουν μόνο από Ιεχωβάδες. Γνωστή μου απορούσε γιατί ο διπλανός της στη λαική είχε πολύ περισσότερους πελάτες απ' αυτή ενώ πουλούσαν τα ίδια πράγματα. Μαντέψτε γιατί.
Γιά τους Εβραίους από μικρός άκουγα ότι πηγαίνουν μόνο σε μαγαζιά Εβραίων.
Κάποιες λέσχες υπάρχουν γιά να παράγουν τσοπανοβοσκούς γιά μας που ψάχνουμε άλλους να μας κυβερνήσουν.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails