Monday, August 11, 2014

ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


 
Το “μεγάλο κόλπο” με τον ΕΝΦΙΑ: Έτοιμοι να αρπάξουν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων
«Καλύτερα να μας τα πάρουν παρά να μας φορολογούν», είπε ιδιοκτήτης αγροτεμαχίου σε βραδινό δελτίο ειδήσεων. Ο ελληνικός λαός έρχεται με γοργούς ρυθμούς στο σημείο που θέλουν να τον φέρουν. Με μεθόδους αντιγραμμένες από την Οκτωβριανή επανάσταση, οι νέοι μπολσεβίκοι εξαναγκάζουν τους Έλληνες να τους παραδώσουν τις περιουσίες τους, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι Κομμουνισμός και Καπιταλισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος ...

Θα καταργηθεί επομένως η ιδιοκτησία, αφού και τα ΜΜΕ αλλά και η άγρια φορολόγηση συνηγορούν ότι είναι ασύμφορη, και η περιουσία των Ελλήνων θα συγκεντρωθεί στα χέρια των Τραπεζών και του Δημοσίου που θα υλοποιούν τις κατασχέσεις. Στη συνέχεια,  χάρις στην υπαγωγή της Ελλάδος στο Αγγλικό Δίκαιο το οποίο αποδέχτηκαν οι πολιτικάντηδες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να διέπει τα Μνημόνια που υπογράφουν, η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων θα περάσει στις πολυεθνικές.

Οι προπαγανδιστές των ΜΜΕ διατείνονται ότι οι Τράπεζες «δεν θέλουν τα ακίνητα» και αναρωτιούνται γιατί άραγε οι ξένοι να θέλουν κομμάτια Ελλάδας. «Αγνοούν» βεβαίως σκοπίμως από τις αναλύσεις τους ότι οι μπίζνες του real estate παγκοσμίως είναι επικερδέστατες, ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου έχουμε την μεγαλύτερη αναλογία ιδιοκτησίας ανά κάτοικο, σε χώρες όπως η Μ. Βρετανία το ενοίκιο και η μέθοδος leasing κυριαρχούν. Ότι οι υποβαθμισμένες και οικονομικά απαξιωμένες περιοχές του Κέντρου εύκολα εκκαθαρίζονται όταν υπάρξει θέληση και γίνονται και πάλι η αριστοκρατική Αθήνα που ήταν κάποτε. Και ότι η Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδος αποτελούν πράγματι ένα χρυσό οικόπεδο για όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του.

Οι νέοι φόροι, ο φόρος στα κενά ή ξενοίκιαστα ακίνητα, σε συνδυασμό με τις τεράστιες προσαυξήσεις των επιφανειών ημιυπαιθρίων και αυθαιρέτων και των εκτός σχεδίου ακινήτων, των αγροτεμαχίων και των μη ηλεκτροδοτούμενων οικημάτων υπολογίζεται ότι θα φέρουν στα ταμεία του κράτους δηλαδή των δανειστών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,  5 δισ. ευρώ, τα οποία θα αρπάξει από τις τσέπες των Ελλήνων οι οποίοι ήδη βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους να περικόπτονται, την αγοραστική τους δύναμη να μειώνεται και νέους φόρους και χαράτσια να προστίθενται καθημερινά.

Όσοι ιδιοκτήτες δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αστρονομικές υποχρεώσεις που θα τους επιβληθούν από τον νέο δημευτικό φόρο, απειλούνται με εξοντωτικές συνέπειες που έχουν συσσωρευθεί με παλαιότερες και πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις:

1. Άρνηση χορήγησης φορολογικής ενημερότητας.

2. Κατάσχεση τυχόν ενοικίων τους εις χείρας τρίτων

3. Κατάσχεση του περιεχομένου του τραπεζικού λογαριασμού τους.

4. Εγγραφή κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας τους στο υποθηκοφυλακείο.

5. Δημοσίευση προγράμματος και εκπλειστηριασμός των ακινήτων τους.

Πρόκειται για έναν ακήρυχτο πόλεμο του οποίου το διακύβευμα αρκετοί καταλαβαίνουν αλλά μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές μπορούν και θέλουν να αποτρέψουν.

Η μεσαία τάξη είναι αυτή που σε όλες τις εποχές της Ιστορίες απαίτησε με την άνοδό της, λόγο στην Εξουσία. Για το λόγο αυτό οι εγκέφαλοι της Παγκοσμιοποίησης θέλουν να την ισοπεδώσουν.

Η διεθνοποιημένη αγορά έχει άλλωστε αποδείξει ότι οι ασχολούμενοι με το κυνήγι της καθημερινής επιβίωσης, οι άστεγοι και οι εξαθλιωμένοι, πρόθυμα δέχονται τους μισθούς πείνας, τις άθλιες συνθήκες εργασίας, τον εξευτελισμό και την εκμετάλλευση.

Δημοσιεύθηκε στο φύλλο Νο 58 της Εθνικής Εφημερίδος Εμπρός

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails