ΒΟΜΒΑ: Αφγανός αξιωματούχος αποκαλύπτει στο Hellasforce: «Εκπαιδεύουν τα παιδιά μας στο Αφγανιστάν για να γίνουν Τζιχαντιστές».Αφγανός αξιωματούχος που συναντήθηκε με συνεργάτη μας πρόσφατα μίλησε στο Ηellasforce και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της εκπαίδευσης μικρών παιδιών σε σχολές Τζιχαντιστών και την εμπλοκή των Αμερικανών στην εκπαίδευση αυτή .
«Ήμουν κι εγώ θύμα αυτής της καταπίεσης όμως ξέφυγα πριν μεταφερθώ σε σχολεία εκπαίδευσης. Μπορούσα όμως να παρακολουθήσω όπως όλοι μας τις κινήσεις των ομάδων που κατέστρεφαν τις γενιές μας» αποκαλύπτει ο J. A. στο Hellasforce.

«Όλη αυτή η ένταση ξεκίνησε πριν από το 1990 όταν στο Αφγανιστάν στήθηκαν σχολεία όπου μάζευαν μικρά παιδιά , ορφανά ,φτωχά και ξεχασμένα από συρράξεις και πολέμους και αναλάμβαναν την ανατροφή τους. Οι ομάδες αυτές που φρόντιζαν γι αυτά τα παιδιά δεν ήταν δικοί μας . Ήταν ομάδες που είχαν εγκατασταθεί σε περιοχές του Αφγανιστάν μακριά από τα κέντρα περιοχών της χώρας και με την δικαιολογία ότι φροντίζουν για την μόρφωσή τους και την καλλιέργειά τους τα έλεγχαν εξολοκλήρου. Κανονική πλύση εγκεφάλου.
Στις σχολές αυτές υπήρχαν εκπαιδευτές προερχόμενοι από την Αμερική , αραβόφωνοι και καλά ενημερωμένοι για το τι λέει ακριβώς το κοράνι ποια είναι τα σημεία που μπορούσαν να παραφράσουν και να εξηγήσουν διαφορετικά από ότι εξηγούν οι πραγματικοί θρησκευτικοί ηγέτες.
Τα μικρά παιδιά στην αρχή μάθαιναν να είναι καλοί μουσουλμάνοι και για να είναι καλοί μουσουλμάνοι έπρεπε να κάνουν ότι λέει το κοράνι . Το κοράνι όμως το δίδασκαν αυτοί που ήθελαν να μάθουν στους αυριανούς μαχητές να σκοτώνουν.
Εκτός από την υποτιθέμενη θρησκευτική εκπαίδευση που παρείχαν στα παιδιά, τα εκπαίδευαν και στρατιωτικά. Ο χειρισμός των όπλων, της ψυχολογικής πίεσης και της αυταπάρνησης των συγγενών που ενδεχομένως είχαν, ήταν μέρος της ζωή τους. Πολλά μάλιστα από αυτά παραβρίσκονταν μπροστά σε σφαγές ομήρων και κάποια από αυτά μάλιστα μάθαιναν να βιντεοσκοπούν την ώρα της σφαγής. Γι αυτά τα παιδιά όσο μεγάλωναν μέσα σε αυτές τις σχολές και μετά στα στρατόπεδα εκπαίδευσης ,η σφαγή και το μίσος του αλλόθρησκου ή γενικά του εχθρού ήταν το καλό παράδειγμα προς τους υπόλοιπους.
Πολύ συχνά έφταναν αεροπλάνα που κατέβαζαν με γάντζους κιβώτια ή μικρά κοντέινερ στη γη και μέσα είχαν όπλα και τρόφιμα για τους μαχητές . Αυτοί τους τροφοδοτούσαν δίνοντας στις ομάδες αυτές και δύναμη και πλούτο. Έχω δει με τα μάτια μου αεροπλάνα να κατεβάζουν κοντέινερ με όπλα. Φυσικά οι υπόλοιποι κάτοικοι που ζουν εκεί δεν τολμούν να αντισταθούν σε τίποτα αλλά οι περισσότεροι μέσα τους υποφέρουν . Οι Αμερικανοί εκπαίδευσαν τις ομάδες των Ταλιμπάν μετά τους άνδρες της Αλ Κάιντα και σήμερα τους Τζιχαντιστές τους οποίους προσπαθούν να προωθήσουν παντού και κυρίως στις χώρες της Μέσης Ανατολής που θέλουν να διοικούν λόγω των κοιτασμάτων και των πετρελαίων . Το να δραπετεύσεις από αυτές τις ομάδες είναι έγκλημα . Σπάνια θα ξεφύγεις αλλά και πως αν σκεφτείς να ξεφύγεις όταν έχεις ο ίδιος μάθει πως να παίρνεις τις ζωές των άλλων.
Σήμερα το σχέδιο δράσης τους είναι να απλώσουν παντού στις χώρες της Μέσης Ανατολής την δύναμή τους καθαρίζοντάς την από κάθε έιδους αντίδραση αλλά κυρίως να απλώσουν τα πλοκάμια τους σε όλη την Ευρώπη για να δημιουργήσουν μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατία που θα γεμίσει ανασφάλεια και αίμα. Είναι η αρχή της Τζιχάντ. Πιστέψτε με δεν έχετε δει ακόμη τίποτα .»