Tuesday, November 11, 2014

Υπόλογος για Εγκλήματα Εμβολιασμών ο Bill Gates

Παράνομα πειράματα με εμβόλια σε μικρά παιδιά στην Ινδία ~ και Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! 


Αυτές είναι οι κατηγορίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Bill Gates σε δικαστήριο στην Ινδία...
θα συνεχίσει άραγε να χαμογελά πλατιά μετά;...

 Έχουν περάσει μόλις λίγα χρόνια από την έλευση ενός εισηγητή μοντέρνου συστήματος ενεργειακής ιατρικής που πέρασε από την Ελλάδα, όπου βρέθηκα να κάνω τη μεταγλώτισση, ο οποίος μετά τις υπέροχες πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακή ιατρική, θέλησε να τονίσει το "φιλανθρωπικό προφιλ" του "Μάστερ" του, και δημιουργού της "σχολής" αυτής, υπογραμίζοντας τη συνεργασία του με τον Bill Gates, αλλά και τα εμβόλια που στέλνει ήδη μέσω των ιδρυμάτων που δημιούργησε... γα το καλό των κατοίκων της Αφρικής... 

Στο σημείο εκείνο όπως καταλαβαίνεται... γκρεμίστηκε η όμορφη εικόνα που είχε δημιουργηθεί στην πορεία τους σεμιναρίου και γεννήθηκε ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με το πραγματικό ποιόν του "Μάστερ"... που στα πλαίσια της πνευματικότητας, της φιλανθρωπίας και της ενεργειακής ιατρικής... φαίνεται πως βρήκε ένα νέο τρόπο αύξησης των εισοδημάτων του... (ως πρώην στέλεχος μάρκετινγκ... διόλου περίεργο...) 

Ξεκινώ με τούτο διότι δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που κατά την αναζήτηση τους παρασύρονται από διάφορες "αυθεντίες"... και κατά κάποιο τρόπο προς εκείνους τους εν Ελλάδι ακόλουθους του συστήματος απευθύνω ιδιαίτερα τις ακόλουθες πληροφορίες για το "φίλο" του Μάστερ τους... Bill Gates... (νομίζω πως δε χρειάζεται να ονοματίσω ούτε το σύστημα, ούτε τον Μάστερ... όσοι ήταν παρώντες θα κατάλαβαν ήδη ποιον αφορά... )

 Ας δούμε όμως ποιο είναι το έγκλημα του Gates σύμφωνα με τις κατηγορίες που καταγγέλονται από την Ινδία...παρακολουθώντας το άρθρο της Christina England σε απόδοση της Βίκυς Χρυσού.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Health Impact News εκκρεμεί δίκη ενάντια στο ίδρυμα του Gates (Gates Foundation), μετά από έρευνες του Ανώτερου Δικαστηρίου της Ινδίας. 
To Health Impact News αναφέρει: 
“Ενώ η απάτη και η διαφθορά στη βιομηχανία του εμβολίου αποκαλύπτονται πλέον σε καθημερινή σχεδόν βάση, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ συνεχίζουν να αγνοούν σε μεγάλο βαθμό ανάλογες ειδήσεις. Έξω από τις ΗΠΑ, ωστόσο, οι αυτοκρατορίες του εμβολίου αρχίζουν να καταρρέουν, και οι αγγλικές εκδόσεις των σχετικών ειδήσεων είναι διαθέσιμες μέσω του Διαδικτύου. Μια τέτοια χώρα είναι η Ινδία, όπου το ίδρυμα Bill & Melinda Gates και η αυτοκρατορία εμβολίων τους γίνονται παρανάλωμα πυρός, συμπεριλαμβανομένης μιας εκκρεμούς δίκης που εξετάζεται επί του παρόντος από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας” [1] 
Το άρθρο του The Health Impact News επικεντρώνεται κυρίως σε μια τετρασέλιδη αναφορά που πρόσφατα δημοσίευσε το Economic Times India. Περίεργη για να μάθει περισσότερα, η συντάκτης του κειμένου, το οποίο μεταφέρω εδώ από το http://vactruth.com/, ερεύνησε την ιστορία αυτή και ανακάλυψε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, (WHO), το ίδρυμα του Gates και δύο οργανισμοί που ίδρυσαν από κοινού, το PATH (Program for Appropriate Technology in Health) και το GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization), πήραν φωτιά μετά από το εισαγωγικό της αναφοράς που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας αρχικά από τους Kalpana Mehta, Nalini Bhanot και Dr. Rukmini Rao το 2012, που τελικά εισακούστηκε από τη δικαιοσύνη. 

Οι Υποβάλλοντες την αίτηση δηλώνουν στην αναφορά τους:
 "Το ίδρυμα BMGF (Bill and Melinda Gates Foundation), το PATH και ο ΠΟΥ με εγκληματική αμέλεια δοκίμαζαν τα εμβόλια σε ευάλωττα τμήματα του πληθυσμού, αγράμματους και ελλειπώς ενημερωμένους διευθυντές σχολείων, μαθητές και γονείς, οι οποίοι δεν έδωσαν εν επιγνώσει τη συναίνεσή τους, ούτε πληροφορήθηκαν σχετικά με πιθανές αρνητικές επιπτώσεις, ούτε και ενημερώθηκαν πως απαιτείται να παρακολουθούνται μετά τον εμβολιασμό. "[2]

Νεαρά κορίτσια από διάφορες φυλές πειραματόζωα εμβολίων HPV 

 

 Η εφημερίδα Economic Times της Ινδίας δημοσίευσε την έκθεση αυτή το 2014 και δήλωνε πως πράγματι το 2009 είχαν πραγματοποιηθεί δοκιμές σε 16.000 μαθητές του σχολείου στο Άντρα Πραντές, στην Ινδία, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο για τον ιό του θηλώματος του ανθρώπου (HPV), το Gardasil.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που συντάχθηκε από τον KP Narayana Kumar, εντός ενός μηνός από τη λήψη του εμβολίου, πολλά από τα παιδιά αρρώστησαν και το 2010, πέντε από αυτά είχαν πεθάνει. Άλλα δύο παιδιά αναφέρεται πως έχουν πεθάνει στη Βαντοντάρα, Γκουτζαράτ, όπου εκτιμάται πως 14.000 παιδιά φυλών εμβολιάστηκαν με ένα άλλο εμβόλιο για τον ιο HPV, το Cervarix, που κατασκευάζεται από την GlaxoSmitheKline (GSK).

 Με σοκαριστικό τρόπο η έκθεση αναφέρει, πως πολλές από τις μορφές χορήγησης "άδειας"/συναίνεσης που χρησιμοποιήθηκαν για τον εμβολιασμό των κοριτσιών, είτε τις υπέγραψαν παράνομα οι φύλακες από τους ξενώνες όπου πολλά από τα κορίτσια κατοικούσαν, είτε έγινε χρήση των δακτυλικών αποτυπωμάτων των αναλφάβητων γονιών τους.

Αυτή η παρωδία, δεν είχε γίνει αντιληπτή μέχρι που μια ομάδα ακτιβιστών υγείας της Μη Κυβερνιτικής Οργάνωσης SAMAπου ειδικεύεται στην υγεία των γυναικών, αποφάσισε να ερευνήσει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με την έκθεση, είχαν συγκλονηστεί όταν ανακάλυψαν πως συνολικά 120 κορίτσια αρρώστησαν, παρουσιάζοντας μια ποικιλία συμπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένων  "επιληπτικών κρίσεων, σοβαρούς πόνους στο στομάχι, πονοκεφάλους και εναλλαγές διάθεσης."
Η Economic Times δήλωσε:  
«Η Sama αναφέρει επίσης πως υπήρξαν περιπτώσεις όπου προκλήθηκε πρώιμη έναρξη της εμμήνου ρύσεως μετά τον εμβολιασμό, βαριές αιμορραγίες και σοβαρές κράμπες στην κοιλιακή χώρα πολλών μαθητριών. Η μόνιμη επιτροπή επέκρινε τις σχετικές πολιτειακές κυβερνήσεις για την κακής ποιότητας έρευνα που αφορούσε τις συνθήκες αυτών των θανάτων Όπως είπαν βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουν ότι «και οι επτά θάνατοι, με συνοπτικές διαδικασίες, θεωρήθηκαν ως άσχετες με τους εμβολιασμούς χωρίς να έχουν γίνει εις βάθος έρευνες ...« θεωρητική αιτία των θανάτων ήταν: αυτοκτονία, τυχαίoς πνιγμόs σε πηγάδι (γιατί όχι αυτοκτονία;), ελονοσία, ιογενείς λοιμώξεις, υπαραχνοειδή αιμορραγία (χωρίς αυτοψία) κ.λπ. "
 Αυτές οι πληροφορίες γίνονται ακόμη πιο σοκαριστικές όταν ανακαλύπτεις ότι η οργάνωση που χρηματοδότησε τη "μελέτη" δεν ήταν άλλη από την Bill και Melinda Gates Foundation, η οποία χαρακτήρισε το πρότζεκτ ως ¨απόλυτη επιτυχία¨.  
Ο Kumar έγραψε:  
«Σύμφωνα με την BMGF, τον ΠΟΥ, τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυναικολογίας και Μαιευτικής (International Federation of Gynaecology), καθώς και την Ομοσπονδία Μαιευτικών και Γυναικολογικών Εταιρειών της Ινδίας (Federation of Obstetric and Gynaecological Societies of India) ο εμβολιασμός συνιστάται "ως αποδεδειγμένο και άκρως αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ».

..."Στο πρότζεκτ χρησιμοποιούνται εμβόλια τα οποία έχουν λάβει άδεια στην Ινδία και που έχουν χορηγηθεί με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο δεκάδες εκατομμύρια φορές, αποτρέποντας αμέτρητες περιπτώσεις καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ασθένειες και θανάτους," «διατείνεται εκπρόσωπος της BMGF σε μια ηλεκτρονική απάντηση (βλ GAVI & PHFI create incentives …)
 Και ο Kumar συνεχίζει : «Ο ρόλος του BMGF στη χρηματοδότηση των αμφιλεγόμενων μελετών, ωστόσο, έχει οδηγήσει πολλούς ακτιβιστές της υγειονομικής περίθαλψης στην Ινδία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.  
«Το BMGF πρέπει να αναλάβει την πλήρη ευθύνη, διότι ο PATH χρηματοδοτείται από αυτούς. Επίσης, είναι ανήθικο, οι άνθρωποι που υπερασπίζονται την αιτία των εμβολίων να είναι οι ίδιοι με αυτούς που επενδύουν στην ανάπτυξη εμβολίων », είπε ο V Rukmini Rao, ένας από τους ακτιβιστές οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για κλήση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου σε σχέση με τις μελέτες του εμβολίου HPV. "  [3]

Απολύτως, και δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται πως οι οργανώσεις αυτές βρίσκονται μπλεγμένες σε  παράνομες δοκιμές εμβολίων σε αναπτυσσόμενες χώρες.  

Το Ίδρυμα Gates, ο ΠΟΥ, το PATH, η GAVI, και η UNICEF    πίσω από την καταστροφή με τα εμβόλια στο Τσαντ  

 

Το Δεκέμβριο του 2012, στο μικρό χωριό Γκουρό, στο Τσαντ της Αφρικής, που βρίσκεται στην άκρη της ερήμου Σαχάρα, 500 παιδιά κλειδώθηκαν στο σχολείο τους, με την απειλή, ότι εάν δεν συμφωνούν να εμβολιαστούν με εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα, δεν θα λάβουν περαιτέρω εκπαίδευση.

Αυτά τα παιδιά εμβολιάστηκαν χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους. Tο εμβόλιο ήταν ένα προϊόν δίχως άδεια , το οποίο εξακολουθεί να διανύει την τρίτη και τέταρτη φάση της δοκιμής του. Μέσα σε λίγες ώρες, εκατόν έξι παιδιά άρχισαν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, έμετο, έντονους ανεξέλεγκτους σπασμούς και παράλυση. Η αναμονή των παιδιών για ένα γιατρό άρχισε. Έπρεπε να περιμένουν μια ολόκληρη εβδομάδα για να φτάσει ένας γιατρός, ενώ η ομάδα των εμβολιαστών προχώρησε σε εμβολιασμό και άλλων ατόμων στο χωριό. Όταν ο γιατρός ήρθε επιτέλους, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τα παιδιά.
Η ομάδα των εμβολιαστων, βλέποντας τι είχε συμβεί, εγκατέλειψε το χωριό μέσα στο φόβο. Το αρχικό άρθρο γραμμένο σε μια μικρή, τοπική εφημερίδα που ονομάζεται La Voix, η μόνη εφημερίδα που δημοσίευσε την αρχική ιστορία, δήλωσε ότι σαράντα παιδιά μεταφέρθηκαν τελικά σε νοσοκομείο στο Faya και αργότερα με αεροπλάνο σε δύο νοσοκομεία στη Ντζαμένα, την πρωτεύουσα του Τσαντ.   Σύνδεσμος για σχετικό  άρθρο στο VacTruth  



Αφού στοιβάχτηκαν σαν ζώα, πολλά από αυτά τα άρρωστα, αδύναμα παιδιά τελικά στάλθηκαν  πίσω στο χωριό τους χωρίς διάγνωση και σε κάθε οικογένεια δόθηκε ένα μη επιβεβαιωμένο ποσό  £ 1000 από την κυβέρνηση.   Δεν έχουν υπογραφεί έντυπα και δεν υπάρχει σχετική τεκμηρίωση. Είχαν ενημερωθεί ότι τα παιδιά τους δεν είχαν υποστεί βλάβη από το εμβίλιο. Ωστόσο, αν αυτό ήταν αλήθεια, γιατί η κυβέρνηση τους έδωσε σε κάθε οικογένεια £ 1000, που έχει περιγραφεί ως δωροδοκία; Το μόνο κύριο ειδησεογραφικό κανάλι που έχει επισημάνει τα δεινά αυτών των φτωχών παιδιών ήταν ένα τοπικό κανάλι που ονομάζεται Τσαντ, και γύρισε πλάνα από την επίσκεψη του τότε Πρωθυπουργού του Τσαντ στα παιδιά στο νοσοκομείο.
 
Το VacTruth έχει αντίγραφα και των δύο αναφορών, όπως και ιατρικά και κυβερνητικά έγγραφα σχετικά με την υπόθεση. Παρά τα αποδεικτικά αυτά στοιχεία και παρά την εκτενή κάλυψη του γεγονότος, παράλληλα με τηλεοπτική κάλυψη, για άλλη μία φορά το εμβολιαστικό πρόγραμμα χαρακτηρίστηκε ως "επιτυχία". Σχετικά βίντεο στο λινκ της αναφοράς υπ' αριθμό  [4] και [5]
Οι ομάδες που ήταν αναμεμειγμένες στο "πρότζεκτ" αυτό ήταν το PATH, ο ΠΟΥ, η UNICEF και το Ίδρυμα Gates. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το όλο σχέδιο έτρεχε από το Bill και Melinda Gates Foundation
Σε δελτίο τύπου, το Ίδρυμα Gates δήλωσε
"Το MenAfriVac είναι μια τεράστια επιτυχία για την παγκόσμια κοινότητα υγείας. Είναι το πρώτο εμβόλιο που αναπτύχθηκε ειδικά για την Αφρική, και αυτό αποδεικνύει ότι οι παγκόσμιες εταιρικές σχέσεις συνεργασίας μπορούν να αναπτυχθούν και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμβόλια χαμηλού κόστους. Πριν από δέκα χρόνια, είχαμε επενδύσει στον Project για το Εμβόλιο Μηνιγγίτιδας, ένα καινοτόμο μοντέλο που έφεραν εις πέρας από κοινού το PATH, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, υπουργοί Υγείας της Αφρικής και το Ινστιτούτο Serum της Ινδίας, σήμερα, γιορτάζουμε το αποτέλεσμα: ένα σύγχρονο εμβόλιο που πωλείται  για λιγότερο από 50 σεντ ανά δόση στις ΗΠΑ, με την δυνατότητα να δώσει τέλος στις θανατηφόρες επιδημίες μηνιγγίτιδας στην Αφρική. Πιστεύουμε ότι τα εμβόλια είναι μια από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία. Τον Ιανουάριο οι Bill and Melinda Gates  εξήγγηλαν δημόσιο κάλεσμα ώστε να γίνει η δεκαετία αυτή η Δεκαετία των Εμβολίων.  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να λανσάρουμε τη δεκαετία αυτή από το να εισαγάγουμε ένα νέο εμβόλιο που θα βελτιώνει και θα σώζει ζωές.” [6] 
Το VacTruth μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.
 (σημείωση τοξότισσας... γι' αυτό "γιορτάζουμε" σήμερα τον κατασκευασμένο πανικό Έμπολα που εισάγεται επίσης από την Αφρική? επειδή επένδυσαν προ δεκαετίας σε ειδικό εμβόλιο ειδικά για την Αφρική? MenAfriVac.. τι σικ...)

 Κυβερνητική Έρευνα θεωρεί την GAVI υπεύθυνη για πολλαπλούς θανάτους


Παρά το γεγονός ότι το  Ίδρυμα Gates αποκαλεί τα εμβόλια "μία από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγείακυβερνητική έρευνα στο Πακιστάν έχει βρεί ακριβώς το αντίθετο. Το 2011, η Express Tribune δημοσίευσε μια ιστορία αναφέροντας ότι
"ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ: κυβερνητική έρευνα διαπίστωσε ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας για βρέφη που χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Συμμαχία για τον εμβολιασμό και την Ανοσοποίηση (Global Alliance for Vaccination and Immunisation/GAVI) προκαλούν το θάνατο όπως και αναπηρίες σε περιφερειακές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν.  
Η αναπάντεχη αποκάλυψη αποτελεί μέρος μιας έκθεσης για την έρευνα που παρασκευάζεται από την Επιτροπή Ελέγχου του Πρωθυπουργού (PMIC) σχετικά με τη λειτουργία του διευρυμένου προγράμματος για την Ανοσοποίηση (EPI)  
Η PMIC, με επικεφαλής τον Malik Amjad Noon, συνέστησε στον πρωθυπουργό Yousaf Raza Gilani να αναστείλει αμέσως τη χορήγηση όλων των τύπων των εμβολίων που χρηματοδοτούνται από την GAVI
 "Σύμφωνα με την Express Tribune, οι κύριοι εμβολιασμοί που οδήγησαν στη σχετική αναφορά ήταν το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας και το 5 -σε-1 εμβόλιο pentavelent, το οποίο φέρεται να είναι υπεύθυνο για το θάνατο και την αναπηρία αριθμού παιδιών στο Πακιστάν, την Ινδία, τη Σρι Λάνκα, το Μπουτάν και την Ιαπωνία. Τα εμβόλια που χρηματοδοτήθηκαν από την Παγκόσμια Συμμαχία για τον εμβολιασμό και την Ανοσοποίηση (GAVI), μια οργάνωση που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Παιδικού Εμβολιασμού του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates, τη Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Βιομηχανιών, το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Παιδικό Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών (UNICEF), ton  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την Παγκόσμια Τράπεζα.
  Έγγραφο της επίσημης έρευνας που δημοσιεύτηκε στην Express Tribune επιβεβαιώνει: 
“Η αναφορά βεβαιώνει, ‘Τα προμηθευόμενα εμβόλια δεν έχουν δοκιμαστεί σε εργαστήρια για να επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα και την γνησιότητα τους. Αυτό αφήνει περιθώρια για τη χρήση ψευδών και παραποιημένων εμβολίων.’” [7] 
Αν αυτό αληθεύει, τότε για άλλη μια φορά το ίδρυμα Gates συνδέεται με μαζικούς εμβολιασμούς όπου γίνεται χρήση αδοκίμαστων και μη ασφαλών εμβολίων. 

Ανήθικους χαρακτηρίζουν το Ίδρυμα Gates και τον ΠΟΥ Ιατρικοί εμπειρογνώμονες 

  Το 2012, ο Ramesh Σανκάρ Mumbai, ένας συντάκτης που γράφει για την ιστοσελίδα Pharmabiz, ανέφερε ότι δύο ειδικοί γιατροί από την Ινδία είχαν κατηγορήσει το Ίδρυμα Gates και τον ΠΟΥ ως ανήθικους. Στην έκθεσή του, ο Mumbai δήλωσε ότι ο Dr. Neetu Vashisht και ο Δρ Jacob Puliyel του Τμήματος Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο του Αγίου Στεφάνου στο Δελχί, έγραψαν τις ακόλουθες πληροφορίες στην έκθεσή τους στο τεύχος Απριλίου του Ινδικού Εντύπου Ιατρικής Δεοντολογίας.
  «ταν ανήθικο από τον WHO και τον Bill Gates να εφαρμόσουν αυτό το πρόγραμμα, όταν ήξεραν 10 χρόνια πίσω, ότι δεν ήταν ποτέ δυνατό να πετύχει. Το να βάζεις φτωχές χώρες να δαπανούν τις λιγοστές πηγές τους σε ένα αδύνατο όνειρο κατά τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ανήθικο “  
Το Pharmabiz.com αναφέρει ακολούθως πως Dr. Vashisht και ο Dr. Puliyel συνεχίζουν την αναφορά τους δηλώνοντας πως:
" 'Αλλο ένα μείζον ζήτημα ηθικής που αναδύεται από την καμπάνια αυτή είναι η αποτυχία διεξοδικής έρευνας της αύξησης της επίπτωσης της οξείας χαλαρής παράλυσης που δεν οφείλεται σε πολιομυελίτιδα (NPAFP) σε περιοχές όπου χρησιμοποιήθηκαν πολλές δόσεις του εμβολίου. Η NPAFP κλινικά δύσκολα διακρίνεται από την παράλυση που προκαλεί η πολιομυελίτιδα, είναι όμως δύο φορές πιο θανατηφόρα. ”  
Το  Pharmabiz.com συνεχίζει: 
Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι ενώ η Ινδία ήταν ελεύθερη από πολιομυελίτιδα το 2011, το ίδιο έτος, υπήρχαν 47500 περιπτώσεις NPAFP. Αν και τα δεδομένα από το Πρόγραμμα Εθνικής Παρακολούθησης Πολιομυελίτιδας της Ινδίας έδειχναν πως το ποσοστό NPAFP αυξήθηκε σε αναλογία προς τον αριθμό των δόσεων εμβολίου πολιομυελίτιδας που δόθηκαν, ανεξάρτητες μελέτες φανέρωναν ότι τα παιδιά που προσδιορίζονται με NPAFP διέτρεχαν περισσότερο από το διπλάσιο κίνδυνο θανάτου από εκείνους με άγρια λοίμωξη πολιομυελίτιδας. ” [8] 
Η διαφθορά και την εξαπάτηση από αυτές τις οργανώσεις δεν σταματά εκεί.  

Το Ίδρυμα Gates κατηγορείται για 10.000 θανάτους από Εμβόλια!

Το 2013, μια ακόμη έκθεση κατονόμαζε το Ίδρυμα Gates και την GAVI ως υπεύθυνους για  πολλαπλά κρούσματα θανάτων από χρήση αδοκίμαστων εμβολίων σε παιδιά του αναπτυσσόμενου κόσμου. Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Occupy Corporatism και γράφτηκε από  τη Susanne Posel αναφέρει:   
“Μέσω μιας έρευνας αποκαλύφθηκε πως η GAVI χρησιμοποιούσε ένα αδοκίμαστο εμβόλιο. Το ότι έδινε αυτό το επικίνδυνο εμβόλιο σε παιδιά από το Πακιστάν φανερώνει την απουσία ενσυναίσθησης σε αυτούς τους οργανισμούς. Η GAVI κατηγορήθηκε για τους θανάτους 10.000 παιδιών στο Πακιστάν καθώς οι απώλειες αυτές προκλήθηκαν από τη στιγμή που πήγαν και χορήγησαν αυτά τα εμβόλια πολυομιελύτιδας.” [9]
Όπως γνωρίζουμε βασικός χρηματοδότης της GAVI είναι το Ίδρυμα Gates. [10]
Ποιος οργανισμός ήταν αυτός που έκανε τις έρευνες που αποκάλυψαν πως η GAVI  χρησιμοποιούσε αδοκίμαστα εμβόλια πολιομυελίτιδας στο Πακιστάν; Σύμφωνα με άρθρο της  Express Tribune, το οποίο αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν ήταν άλλος από την κυβέρνηση της Ινδίας, η οποία αμέσως μετά από τη σοκαριστική αυτή αποκάλυψη διέταξε την άμεση παύση χρήσης όλων των τύπων εμβολίων που χορηγούνταν από την GAVI. [7]
Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή που φιλοξενούσε ο  Sallie O. Elkordy, η Susanne Posel έδωσε τις ειλικρινείς τοποθετήσεις της σχετικά με την άσχημη θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.   Προειδοποίηση: Αυτό το ρεπορτάζ δεν είναι για μικρόψυχους. [11]

Συμπέρασμα 

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως παρά τις ολοένα και αυξανόμενες αποδείξεις που περιγράφουν τα πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπραχθεί από το Ίδρυμα Gates, τη GAVI, την UNICEF και την PATH, ο Bill Gates παρουσιάζεται μεταξύ άλλων ως ήρωας.
Ωστόσο σύμφωνα με τον ορισμό του ήρωα  κατά το λεξικό Oxford Dictionary, η λέξη ήρωας  σημαίνει: “Ένα άτομο, συνήθως ένας άντρας, ο οποίος τυγχάνει θαυμασμού ή εξιδανικεύεται για το κουράγιο, τα εξαιρετικά κατορθώματα ή τις ευγενείς ποιότητες του" [12] Το λεξικό που χρησιμοποίησα δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τον εμβολιασμό αθώων, ευάλωτων παιδιών με αδοκίμαστα και ανασφαλή εμβόλια, προκαλώντας αγωνιώδη, πρόωρο θάνατο. 


___________________________________
ΠΗΓΗ 
real secret truth

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails