Tuesday, February 4, 2014

Τα επίμαχα αποσπάσματα του βιβλίου του Kalergi που μιλάνε για την γενοκτονία των Ευρωπαίων

Παραθέτουμε το απόσπασμα απ' το απαγορευμένο βιβλίο του Kalergi "Praktischer Idealismus" που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, ενώ υπάρχουν μεταφρασμένα τα κυριότερα σημεία του σε παλαιότερη ανάρτησή μας. Περαιτέρω ανάλυση στα αγγλικά εδώ.


Ο Kalergi ήταν ένας απ' τους βασικούς εμπνευστές της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Στο βιβλίο του όμως αναφέρει ότι η εβραϊκή πνευματική ελίτ που αναδείχθηκε μέσα απ' τους διωγμούς εναντίον των Εβραίων στην Ευρώπη, θα διοικήσει στο μέλλον την νέα φυλή κατοίκων της Ευρώπης που θα μοιάζει εξωτερικά με τους αρχαίους Αιγύπτιους μετά τις επιμειξίες που θα υποστούν οι Ευρωπαίοι με τα εκατομμύρια των μεταναστών που οι Εβραίοι μας φέρνουν στην Ευρώπη και την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας. Στο Ισραήλ όμως κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει Εβραίος πολίτης Ισραήλ. Αυτοί μένουν καθαρόαιμοι και προωθούν την επιμειξία σε μας μόνο. Στην Ευρώπη το παίζουν προοδευτικοί, στη πατρίδα του το Ισραήλ φανατικοί ρατσιστές. Όχι απλά εθνικιστές.

Κάθε δύο χρόνια το ίδρυμα της Πανευρώπης που ίδρυσε ο Kalergi βραβεύει προσωπικότητες που προωθούν το όραμα αυτό! Τελευταία βραβεύτηκαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Herman van Rompuy και η Angela Merkel.

Φώτο απ' το site του ιδρύματος με τα ονόματα των βραβευθέντων

Δείτε το βίντεο που οι Εβραίοι παραδέχονται ότι αυτοί ηγούνται της επιβολής του πολυπολιτισμού και του πολυφυλετισμού στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα στο Ισραήλ εφαρμόζουν την πιο αυστηρή νομοθεσία σχετικά με τη μετανάστευση. Δεν δέχονται καθόλου λαθρομετανάστες. Όποιος θέλει να γίνει Εβραίος πρέπει να αποδείξει με εξετάσεις DNA ότι ανήκει στην εβραϊκή φυλή.


Τα επίμαχα αποσπάσματα απ' την σελίδα 22 του βιβλίου:

Inzucht stärkt den Charakter, schwächt den Geist - Kreuzung schwächt den Charakter, stärkt den Geist. Wo Inzucht und Kreuzung unter glücklichen Auspizien zusammentreffen, zeugen sie den höchsten Menschentypus der stärksten Charakter mit schärfstem Geist verbindet. Wo unter unglücklichen Auspizien Inzucht und Mischung sich begegnen, schaffen sie Degenerationstypen mit schwachem Charakter, stumpfem Geist.
Der Mensch der fernen Zukunft wird Mischling sein. Die heutigen Rassen und Kasten werden der zunehmen den Überwindung von Raum, Zeit und Vorurteil zum Opfer fallen. Die eurasisch-negroide Zukunftsrasse, äußerlich der altägyptischen ähnlich, wird die Vielfalt der Völker durch eine Vielfalt der Persönlichkeiten ersetzen.

Η ενδογαμία κτίζει χαρακτήρα, αποδυναμώνει το μυαλό – η διασταύρωση αποδυναμώνει το χαρακτήρα, δυναμώνει το μυαλό. Όταν η ενδογαμία συναντάται με την διασταύρωση μαρτυρούν τον ανώτερο τύπο ανθρώπινου είδους με το κοφτερό μυαλό.
Όταν συναντιούνται ενδογαμία και ανάμειξη φυλών δημιουργούν εκφυλιστικούς τύπους ανθρώπων με αδύναμο χαρακτήρα και θαμπό μυαλό. Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι υβρίδιο. Οι σημερινές φυλές και κάστες πέφτουν θύματα της αυξανόμενης μείωσης χώρου, χρόνου και προκατάληψης. Η Ευρασιατική – Νεγροϊδής φυλή του αύριο, εξωτερικά όμοια με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την ποικιλία των ανθρώπων με την ποικιλία των προσωπικοτήτων.

1 comment:

Anonymous said...


Διατί αποκρύπτετε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης της Νορβηγίας είναι κίναιδος και θα υπάγει εις την Ρωσσίαν με τον γκόμενόν του διά να συμπαρασταθεί εις τους πισωγλέντηδες που διώκει ο Πούτιν;


http://www.protothema.gr/world/article/350441/o-omofulofilos-norvigos-upourgos-ugeias-tha-paei-sto-sotsi-me-ton-suzugo-tou/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails