Thursday, February 13, 2014

Οι αυτοκτονίες συνεχίζονται

Νεκρός έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου  βρέθηκε ένας 47χρονος άνδρας σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει πυροβοληθεί με όπλο το οποίο βρέθηκε δίπλα του.  Πρόκειται για τον 47χρονο Α.Γ.. Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο στόμα και όλα δείχνουν πως είναι αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας  ήταν υπάλληλος στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ . Ο 47χρονος
 ξύπνησε το πρωί και ζήτησε από τη σύντροφό του να του ετοιμάσει  αν μπορεί έναν καφέ. Στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα έβαλε την κάνη στο στόμα του και πυροβολήθηκε.
Σύμφωνα με πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον ο 47χρονος ήταν διαζευγμένος από το γάμο του είχε αποκτήσει δυο παιδιά ενώ το τελευταίο διάστημα συζούσε. 

http://dete.gr/articles/195836

Αυτοκτόνησε 25χρονος αστυνομικός στη Θήβα

Τέλος στη ζωή του έδωσε το πρωί ένας 25χρονος αστυνομικός στη Θήβα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το viotiashop.gr, το πρωί στην πόλη της Θήβας, ένας 25χρονος αστυνομικός, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια της αυτοκτονίας δεν έχουν διευκρινιστεί ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας άφησε κάποιο σημείωμα.

Πάντα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδαviotiashop.gr, ο 25χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με το υπηρεσιακό του όπλο.


Πηγή: aftodioikisi.gr



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails