Wednesday, February 12, 2014

Έρευνα: Ποιοι ελέγχουν τις μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά στη Γαλλία;

Έχουμε δημοσιεύσει πριν πολλά χρόνια, το 90% και πλέον ελέγχεται από άτομα εβραϊκής καταγωγής

Είναι γνωστό ότι σε διεθνές επίπεδο όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες παρουσιάζουν ειδήσεις που παίρνουν κυρίως από τα ελάχιστα τεράστια δίκτυα ενημέρωσης όπως αυτό του Murdoch.

Βέβαια εκτός απ' την διεθνή ειδησεογραφία υπάρχει και η ειδησεογραφία σε επίπεδο χωρών.

Έχουμε δημοσιεύσει σχετικά άρθρα για το ποιοι ελέγχουν τα ΜΜΕ της Ουκρανίας, των Σκανδιναβικών χωρών, των ΗΠΑ κτλ.

Με αφορμή την άρση ασυλίας για εξαγορά ψήφων του Εβραίου γερουσιαστή της Γαλλίας, Σερζ Ντασό, την περίοδο που ήταν δήμαρχος ερευνήσαμε ποιοι ελέγχουν τα γαλλικά περιοδικά και τις μεγαλύτερες εφημερίδες πολιτικού περιεχομένου.

Η Γαλλία είναι μια απ' τις ισχυρότερες χώρες παγκοσμίως. Είναι επίσης η χώρα που γεννήθηκε η σύγχρονη Δημοκρατία με το ξέσπασμα της Γαλλικής Επανάστασης των Ιακωβίνων.

Μιλάμε για μια αρκετά πολιτικοποιημένη χώρα με αρκετά εκατομμύρια αναγνώστες εντύπων πολιτικού περιεχομένου.

Στην wikipedia βρήκαμε έναν κατάλογο με τις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά στη Γαλλία και μετά από έρευνα μέσα απ' τη Wikipedia και διεθνείς εφημερίδες καταλήξαμε στον παρακάτω κατάλογο.


Πάμε τώρα να δούμε πως προέκυψε ο κατάλογος αυτός


Το L 'Express ιδρύθηκε απ' τον ιουδαϊκής καταγωγής απ' την πλευρά του παππού του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και την επίσης Εβραία Francois Giroud και ανήκει στον όμιλο του ζάμπλουτου Εβραίου Ντασό που αναφέραμε πρωτύτερα.



Η πρώτη σε κυκλοφορία "Le Figaro" ανήκει επίσης στον ζάμπλουτο Εβραίο Dassault..


Η δεύτερη κορυφαία σε κυκλοφορία Le Monde ακούγεται ότι ανήκει εν μέρει στο κράτος αλλά εκδότης της και πραγματικό αφεντικό είναι η εβραϊκή οικογένεια Dreyfus!

Για την αριστερή εφημερίδα Liberation τα λόγια είναι περιττά.. Έχει εξαγοραστεί το 2005 απ' την οικογένεια τραπεζιτών Rothschild που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου.




Αφήσαμε τελευταίο το Νουβέλ Ομπζερβατέρ γιατί εξαγοράστηκε απ' την εβραϊκή οικογένεια Dreyfus που ελέγχει και την Le Monde.

Όσο για την Καθολική Croix τι να πούμε. Αρκεί να σας θυμίσουμε ότι ο πρώην αρχιεπίσκοπος Γαλλίας Λούστιγκερ ήταν Εβραίος στην καταγωγή και στην πίστη και αυτό έγινε γνωστό όταν απεβίωσε!

1 comment:

Anonymous said...


Διατί καλύπτετε τον Εβραίον πρωταγωνιστήν του Nymphomaniac Shia La beouf, που ήθελε μίαν κάμεραν εις το πέος του κατά την διάρκειαν των γυρισμάτων;

http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/352910/o-shia-labeouf-ithele-kamera-sto-peos-tou-sta-gurismata-tou-nymphomaniac/



http://en.wikipedia.org/wiki/Shia_LaBeouf

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails