Sunday, September 26, 2010

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

Μετά τις εκλογές στο κόμμα των εργατικών, που αντίπαλοι ήταν δυο αδέρφια εβραϊκής καταγωγής, ανήλθε στην εξουσία του κόμματος ο Εντ Μίλιμπαντ ένας εκ των δυο αδερφών που διεκδίκησαν την ηγεσία των Εργατικών μετά την παραίτηση του Γκόρντον Μπράουν.

Τα αδέρφια είναι Εβραίοι εκ Πολωνίας.

Παρ' όλα αυτά η εκλογή του Εβραίου Εντ Μίλιμπαντ στην ηγεσία των Εργατικών δεν ήταν παρα το επιστέγασμα την εβραϊκής κυριαρχίας στην πολιτική της Βρετανίας.


Πριν μερικούς μήνες, τον Μάϊο, εξελέγη πανηγυρικά πρωθυπουργός της Βρετανίας ο επίσης εβραϊκής καταγωγής και Σιωνιστής Ντέϊβιντ Κάμερον(δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας).




Αναπληρωτής πρωθυπουργός του Κάμερον είναι ο Nick Clegg, επίσης εβραϊκής καταγωγής (χαζαρο-ιουδαίος), που μας θυμίζει την περίπτωση του δικού μας προσφάτως αναπληρωτή πρωθυπουργού του κ. Sa-Ragousi!



Την ίδια στιγμή στην Γαλλία Πρόεδρος είναι ο εβραϊκής καταγωγής Νικολά Σαρκοζί, στις ΗΠΑ ο Εβραίος μέντορας του Ομπάμα, Μίκβα, έχει δηλώσει οτι "ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος των ΗΠΑ και έχει εβραϊκή ψυχή", ενώ την ίδια στιγμή Εβραίοι έχουν ανέβει στην εξουσία της Χιλής, στο Παναμά και στην οικονομία της Ονδούρας. 
 Μην ξεχνάμε οτι Εβραίος Πρωθυπουργός οδήγησε την Ισλανδία σε πτώχευση.

Οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι όλοι Εβραίοι, ενω ο κορυφαίος τέκτων εν Ελλάδι Ραφαήλ Ντε Σιγούρα είναι επίσης Εβραίος.

Ο κατάλογος συνεχίζεται και έχουμε δημοσιεύσει πάνω απο 1500 άρθρα....

Διαδώστε τις ειδήσεις για να αποκαλυφθεί η απάτη!

16 comments:

Anonymous said...

Εχθές το βράδυ 25/09/2010 ο Τσιριγωτάκης είχε ρεπορτάζ για το θέμα. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου προς αυτόν για το πρόγραμμα του έντι-εβραίου ο Τσιρ απαντά:

¨Ο μιλιμπαντ μιλάει για αύξηση της φορολογίας των πλουσίων γιατί πιστεύει ότι ο καπιταλισμός πρέπει να υπηρετεί τον πολίτη και τα έσοδα του κράτους¨

30' πριν διάβαζα στα Πρωτόκολλα των σοφών της σιών στο Πρ.20 ακριβώς αυτά.

ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΝΙΖΩ.

Περιμένω την συνέχεια του σήριαλ ...

Anonymous said...

Το πραγματικό όνομα της ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ είναι ΕΒΡΑΙΤΑΝΙΑ !

Anonymous said...

@September 26, 2010 7:25 AM

Την ξερεις την ετυμολογια του Saxon; Προερχεται απο το Isaac-son. Το ξερεις πως ο πριγκηπας Καρολος που δηλωνει χριστιανος ειχε περιτμηθει απ'τον αρχιραββινο της Αγγλιας οταν ηταν 8 ημερων; Θες την πηγη;

Εχουμε ομως μεγαλη πλακα που ασχολουμαστε με την Αγγλια. Δεν ασχολουμαστε λιγο με την καταγωγη του Σαμαρα; Παππους του ηταν ο Μπεν-ακης.

Το ξεχασαμε το ζευγος Εβερτ-Σημιτη; Τον προεδρο τον "Ελληνων" εφοπλιστων ξερετε πως τον λενε; Μηπως Βενιάμη(ν); Τονιζει μαλιστα το α, ο αθλιος, για το ξεκαρφωμα. Η εναλλακτικη επιλογη για "μεγαλο ταξιαρχη" των μασονων ποιος ηταν; Μηπως κανενας Ελληνας; Μα φυσικα ο κυριος Μανν-εας! Ο κυριος Μανν-ος τι λεει για ολα αυτα; Την καταγωγη του Κοκκαλη του Κυριακου και του Μπομπολα την ξερεις; Του ασυγχωρητου Λαμπρακη;

Τουλαχιστον οι Αγγλοι ξερουν πως οι ηγετες τους ειναι εβραιοι και ειναι αρκετα ηλιθιοι να τους ψηφιζουν. Ας βγουν οι "δικοι μας" να το ομολογησουν και μετα τα λεμε.

Anonymous said...

http://news24gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_7027.html

Unknown said...

Απόσπασμα από το 2ο Πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών

...αυτοί που διοικούν, προερχόμενοι από το λαό αλλά εξουσιοδοτημένοι από εμάς ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δεν θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας. Με αυτό τον τρόπο θα γίνουν πιόνια στο παιχνίδι μας, στα χέρια των σοφών και ευφυών συμβούλων μας, των ειδικών μας, που ανατράφηκαν από την παιδική τους ηλικία με το σκοπό να κατευθύνουν τις υποθέσεις ολόκληρου του κόσμου...

Anonymous said...

Παιδιά μου, ίσως είμαι γέρος και δεν σάς καταλαβαίνω: Ο Ιησούς Χριστός Εβραίος δεν είναι; Η Παναγίτσα Εβραία δεν είναι; Γιατί δεν διαμαρτύρεσθε γι' αυτούς τους δύο που ταλαιπωρούν τον Ελληνισμό 20 αιώνες και διαμαρτύρεσθε για τους Μίλιμπαντ;
Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Anonymous said...

Ο Κάρολος Παπούλιας στα αποκαλυπτήρια ανδριάντα στη Χαλκίδα
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, τέλεσε σήμερα στη Χαλκίδα τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή.

Ο Ελληνοεβραίος Μαρδοχαίος Φριζής (1893-1940) γεννήθηκε σε πολύτεκνη οικογένεια στη Χαλκίδα. Υπήρξε ένας στρατιωτικός - ήρωας που πολέμησε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στην εκστρατεία στην Ουκρανία και στη Μικρασιατική Εκστρατεία.

Κατά την εισβολή των Ιταλών το ‘40, τέθηκε διοικητής της 8ης μεραρχίας, απελευθέρωσε την Κόνιτσα και καταδίωξε τους Ιταλούς μέσα στα αλβανικά εδάφη. Σκοτώθηκε ηρωικά, βορειοανατολικά της Πρεμετής, κατά την επίθεση ιταλικών αεροσκαφών.

Την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα διοργάνωσαν ο Δήμος Χαλκιδέων, η επιτροπή «Φίλοι του συνταγματάρχη Φριζή» και η Ισραηλιτική Κοινότητα Χαλκίδας.
zougla

Αντίοχος ο Επιφανής said...

Και από τους εγκύρους Times, 10-7-2009:

David Cameron ‘could be a direct descendant of Moses’

But Yaakov Wise, a research fellow at the University of Manchester Centre for Jewish Studies, has traced the politician’s ancestry back to Elijah Levita, an eminent 16th-century Jewish scholar. Dr Wise’s study of archival material also suggests that Mr Cameron, who has described himself as an “enthusiastic friend of the Jewish people”, could be a direct descendant of Moses.

Anonymous said...

@September 26, 2010 2:21 PM

Φίλε μου είσαι χείμαρος.

Θέλω να σου θέσω μία ερώτηση:
Αντιλαμβάνομαι όπως κι εσύ ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια τους και τα κεριά από τα αυτιά τους, βλέπουν το σχέδιο αλλά αισθάνονται ανήμποροι να κάνουν κάτι. Όλος αυτός ο κόσμος πως μπορεί να οργανωθεί και να αντιδράσει σε αυτό τον αόρατο δεσποτισμό ;

Anonymous said...

ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ
ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ OBAMA .
http://www.subvertednation.net/is-obama-jewish/

ΜΠΕΡΝΑΡ ΚΟΥΣΝΕΡ
ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΒΟΠΕΔΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΣ.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ ΜΠΕΤΙΤ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ

Anonymous said...

http://www.savethemales.ca/is_obama_literally_americas_fi.html

kallistratos

Anonymous said...

Ότι και να κάνουν οι εβραίοι δεν μπορούν ακόμη να ελέγξουν Ρωσία και Κίνα για αυτό και στο μνημόνιο απαγορεύουν στην Ελλάδα να δανειστεί από αυτές τις χώρες Για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση και τον ΑντίΧριστο θα πάνε σε πόλεμο όπως λέει και η αποκάλυψη πηγαίνετε στην 3w dot apocalypse2010 dot com θα σας φύγουν πολλές απορίες

Anonymous said...

Βλέπεις όταν ξέρεις ποια πόδια να φιλήσεις
πως ΠΕΦΤΟΥΝ τα spreads

Α ρε γιωργάκη τι τραβάς για την πατρίδα σου !

Τι τραβάς για την ανάπτυξη !

Τι τραβάς για την εκπαίδευση των παιδιών μας !

Γλύψε κι άλλο γλύψε μέχρι να σωθεί το σάλιο σου !

Anonymous said...

@September 27, 2010 6:32 AM

Γνωριζοντας. Αν οι ψηφοφοροι γνωριζαν την καταγωγη και τα σχεδια οσων ψηφιζουν νομιζεις θα τους ψηφιζαν; Ομως το να βγαλεις τις τσιμπλες απ'τα ματια και τα κερια απ'τα αυτια σου δεν ειναι καθολου ευκολο.

Ξερεις πως οι φιλοι μου με θεωρουν γραφικο αντισημιτη για τα ελαχιστα σχολια που τολμω να κανω μπροστα τους; Για προσπαθησε να πεισεις τους γνωστους σου πως ο Ραγκουσης ειναι εβραιος. Θα σε θεωρησουν εξωγηινο και θα σου απαντησουν: "Μα καλα, τρελος εισαι; Aυτος δεν ηταν ο δημαρχος της Παρου; Τι εβραιος; Και δεν τον ειδες που πηγε στην εκκλησια; Τιιιιιι; Και η γυναικα του Νταλαρα εβραια; Α, εσυ εχεις σοβαρο προβλημα! Ξεκολλα επιτελους και σταματα να βλεπεις παντου εβραιους!"

Anonymous said...

@September 28, 2010 10:00 AM

Για τους μπολσεβικους εχεις ακουστα; Για ριξε μια ματια εδω να δεις αν υπαρχουν εβραιοι στην Κινα:

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_China

http://www.youtube.com/watch?v=Emmy82tFT30

Το πραγματικο ονομα του Μαο Τσε Τουνγκ το ξερεις; Μηπως ηταν Moses;

Anonymous said...

Υπάρχει και άλλη άποψη γιά την αποκάλυψη και τις προφητείες που γιά μένα είναι και πολύ λογική. Δεν είναι τίποτε άλλο από κωδικοποιημένες διαταγές ενός παμπόνηρου ιερατείου που έχει μοναδικό σκοπό να διαιωνίζει την πραγματική κυριαρχία του στον κόσμο διορίζοντας ηγέτες και δημιουργώντας γεγονότα και καταστάσεις ώστε να σφίγγει ο κλοιός της εξουσίας του στον κόσμο.
Στα πλαίσια αυτά δημιουργούνται φοβίες στον κόσμο με ανύπαρκτες απειλές περί ιών, υπερθέρμανσης και δευτέρας παρουσίας ώστε να γίνεται πειθήνιο όν και να κερδίζουν οικονομικά και εξουσιαστικά οι κύκλοι αυτοί. Γιά μένα αυτοί που νομίζουν ότι θα αποκτήσουν φανερή παγκόσμια εξουσία κάτι που αντιβαίνει στους φυσικούς νόμους χρήζουν της βοήθειας γιατρού.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails