Saturday, February 1, 2014

Η Χρυσή Αυγή ξεφτιλίζει συνεχώς την Νέα Δημοκρατία!

Η συνεχόμενη και ασταμάτητη άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φαίνεται ότι έχει οδηγήσει σε τέτοιο πανικό τη Ν.Δ. ώστε να κάνει κινήσεις που ουδέποτε στο παρελθόν είχε καν διανοηθεί να σκεφτεί. Κυκλοφόρησε, λοιπόν, στο διαδίκτυο μία αφίσα με υπογραφή «Νέα Δημοκρατία», η οποία έγραφε «Ελλάδα σημαίνει να δίνεις τη ψυχή σου- Ίμια 31/01/1996 Αθάνατοι».

Καταρχάς, είναι σίγουρο ότι αυτή η αφίσα δεν πρόκειται να κολληθεί πουθενά και θα μείνει καθαρά διαδικτυακό δημιούργημα. Ούτε νεολαία διαθέτει η Ν.Δ., ούτε χρήματα για αλλοδαπούς αφισοκολλητές διαθέτει πλέον. Από εκεί και πέρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου κάθε Έλληνα είναι η εύλογη απορία: «μα καλά, τώρα θυμήθηκε τα Ίμια η Ν.Δ; Τα προηγούμενα 17 χρόνια πού ήταν;».
Φαίνεται ότι η ραγδαία άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξαναγκάζει τη Ν.Δ. να επενδύσει στην πατριδοκαπηλία, ειδικά δε για ένα θέμα για το οποίο δεν δικαιούται να πει το παραμικρό. Όταν ο Σημίτης ξεστόμισε από το βήμα της Βουλής την κατάπτυστη φράση «ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ» η Ν.Δ. αρκέστηκε σε ορισμένες φωνές διαμαρτυρίας και κατόπιν παραιτήθηκε της όποιας εξέτασης για το πώς έπεσε το ελικόπτερο «για εθνικούς λόγους». Το πιο ενδεικτικό, όμως, της απύθμενης υποκρισίας της Ν.Δ. είναι ότι έβγαλε μια τέτοια αφίσα την ώρα που συγκυβερνεί σε άγαστη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, επί της κυριαρχίας του οποίου έγινε η κατάρριψη του ελικοπτέρου από τα τουρκικά πυρά.
Η συνεργασία αυτή έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε όχι μόνο να αποκαλείται ο Βενιζέλος «εταίρος πλήρους ευθύνης», αλλά να προσπαθεί η Ν.Δ. να δίνει συνεχείς «τονωτικές ενέσεις» στο ετοιμοθάνατο κομματικό ερείπιο του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο η συγκυβέρνηση.
Πράγματι, Ελλάδα σημαίνει να δίνεις την ψυχή σου, τη ζωή σου, όλη σου την υπόσταση για το Μεγαλείο της. Και αυτό, βεβαίως, δεν γίνεται με την υπαγωγή στα Μνημόνια και τη φανατική προσήλωση στις ανθελληνικές επιθυμίες των διεθνών τοκογλύφων. Δεν γίνεται με την αποδοχή της τουρκικής επιθετικότητας στη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο. Δεν γίνεται με το να υπηρετείς πιστά μια πολιτική εθνοκτόνα που εξοντώνει τον Ελληνικό Λαό, που τον «κινεζοποιεί», τον οδηγεί στην εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες και προσπαθεί να τον μετατρέψει από Συμπαγή Ενιαίο Λαό σε ετερογενή διασκορπισμένο πληθυσμό.
Πράγματι, επίσης, οι τρεις δολοφονηθέντες Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού είναι Αθάνατοι, γιατί «έπεσαν» πάνω στο Καθήκον και το πεδίο της ΤιμήςΔεν δικαιούνται, όμως, να τους μνημονούν εκείνοι που καθημερινά ξεπουλούν την Πατρίδα μας και έδωσαν συγχωροχάρτι στο αμαρτωλό και εθνομηδενιστικό απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ. Γι΄ αυτό ας αφήσουν ήσυχη τη Μνήμη των Νεκρών και ας πάψουν να ασχημονούν με το να την καπηλεύονται αισχρά, ανήθικα, αντεθνικά.
Γιώργος Μάστορας

xryshaygh

1 comment:

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία,
αναγνώσατε τι φοβεράς προϋποθέσεις θέτει ο ηλιοκαμμένος Ομπάμα (υιός Κογκολέζου λαθρομετανάστου) διά να δώσει άδειαν παραμονής εις τους λαθρομετανάστας και ενημερώσατε τους αποβλακωμένους από το χριστιανικόν ευαγγέλιον Ρωμηούς.

http://www.protothema.gr/world/article/349509/ipa-elpida-se-hiliades-paranomous-metanastes-edose-o-obama/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails