Τo επαγγελματικό πορτφόλιο του Αλκη Δαυίδ περιλαμβάνει μετοχές από τα δικαιώματα της Coca Cola σε 25 κράτη και έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του τηλεοπτικό κολοσσό σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ο γιος του Κύπριου μεγιστάνα Ανδρέα Δαυίδ(εβραικης καταγωγής), απολαμβάνει χωρίς ενοχές τις ανέσεις της ζωής του και φυσικά δεν το κρύβει ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες.
Πρόσφατα ο δισεκατομμυριούχος Αλκης Δαυίδ, γιόρτασε 4 χρόνια γάμου με το μοντέλο και σχεδιάστρια μαγιό Τζένιφερ Στάνο, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους, που αλλού; στο lifestylάτο instagram!
Τώρα θα μου πείτε, τι νόημα έχουν όλα αυτά; Έχουν, από τη στιγμή που η προκλητική αυτή χλιδάτη ζωή έρχεται σε αντίθεση τόσο με απολύσεις εργαζομένων στην Coca Cola, όσο και με την ποιότητα του προϊόντος που είναι σκέτο δηλητήριο, και που δείχνει την τάση της εποχής: τον κανιβαλισμό και την ακόρεστη λαιμαργία της ελίτ που έχει οδηγήσει τον πλανήτη σε παγκόσμια κρίση.
Και μιλώντας για κανιβαλισμό… τι είναι το να πίνεις τον πλακούντα της γυναίκας σου, να φωτογραφίζεσαι και να το ποστάρεις να το δει όλος ο κόσμος;
7697399Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ, λοιπόν, όταν γέννησε η γυναίκα του, ήπιε σε χυμό τον πλακούντα της γυναίκας του και φωτογραφήθηκε με καμάρι.  Η κατανάλωση του πλακούντα είναι η νέα «μόδα» της ελίτ στο εξωτερικό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό.Η σύζυγός του Τζένιφερ που του τον προσέφερε με χαρά είπε: «Ο πλακούντας ξυπνάει τα αδρανή κύτταρα και ενεργοποιεί την ανάπτυξη και καλή λειτουργία των παλιών ιστών, επιδιορθώνοντας και αναγεννώντας τους. Στη ουσία προσφέρει αυτό που οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία δεν μπορούν».
Αυτό τώρα δεν είναι κανιβαλισμός, ή κάνω λάθος; Η κατανάλωση οποιουδήποτε μέρους ανθρωπίνου σώματος είναι ή δεν είναι κανιβαλισμός; Βαμπιρισμός μήπως; Και δείχνει τη “δίψα” για μακροζωία που έχει ελίτ και που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να την πετύχει.
Δίψασες κι εσύ; Άι πιες τώρα μια coca cola, αν σου κάνει ακόμα κέφι!