Thursday, November 6, 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ



Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Η νεαρή χριστιανή που έκαψαν ζωντανή στο Πακιστάν ήταν έγκυος.O 28χρονος Shahzad Masih και η 25χρονη γυναίκα του Shama γονείς 4 παιδιών κάηκαν ζωντανοί σε καμίνι τουβλοποιίας χθες στο Kot Radha Kishan κοντά στη Λαχόρη από ένα οργισμένο πλήθος μουσουλμάνων που τους κατηγόρησε για βλασφημία.
Νεότερες πληροφορίες μιλούν για ένα πλήθος τουλάχιστον 400 ατόμων που τους επιτέθηκε.Τα θύματα εργάζονταν σε βιοτεχνία παραγωγής τούβλων που ιδιοκτήτης ήταν κάποιος Gujjar Yousaf μουσουλμάνος.Ένας εργαζόμενος τους κατηγόρησε ψευδώς ότι έκαψαν σελίδες κορανίου.Το αφεντικό τους κατέδωσε στο τζαμί με την ψευδή κατηγορία και έτσι κινητοποιήθηκε το πλήθος.
O Rufin Anthony επίσκοπος του Islamabad-Rawalpindi χαρακτήρισε τραγικό το γεγονός της δολοφονίας ενός νεαρού ζευγαριού χριστιανών για βλασφημία χθες και επιβεβαίωσε ότι τους έκαψαν ζωντανούς.
Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Asia News διευκρίνισε : « Το να επιτεθείς και να κάψεις ζωντανούς 2 αθώα άτομα στη βάση καθαρών ισχυρισμών αυτό είναι μια παροδία απόδοσης δικαιοσύνης. (…) Είδαμε και στο παρελθόν τέτοια πλήθη τα οποία είχαν και πάλι εφαρμόσει την αυτοδικία αλλά τέτοια συμβάντα ποτέ δεν καταδικάστηκαν από τις θρησκευτικές μουσουλμανικές αρχές οι οποίες ενδυνάμωσαν αυτά τα πλήθη να πράξουν την αυτοδικία. Αν συγκεκριμένα μέτρα είχαν παρθεί τότε θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει σήμερα ανάλογα γεγονότα».
Έγινε γνωστό ότι το κάλεσμα για τη δολοφονία αυτού του νεαρού ζευγαριού χριστιανών απευθύνθηκε από τα μεγάφωνα του τζαμιού και ότι η νεαρή γυναίκα που κάηκε ζωντανή ήταν έγκυος. (christianophobie 5/11/14 asianews)
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails