Monday, August 4, 2014

Μήνυση του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειου στην αρχηγό της ΕΛΑΣ για τις παράνομες προσαγωγές των Συναγωνιστών


Μήνυση του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειου στην αρχηγό της ΕΛΑΣ για τις παράνομες προσαγωγές των Συναγωνιστών

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Επιτήδειος κατέθεσε μήνυση κατά του Αρχηγού της ΕΛΑΣ εξ’ αιτίας της παράνομης προσαγωγής των συναγωνιστών στην ΓΑΔΑ για κατάχρηση εξουσίας και παρεμπόδιση νομίμου δραστηριότητος νομίμου πολιτικού κόμματος.
Τα στοιχεία τα οποία δικαιολογούν αυτές τις καταγγελίες είναι τα εξής:

Η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σχετικά με τις διώξεις που υφίσταται το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί παράνομη ενέργεια, αλλά μια νόμιμη πολιτική δραστηριότητα ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.
Τα άτομα που διένειμαν τα φυλλάδια δεν ρύπαναν την περιοχή διότι τα.....
έδιναν χέρι με χέρι και δεν τα έριχναν στο δρόμο.
Τα άτομα που διένειμαν τα φυλλάδια δεν παρακώλυαν τις συγκοινωνίες καθόσον ήταν διασκορπισμένα στην περιοχή και όχι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο.
Δεν ερχόντουσαν σε αντεγκλήσεις με κάποιον, δεδομένου ότι οι αλλοδαποί τουρίστες, παρελάμβαναν με ενδιαφέρον τα ενημερωτικά φυλλάδια.
Οι συναγωνιστές που μοίραζαν τα φυλλάδια, δεν φωνασκούσαν ούτε ενοχλούσαν με οποιονδήποτε τρόπο τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων. Συνεπώς, δεν διασάλευαν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.
Η όλη τους συμπεριφορά δεν έδινε το δικαίωμα σε κάποιον να υποθέσει ότι υπήρχε έστω και υπόνοια διαπράξεως εκ μέρους τους κάποιας παράνομης ενέργειας ή αξιόποινης πράξεως.
Είχαν όλοι μαζί τους τις αστυνομικές τους ταυτότητες με αποτέλεσμα, ακόμη και αν ήθελε η αστυνομία να επιβεβαιώσει τα στοιχεία τους, μπορούσε να το κάνει συγκρίνοντας απλά την ταυτότητα με τον ή την κάτοχό της.
Το περιεχόμενο των φυλλαδίων ήταν καθαρά ενημερωτικό και δεν προέτρεπε όσους τα διάβαζαν να προβούν σε αξιόποινες πράξεις.
Διαβάστε επίσης: Χούντα Σαμαρά σε πλήρη ασυδοσία - Παράνομες προσαγωγές Εθνικιστών μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails