Saturday, February 1, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι τρυπάνε τις βάρκες οι λαθρομετανάστες και το παίζουν ναυαγοί!

Σε τέτοιο επίπεδο έχει αποβλακώσει τους Έλληνες ο ηλίθιος ανθρωπισμός που μας προπαγανδίζουν τα εβραϊκά κανάλια νυχθημερόν, που μας έχουν πάρει στο ψιλό μέχρι και στο Πακιστάν. 

Μπαίνουν και σκίζουν τη βαρκούλα τους γιατί ξέρουν ότι εξαιτίας της κυριαρχίας των προοδευτικών ιδεών που ισχύουν μόνο για αλλοδαπούς στην Ελλάδα, οι ηλίθιοι Έλληνες θα κάνουν ότι δεν είδαν το σκίσιμο της βάρκας και θα τους περιθάλψουν με κρουασάν και χυμό σαν ναυαγούς.

2 comments:

Anonymous said...

τι ενοειτε βιντεο για τον τσυριζα?
υπονοειτε οτι ο τσυριζα δεν τα ξερει αυτα και οτι πρεπει να του τα δειξουμε, και μολις τα μαθει θα παει///ααααα κοιτα ρε παιδι μου τι κανουν οι λαθρο αρα οι ελληνες εχουν δικιο, αρα δεν ειναι φασιστες αρα εξω οι ξενοι και ζητω το εθνος!!!!!

αυτα περιμενετε να γινουν????

τοτε ειστε πολυ βαθεια νυχτωμενοι....
φυσικα και τα ξερουν ολα οι αναρχοκομουνιστες κατακτητες του λαομισητου σοβιετικου καθεστωτος

υστερα λενε τον χωρο μας πανηλιθιους χριστιανοδεξιουληδες και ατουληδες της καρπαζιας και αναρωτιομαστε γιατι....

πρεπει επειγοντως να παρουμε μαθηματα προβοκατιας αγκιτατσιας και αντιπροπαγανδας γιατι μετραει καθε λεξη που λεμε πως το λεμε και πως θετουμε ενα θεμα και στην τελικη πως επιβαλλουμε τις δικες μας θεσεις ξεφτιλιζοντας τις θεσεις του μισητου εχθρου

Anonymous said...


Αγαπητά μου τεκνία,
διατί αποκρύπτετε από τους αποβλακωμένους από τον Ιουδαιοχριστιανισμό Ρωμηούς ότι Αλβανική συμμορία περιφερόμενων Χριστών είχε ρημάξει την Αμφιλοχία;


http://www.protothema.gr/greece/article/349527/summoria-eihe-rimaxei-ta-horia-tis-amfilohias/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails