Saturday, February 1, 2014

Δείτε πόσο σκληρή μεταναστευτική εφαρμόζει ο έγχρωμος Ομπάμα στις πολυπολιτισμικές ΗΠΑ

Και μεις εδώ έχουμε τη Νέα Δημοκρατία και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις να ζητάνε όποιος μπαίνει στη χώρα να του βρίσκουμε και γκόμενα για να μην καταπιέζεται σεξουαλικά και βιάζει Ελληνίδες!



Η μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής εγκρίθηκε ήδη τον Ιούνιο του 2013 από τη Γερουσία, όπου την πλειοψηφία έχουν οι Δημοκρατικοί. Όμως για να ισχύσει θα πρέπει να υιοθετηθεί με τους ίδιους όρους και από τα δύο σώματα του Κογκρέσου.


Το κείμενο που δημοσιεύθηκε από τους Ρεπουμπλικάνους του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ, προβλέπει τη χορήγηση άδειας παραμονής σε εκατομμύρια μετανάστες που ζουν στις ΗΠΑ, όμως δεν ανοίγει τον «δρόμο προς την πολιτογράφηση», όπως προβλέπει το σχέδιο της Γερουσίας, αν και με αυστηρούς όρους.

Η κείμενο αρχών των Ρεπουμπλικάνων προβλέπει ότι οι μετανάστες χωρίς νόμιμα χαρτιά «θα μπορούν να ζουν νόμιμα και χωρίς φόβο στις ΗΠΑ, αλλά μόνο αν δεχθούν να παραδεχθούν την ενοχή τους, να υποβληθούν σε αυστηρούς ελέγχους των προγόνων τους, να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα και φόρους αναδρομικά, να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών και αμερικανικού πολιτεύματος και να είναι σε θέση να στηρίξουν την οικογένειά τους» χωρίς κρατική βοήθεια.

Αν και αυστηρό, το κείμενο αυτό αποτελεί μια σημαντική αλλαγή στη στάση των Ρεπουμπλικάνων, καθώς μέχρι τώρα το κόμμα ήταν αντίθετο σε οποιαδήποτε μαζική χορήγηση αδειών παραμονής σε μετανάστες, την οποία παρομοίαζε με «αμνηστία».

http://www.protothema.gr/world/article/349509/ipa-elpida-se-hiliades-paranomous-metanastes-edose-o-obama/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails