Thursday, November 27, 2014

ΟΙ ILLUMINATI ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ..... ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ

Οι τραπεζίτες πεθαίνουν μυστηριωδώς και όλοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Κάτι συμβαίνει εδώ;


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Νοεμβρίου 2014


Ετοιμάζουν κάτι τρομερό; Πλησιάζει άλλο ένα οικονομικό κραχ ή μια ολική οικονομική κατάρρευση; Μήπως αυτές οι φτωχές ψυχές γνώριζαν πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να γνωρίζουν;

Το 1993, ο Τόμ Κρούζ πρωταγωνίστησε στην ταινία, Η Φίρμα, στην οποία ένας ανυποψίαστος πρόσφατα απόφοιτος του Χάρβαρντ και ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του, ο Μιτς Μακντίρ αποφασίζει να αγνοήσει τις προσφορές μεγάλων δικηγορικών ομίλων της Νέας Υόρκης και του Σικάγο, επιλέγοντας να εργαστεί για λογαριασμό της φίρμας Μπεντίνι, Λάμπερτ & Λόκι, στο Μέμφις. 

Δυστυχώς για τον Κρούζ, η Φίρμα ήταν μια μαφία που ελεγχόταν από μια δικηγορική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που προήλθε από οργανωμένες εγκληματικές δραστηριότητες. 

Όταν οποιοσδήποτε από τους δικηγόρους παρέκκλινε από το σενάριο των επιχειρήσεων, δολοφονούνταν. Όποιος έθετε σε κίνδυνο την Φίρμα, δολοφονούνταν. 

Η Φίρμα , δεν είναι απλά μια ταινία του Χόλιγουντ, αλλά διαδραματίζεται και στην πραγματική ζωή.

Η τραπεζική βιομηχανία είναι μια εγκληματική επιχειρηματική οργάνωση

Ο Doug Hagmann αποκάλυψε πρόσφατα την ύπαρξη μιας μαζικής επιτήρησης δικτύου της Γουώλ Στρητ που διεξάγεται μεταξύ μίας ενδασφαλισμένης τριανδρίας του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης (NYPD), της CIA και των ίδιων των τραπεζών. 

Και ακριβώς όπως στην ταινία, η Φίρμα, το δίκτυο επιτήρησης έχει ως στόχο να εξαλείψει όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να αποτελούν δυνητική απειλή για τις πράξεις των τραπεζιτών. 

Ο Hagmann αποκάλυψε επίσης ότι η Γερουσία εξέτασε τις οικονομικές "παρατυπίες" της JP Morgan σε μια αυστηρά λογοκριμένη έκθεση  που κυκλοφόρησε το 2013. 

Αυτές οι δολοφονίες αντιπροσωπεύουν τον έλεγχο των ζημιών για να κρατήσουν την πλοκή μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης που κατασκευάστηκε από τους τραπεζίτες. Παρά τη συγκάλυψη, υπάρχουν ακόμα αρκετά στοιχεία για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μια οικονομική κατάρρευση αναμένεται στο εγγύς μέλλον.

Ο 19ος μυστηριώδης θάνατος μιας εργαζόμενης των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συνέβη στις 23 Νοέμβρη όπου βρέθηκε νεκρή σε ένα δρόμο στο Κονέκτικατ με μαχαιριές στο στήθος.

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει τον ενημερωμένο κατάλογο των νεκρών οι οποίοι ήταν όλοι επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού κλάδου το 2014:

1 - Ο William Broeksmit, 58-ετών πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Deutsche Bank AG, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μετά από μια φαινομενική αυτοκτονία στο South Kensington στο κεντρικό Λονδίνο, στις 26 Ιανουαρίου.

2 - Ο Karl Slym, 51 ετών, διευθύνων σύμβουλος της Tata Motors, βρέθηκε νεκρός στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Σάνγρι- Λα στην Μπανγκόκ στις 27 Ιανουαρίου.

3 - Ο Gabriel Magee, ένα 39-χρονος υπάλληλος της JP Morgan, πέθανε αφότου έπεσε από την οροφή της JP Morgan στο Λονδίνο, στις 27 Ιανουαρίου.

4 - Ο Mike Dueker, 50-ετών, και επικεφαλής οικονομολόγος της επενδυτικής τράπεζας των ΗΠΑ βρέθηκε νεκρός στις 29 Ιανουαρίου κοντά στο Τακόμα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.

5 - Ο Richard Talley, ο 57χρονος ιδρυτής της American Title Services Company στο Κολοράντο, βρέθηκε νεκρός στις 4 Φεβρουαρίου πυροβολώντας τον εαυτό του με ένα καρφωτικό πιστόλι. Ο Talley βρίσκονταν υπό έρευνα για οικονομική κακοδιαχείριση της εταιρείας του.

6 - Ο Tim Dickenson, οικονομικός Σύμβουλος της Zurich Insurance Group με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, βρέθηκε επίσης νεκρός, ωστόσο οι συνθήκες γύρω από το θάνατο του είναι ακόμα άγνωστες. Ο Tim Dickenson εργάστηκε στην JPMorgan Chase για 11 χρόνια.

7 - Ο Ryan Henry Crane, 37 ετών στέλεχος της JP Morgan πέθανε σε υποτιθέμενη αυτοκτονία. Δεν δόθηκε καμία διευκρίνιση για το θάνατό του πέρα ​​από αυτή την μικρό νεκρολογική ανακοίνωση.

8 - Λι Junjie , ένας 33 χρονος τραπεζίτης στο Χονγκ Κονγκ, πήδηξε από το κτήριο της JP Morgan HQ στο Χονγκ Κονγκ.

9 - Τζέιμς Στιούαρτ Jr, . Διευθύνων Σύμβουλος, βρέθηκε νεκρός στο Scottsdale, της Αριζόνα, το πρωί της 19 Φεβρουαρίου. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του νεκρού δεν ήθελε να αναφέρει ποια ήταν η αιτία θανάτου.

10 - Edmund (Έντι) Reilly, 47 ετών, εργαζόταν στην ομάδα της Midtown, αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά στο τρένο.

11 - Kenneth Bellando, 28, ένας έμπορος της Levy Capital, πρώην τραπεζικός αναλυτής επένδυσεων της JPMorgan, πήδηξε από τον 6ο όροφο του διαμεριματος του στο East Side.

12 - Γιαν Πέτερ Schmittmann, 57 ετών, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ολλανδικής τράπεζας ABN Amro, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του κοντά στο Άμστερνταμ με τη σύζυγο και την κόρη του.

13 - Li Jianhua, 49, ο διευθυντής της Τραπεζικής Ρυθμιστικής Επιτροπής της Κίνας, πέθανε από αιφνίδια καρδιακή προσβολή.

14 - Η Λυδία _____, 52 ετών  πήδηξε από τον 14ο όροφο του Bred-Banque Populaire στο Παρίσι.

15 - Ο 45-χρονος Julian Knott, σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε με ένα κυνηγετικό όπλο στο Jefferson Township του Νιού Τζέρσεϊ.

16 - Ο Thierry Leyne, 48 ετών - πήδηξε από το διαμέρισμά του στον 23ο όροφο στο Τελ Αβίβ.

17 - Ο Calogero "Τσάρλι" Γκαμπίνο, 41 ετών - πρώην σύμβουλος για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και πληρεξούσιος για την Deutsche Bank. Αυτοκόνησε αφού κρεμάστηκε από ένα κάγκελο της σκάλας στην κατοικία του.

18 - Σάουν Μίλερ - Διευθύνων Σύμβουλος διαχείρισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών κινδύνων, βρέθηκε νεκρός από μαχαιριά στο λαιμό στην μπανιέρα του.

19 - Η Melissa Millian - Εργαζόμενη χρηματοοικονομικών υπηρεσιών βρέθηκε νεκρή στις 23 Νοέμβρη σε ένα δρόμο στο Κονέκτικατ με μαχαιριές στο στήθος.

atheatignosi

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails