Tuesday, February 4, 2014

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΑΜΑ ΗΣΟΥΝΑ «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ» ΔΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!


koutsubrusuermsn_1
Πιστός στη γραμμή που έχει χαράξει, για μια συνέντευξη κάθε Κυριακή σε διαφορετικό αστικό ΜΜΕ (εύκολο, καθότι όλοι οι νυν «νταβατζήδες» ήταν κάποτε συντρόφια του…), ο αρχικουκουές σύντροφος Κουτσούμπας έδωσε χθες συνέντευξη στην «Ελευθεροτυπία». Και απαντώντας στην ερώτηση «Φοβάστε ότι μεγάλο μέρος της κοινωνίας μοιάζει να κλείνει τα μάτια απέναντι στις αποκαλύψεις για τη Χ.Α.; Φοβάστε ότι θα αποτυπωθεί και στις αυτοδιοικητικές εκλογές;», έδωσε τη…
συνήθη απάντηση:

«Δεν ανήκουμε σ’ αυτούς που με αφορμή τις εξελίξεις εφησύχασαν, θεωρώντας ότι ξεμπερδέψαμε με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Συνεχίζουμε να επαγρυπνούμε. Κι αυτό γιατί έχουμε πλήρη επίγνωση του χαρακτήρα της ΧΑ, που είναι γέννημα– θρέμμα του συστήματος. Τα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας θα ανοίγουν όσο θα συνειδητοποιείται ότι η ΧΑ είναι ο μπράβος του εκμεταλλευτικού συστήματος που όταν δεν στήνει δουλεμπορικά γραφεία, καταθέτει προτάσεις υπέρ των συμφερόντων των εφοπλιστών στη Βουλή, αντιπαλεύει το ταξικό εργατικό κίνημα. Η ΧΑ θα απομονώνεται, θα αποδυναμώνεται και εκλογικά, όσο θα αποκαλύπτεται ο πραγματικός της χαρακτήρας, όσο θα δυναμώνει η πάλη ενάντιά της, ως αναπόσπαστου μέρους της πάλης ενάντια στο σύστημα. Η εκλογική της απομόνωση περνάει μόνο μέσα από την ενίσχυση του ΚΚΕ. Αυτό είναι που πραγματικά θα τους πονέσει κι όχι η ενίσχυση των φασιστών».

Παρατήρηση 1η: Όλο τα ίδια λέει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Λέτε να’ χει κολλήσει η… βελόνα;
Παρατήρηση 2η: Ο κοσμάκης, πονηράκια σύντροφε, δεν είναι ηλίθιος. Αν η «ενίσχυση του ΚΚΕ» πονούσε το σύστημα (δηλαδή τους ξένους αφεντάδες και τα εν Ελλάδι ανδρείκελά τους…), «κι όχι η ενίσχυση των φασιστών», δε θα ήσουνα στον Περισσό αλλά στον Κορυδαλλό!

Παρατήρηση 3η: Εδώ και καιρό, όμως, στον Κορυδαλλό είναι άλλοι, γι’ αυτό αρχικουκουέ Κουτσούμπα σώπαινε! Δε σε παίρνει να μιλάς εσύ και οι όμοιοί σου για το σύστημα, γιατί είσαστε υπηρέτες του!

ethnikismos.net

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails