Wednesday, September 8, 2010

ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Σ.Α: Ο πολίτης που έστειλε την καταγγελία στο "ΤΡΩΜΑΚΤΙΚΟ" ισχυρίζεται οτι τα αεροπλάνα που ψέκαζαν πάνω απο το νομό Σερρών δεν είχαν καταχωρημένο κανένα στοιχείο εκτός απο το ύψος τους.

Προτείνουμε σε όλους όσους μπορούν να ελέξγουν εάν τα αεροπλάνα που ψεκάζουν απο πάνω τους, είναι πλήρως καταχωρημένα στην ιστοσελίδα που δείχνει τις πτήσεις όλων των αεροπλάνων που πετούν πάνω απο την Ελλάδα.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση:

Σήμερα έγιναν μαζικοί ψεκασμοί πάνω από όλo το νομό Σερρών

Έχω διαβάσει για το φαινόμενο Chemtrails εδώ και χρόνια και αποφάσισα να το παρακολουθήσω προσέχοντας τον ουρανό.

Λοιπόν στο νομό Σερρών έχει να παρατηρηθεί από τις αρχές καλοκαιριού εκτός και αν οι ψεκασμοί έγιναv τα βράδια . Σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010...
κατά τις 8 π.μ κοιτάζοντας τον ουρανό της πόλης των Σερρών παρατήρησα να είναι σκεπασμένος με ένα πλέγμα άσπρου καπνού σαν αυτόν που αφήνουν τα αεροπλάνα Οι γραμμές δεν εξαφανίζονταν αλλά απλώνονταν και ενώνονταν με τις άλλες γραμμές του πλέγματος και μέχρι το μεσημέρι σχηματίστηκε ένα είδους καταχνιάς πάνω στο ουρανό η οποία παραμένει μέχρι και τώρα σε μικρό όμως βαθμό. Σερφάροντας στην ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net/
 (Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το είδος του αεροσκάφους, το υψόμετρο, το δρομολόγιό του ,τον τύπο το εργοστάσιο κατασκευής κ.α.) και σε δείχνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών στην Ελλάδα, διαπίστωσα ότι τα σκάφη που ψέκαζαν 2 στο αριθμό δεν είχαν να προβάλουν κανένα στοιχείο παρά μόνο το ύψος της πτήσης τους.
Σας επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες για δημοσίευση αλλά και την ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net που ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιους που ασχολούνται με το φαινόμενο 
 
Chemtrails.

Φιλικά ένας αναγνώστης

 

5 comments:

Anonymous said...

Aγαπητή Αντιπληροφόρηση το θέμα των χημικών αεροψεκασμών είναι το σημαντικότερο ! Γιατί ? διότι συμβαίνει νύχτα-μέρα και όχι μόνο στην Ελλάδα , αλλά παγκόσμια , όχι εδώ κ μερικά χρόνια αλλά εδώ και 60 χρόνια , με πρωτεργάτη τον Αδόλφο Ραβίννο Χίτλερ..και τέλος αφορά ΟΛΟΥΣ !!! Τα αεροπλάνα δεν φέρουν διακριτικά , πετούν σε ύψος ( κανονικά..) που είναι διεθνής εναέριος χώρος ( κ δεν υποβάλουν σχέδια πτήσης κλπ... εκεί στα 10.000 πόδια ) είναι υπερηχητικά πλέον και μας ψεκάζουν σαν κατσαρίδες κανονικά !!!

Anonymous said...

ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ.

Anonymous said...

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!... (ΣΧΙΖΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΣ)ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

Anonymous said...

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ!!!... (ΣΧΙΖΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΣ)ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

GEORGE said...

Παρακολουθούμε τα υπολείμματα των αεροπλάνων εδώ και μήνες. Έχουμε τρελαθεί και χάσει τον ύπνο μας, βλέποντας ακόμη και τώρα που σας γράφω, πολλές γραμμές αερίων ή στερεών αποβλήτων, στην Κόρινθο, Αθήνα και στην Τρίπολη, μετά την ανατολή και δύση του ήλιου. Δεν εικάζουμε τίποτε αλλά απαιτούμε απαντήσεις για το τι γίνεται πάνω από τα κεφάλια μας και σε μία εποχή που ο καρκίνος θερίζει. Όταν βλέπετε τέτοιου είδους πτήσεις, κάντε καταγγελία στην αστυνομία και στον αξκο υπηρεσίας του κοντινού αεροδρομίου σας. Πρέπει να μάθουν οι αρμόδιοι τι βλέπουμε εμείς. Και μετά ας αναζητήσουμε ευθύνες και από τοπικούς και μεγαλύτερους πολιτικούς αφεντάδες. Αν προκύψει εγκληματική ενέργεια, τότε να επανέλθει η θανατική ποινή. Τα παιδιά μας δεν φταίνε σε τίποτε...
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails