Tuesday, February 4, 2014

Αφρικανοί εν Χριστώ αδελφοί μας πουλάνε ναρκωτικά για να ζήσουν

Κατασχέθηκε ποσότητα του ναρκωτικού ΚΗΑΤ βάρους 3.818 γραμμαρίων



Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αιθιοπίας, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα μετά από διερεύνηση πληροφορίας, για άτομα που διακινούν ναρκωτικές ουσίες στην Κυψέλη, εντοπίστηκε ζεύγος αλλοδαπών να έχει αποκρύψει εντός ψυγείου, στο υπόγειο διαμέρισμα που διέμεναν, πέντε συσκευασίες του ναρκωτικού KHAT , συνολικού βάρους 807 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το παραπάνω ζεύγος αλλοδαπών διακινούσε συστηματικά τις ναρκωτικές ουσίες μέσω καταστήματος internet - cafe στην ίδια περιοχή.

Σε έρευνα που επακολούθησε στο κατάστημα internet - cafe βρέθηκαν στο υπόγειο και εντός ψυγείου, έξι συσκευασίες με KHAT συνολικού βάρους 3.011 γραμμαρίων. Συνελήφθη μία αλλοδαπή προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και αναζητείται η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια.

Συνολικά κατασχέθηκαν 3.818 γραμμάρια του ναρκωτικού KHAT .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


http://www.protothema.gr/greece/article/350194/treis-sullipseis-allodapon-gia-diakinisi-narkotikon-stin-kupseli/

1 comment:

Anonymous said...


Διατί καλύπτετε τον Πακιστανό συνάνθρωπό μας που συνελήφθη προ ολίγου με 5 κιλά ηρωΐνη εις το ΚΤΕΛ του Βόλου; Υπόψιν ότι ο περιφερόμενος αυτός Χριστός ευρίσκετο παρανόμως εις την Ελλάδα και εσιτίζετο εις τα Συσσίτια της Εκκλησίας

http://www.protothema.gr/greece/article/350379/pakistanos-metefere-me-to-ktel-pede-kila-iroinis/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails