Wednesday, September 1, 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οποιος δεν γλείφει τους Εβραίους και τους μετανάστες είναι ρατσιστής και αντισημίτης!

Σ.Α: Οπως καταλαβαίνετε οι Εβραίοι στην Γερμανία έχουν διαλύσει τους Γερμανούς στην προπαγάνδα. Ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις.
Ετσι λοιπόν ο κ. Σαραζίν είπε κάτι εντελώς αυτονόητο και τον είπαν αντισημίτη. Είναι η πάγια τακτική που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι προκειμένου να αποφύγουν τον διάλογο και να πετάξουν λάσπη σε όποιον σκεφθεί και μόνο να κάνει κριτική.

Δείτε μια Εβραία να μιλάει για το "τρικ" του αντισημιτισμού:



Οι ηγέτες της γερμανικής κυβέρνησης άσκησαν σήμερα δριμεία κριτική σε στέλεχος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank), για τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του αύριο Δευτέρα, το οποίο είναι επικριτικό απέναντι στους τούρκους και άραβες μετανάστες.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε και ο υπουργός Αμυνας Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούντενμπεργκ δήλωσαν ότι ο Τίλο Σαραζίν βγήκε εκτός ορίων σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους εβραίους, σχόλια τα οποία επέκριναν και οι εβραίοι ηγέτες στη Γερμανία.

«Ολοι οι Εβραίοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο (Σ.Α: Θα μας τρελάνουν τελείως οι Εβραίοι... Που είδαν τον αντισημιτισμό στην δήλωση αυτή; Αφου οι ίδιοι κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον δηλώνει Εβραίος και θέλει να γίνει πολίτης του Ισραήλ. Οι ίδιοι στηρίζουν την επιστήμη της γενετικής και την ύπαρξη διαφορετικών φυλών), οι Βάσκοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο που τους κάνει διαφορετικούς από τους άλλους», δήλωσε ο Σαραζίν στην εφημερίδα Welt am Sonntag με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του με τίτλο "Deutschland schafft sich ab" (Η Γερμανία καταργεί τον εαυτό της).



Ο Σαραζίν, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bundesbank, αρνείται ότι ευνοεί τον ρατσισμό. Εχει αντιμετωπίσει δριμύτατη κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια για τους μουσουλμάνους μετανάστες και έχει προκαλέσει αντιδράσεις πολλές φορές για τα επικριτικά του σχόλια για τους τούρκους και τους άραβες που ζουν στη Γερμανία. «Δεν υπάρχει χώρος στον πολιτικό διάλογο για σχόλια που ευνοούν τον ρατσισμό ή τον αντισημιτισμό», δήλωσε ο Βεστερβέλε.

«Υπάρχουν όρια σε κάθε πρόκληση και το μέλος της διοίκησης της Bundesbank, ο Σαραζίν, σαφώς ξεπέρασε τα όρια με το λανθασμένο και ανάρμοστο σχόλιό του», πρόσθεσε ο Γκούτενμπεργκ.

Στο βιβλίο του ο Σαραζίν υποστηρίζει ότι οι μουσουλμάνοι υποβαθμίζουν τη γερμανική κοινωνία, παντρεύονται «εισαγόμενες συζύγους» και έχουν κακή συμπεριφορά. Γράφει ότι οι νεαροί μουσουλμάνοι άνδρες είναι επιθετικοί εξαιτίας της σεξουαλικής τους απόγνωσης. «Δυστυχώς, το μεγάλο δυναμικό για επιθετικότητα σε αυτή την ομάδα είναι εμφανές. Τα αγόρια αραβικής καταγωγής δεν μπορούν να πλησιάσουν τα κορίτσια της ίδιας καταγωγής», συνεχίζει. «Στο τέλος, χρησιμοποιούν τις νεαρές γερμανίδες της κατώτερης τάξης, που είναι πιο εύκολο να τις κατακτήσουν, και μετά τις περιφρονούν επειδή είναι τόσο εύκολες».

Η εβραϊκή κοινότητα

Ο Στέφαν Κρέιμερ και ο Μάικλ Φρίντμαν, ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας της Γερμανίας, επίσης επέκριναν τον 65χρονο Σαραζίν, μέλος των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και πρώην υπουργό Οικονομικών στο ομόσπονδο κρατίδιο του Βερολίνου. Σχεδόν τρία εκατομμύρια άνθρωποι τουρκικής καταγωγής και περί τους 280.000 άραβες ζουν στη Γερμανία.

Οι ηγέτες στο SPD έχουν καλέσει τον Σαραζίν να παραιτηθεί από το κόμμα και από την Bundesbank. Τα σχόλιά του έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και τον πρόεδρο της Bundesbank, Αξελ Βέμπερ, τον οποίο ορισμένοι γερμανοί ηγέτες έχουν στηρίξει για διάδοχο του Ζαν-Κλοντ Τρισέ στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τον επόμενο χρόνο.

Η Bundesbank επιχειρεί να κρατήσει τις αποστάσεις δηλώνοντας ότι πρόκειται για την προσωπική άποψη του Σαραζίν και δεν συνδέεται με το ρόλο του στην τράπεζα. Η γερμανική κεντρική τράπεζα απαιτεί στοιχεία για «σοβαρό παράπτωμα» για να ζητήσει την αποπομπή του Σαραζίν.
Πέρυσι, η γερμανική κεντρική τράπεζα του αφαίρεσε ορισμένες από τις αρμοδιότητές του. Αν το διοικητικό συμβούλιό της ψήφιζε υπέρ της απομάκρυνσής του, η κίνηση αυτή θα απαιτούσε στη συνέχεια την έγκριση του προέδρου.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4591479

2 comments:

Anonymous said...

Ρε πως εχει καταντησει ο κοσμος. Ου ληψει το ονομα των κωλοεβραιων επι ματαιω, που ειπε και ο "προφητης"...

Anonymous said...

Διαφορετικους απο τους αλλους ειπε; Αυτο ειναι το αμαρτημα. Ολοι πρεπει να φαμε το σανο μας να γινουμε ισοι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails