Saturday, November 8, 2014

Σόρος στην γερμανική Handelsblatt: ‘Ενωθείτε τώρα εναντίον της Ρωσίας αλλιώς θα διαλυθείτε’!


Ο Τζορτζ Σόρος την περασμένη Τρίτη, ταξίδεψε στο Ντίσελντορφ για να προειδοποιήσει την Ευρώπη για την επιθετικότητα της Ρωσίας!!!
Ο ίδιος δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt οτι εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενωθεί σε ένα κοινό μέτωπο εναντίον της Ρωσίας, τότε σύντομα θα καταρρευσει.

Συνέχισε λέγοντας ότι είναι καιρός η Ευρώπη να ξυπνήσει και καταλάβει ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εναντίον της Ρωσίας, δυστυχώς είναι ένα αναγκαίο κακό. Επίσης ομολόγησε ότι η Ευρώπη αυτή τη φορά πρέπει να σκληρύνει την στάση της εναντίον της Ρωσίας, επειδή οι Ρώσοι πολλές φορές παρουσιάζονται συχνά και απειλητικά στις Βαλτικής χώρες της.
Ο μέγα Σιωνιστής και δολοφόνος των λαών, τόλμησε να διακηρύξει ότι ‘’η ελευθερία είναι ένα πολύτιμο αγαθό, και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να την υπερασπιστούμε’’. Ο άνθρωπος που προσωπικά πυρπόλησε την Ουκρανία, τολμά να μιλήσει για την υπεράσπιση της ελευθερίας!!!
Ο Σιωνιστής Σόροςθα έχει σίγουρα διαβάσει το Mein Kampf το βιβλίο του Χίτλερ.
Στο βιβλίο αυτό ο Αδόλφος έγραψε τα κόλπα χειραγώγησης, στα Γερμανικά, Große Lüge, σημαίνει ‘το μεγάλο ψέμα’ και είναι μια τεχνική προπαγάνδας. Ο όρος επινοήθηκε από τον Αδόλφο στην αυτοβιογραφία του, "Mein Kampf". Ο Αδόλφος έγραψε οτι εαν κάνουμε το ψέμα τεράστιο, κανείς δεν θα μπορούσε να το πιστέψει! Για θυμήσου την 9/11, τις επιθέσεις σε Λονδίνο και Ισπανία κτλ...κτλ
Η καλή είδηση είναι οτι αν κάποιος σαν τον Τζορτζ Σόρος καλεί την Ευρώπη να ενωθεί εναντίον της Ρωσίας, αποδεικνύεται ότι οι τακτικές τους μέχρι σήμερα δεν λειτουργούν σωστά.
Φαίνεται οτι αντί οι κυρώσεις να φέρουν αποτέλεσμα για την δημιουργία της ΝΤΠ, να ενεργούν ως μπούμερανγκ εναντίον τους.
Ο Σιωνιστής Σόρος πήγε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα με την τακτική του μεγάλου ψέματος και δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα: "οι Ουκρανοί έχουν παλέψει για να υπερασπίσουν την Ευρώπη και οι Ευρωπαίοι δεν το συνειδητοποιούν".
Είναι σαφές οτι από τα λόγια του Σόρος, καταλαβαίνουμε την περαιτέρω δαιμονοποιήση της Ρωσίας, το παλιό τους σχέδιο για να προκαλέσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε σύντομα απο τους σκηνοθέτες ατυχημάτων;
Ο ΚΟΡΑΞ

1 comment:

Anonymous said...

http://www.thulebooks.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2205&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=79

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails