Saturday, September 25, 2010

7500 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

 Περίπου 7,500 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι του Ισραήλ θα ξεκινήσουν απο το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου απεργία πείνας απαιτώντας την παύση απο μέρους του Ισραήλ, των παραβιάσεων και των επιθέσεων εναντίον τους, επιδιώκοντας την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Ο Riyadh al-Ashqar, επικεφαλής του Τμήματος Μέσων Ενημέρωσης του Υπουεργείου των πολιτικών κρατουμένων στην Γάζα, κάλεσε το Παλαιστινιακό λαό σε συστράτευση με τους κρατούμενους και την συγκρότηση ενός οργανισμού που θα πετύχει την πραγματοποίηση των νόμιμων δικαιωμάτων των κρατουμένων.

Ο Al-Ashqar απαίτησε απο διεθνείς ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κυρίως του Ερυθρού Σταυρού, να παρέμβουν και να στείλουν επιτροπές που θα παρακολουθούν τα παράνομα μέτρα και τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον των κρατουμένων.

ΠΗΓΗ

3 comments:

Anonymous said...

Περιβαλλοντικές ενστάσεις για την επένδυση LΡG του Κατάρ στον Αστακό

Οι μελέτες προσκρούουν στην ιδιαιτερότητα του καυσίμου που θα χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη
Η χρήση LΡG δεν απαγορεύεται στην ΕΕ αλλά οι ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο καύσιμο για την παραγωγή ηλεκτρισμού, καθώς έχει δυσκολίες διαχείρισης σε πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις, τη στιγμή που υπάρχουν άλλα καύσιμα κατάλληλα για τη δουλειά αυτή.
Προφανώς η «κακή φήμη» που συνοδεύει το LΡG όσον αφορά την ασφάλεια της διαχείρισής του οφείλεται εν πολλοίς στο τραγικό δυστύχημα που έγινε το 1984 σε δεξαμενές LΡG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, που στοίχισε 650 νεκρούς και 6.400 τραυματίες.
Μικρότερης έκτασης ήταν πέρυσι το δυστύχημα στην Τοσκάνη της Ιταλίας, όπου έγινε έκρηξη βυτιοφόρου βαγονιού που μετέφερε LΡG, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 15 άνθρωποι και να καταρρεύσουν γειτονικά κτίρια.
Το βασικό ερώτημα που έκαναν αρκετοί παράγοντες του ενεργειακού χώρου είναι «γιατί,αφού το παραγόμενο ρεύμα κατά 70% προορίζεται για την ιταλική αγορά, δεν γίνεται η μονάδα στην Ιταλία;».

www.tovima.gr

kallistratos said...

Μετά τον εβραικής καταγωγής πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον
και τον εβραικής καταγωγής συνεργαζόμενο στην Κυβέρνηση Νικ Κλεγκ
Ήρθε και έδεσε το γλυκό.
Εξελέγη (τι σύμπτωση) αρχηγός των εργατικών της Βρετανίας
ο εβραικής καταγωγής Εντ Μίλιμπαντ.
Κάποτε ο περιούσιος λαός κυβερνούσε τον κόσμο με μασόνους.
Τώρα ανέλαβαν την εξουσία τα παιδιά του περιούσιου λαού.
Σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα του λεγόμενου "Αντίχριστου".
Δηλαδή του παιδιού του περιούσιου λαού που θα αναλάβει
την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ο ΓΑΠ στην Αμερική μίλησε πάλι για την "Παγκόσμια διακυβέρνηση"
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Το κακό είναι πως άρχισαν από εμάς να βαρούν τα τύμπανα.
Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο !!!

Anonymous said...

Παιδιά, αναρτήστε το να μάθει όλος ο κόσμος πόσο ξεφτίλας είναι ο Καρατζαφέρης. Πρίν λίγο η ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του Τηλεάστυ γιατί ο πάμπλουτος Καρατζαφέρης αφήνει απλήρωτους τους εργαζομένους του και κάνει φιλανθρωπίες στους λαθρομετανάστες!!

http://www.esiea.gr/gr/index.html

Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΕΠΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΣΕ


Επιστροφή


28 Σεπτεμβρίου 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από καταγγελίες συναδέλφων δημοσιογράφων για μη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από τους εργοδότες των μέσων «BLUE SKY TV», «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», «CONTRA TV», «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» και «ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΤΗ» απέστειλε επιστολή-καταγγελία προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του.

Οι ΣΣΕ, που υπογράφει η ΕΣΗΕΑ με τις αντίστοιχες εργοδοτικές ενώσεις, κηρύσσονται υποχρεωτικά εκτελεστές με Υπουργική Απόφαση και ισχύουν για όλους τους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ. Το Δ.Σ. θα προασπίσει τις ΣΣΕ και την πλήρη εφαρμογή τους από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά των εργοδοτών.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τελευταία ενημέρωση: 09/28/2010

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails