Wednesday, May 20, 2015

Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS!...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ!!

Χάος βασιλεύει στην Λέσβο από την αθρόα άφιξη λαθρομεταναστών οπι οποίοι καταφθάνουν στη χώρα χωρίς καμια δυσκολία αφολυ κάθε αποτρεπτικός και μηχανισμός πρόληψης παράνομης εισόδου έχει σταματήσει να υφίσταται.

Το ΛΣ και η Αστυνομία δρουν πλέον ως «υπάλληλοι» των κυκλωμάτων (που θησαυρίζουν) της τουρκικής μαφίας της Ακτοφυλακής και της Αστυνομίας καθώς δέχονται τηλεφωνήματα είτε στον διεθνή αριθμό 112 είτε απευθείας όπου με περίσσιο θράσος απαιτούν από τις αρχές την περισυλλογή των λαθρομεταναστών  από τα πλοιάρια στα οποία επιβαίνουν.
Η πόλη της Μυτιλήνης παρουσιάζει εικόνες τριτοκοσμικής πόλης στο λιμάνι της, με τους λαθρομετανάστες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τους γύρω χώρους.
Έντονα παράπονα εκφράζονται από του καταστηματάρχες της πόλης, οι οποίοι βλέπουν τους λαθρομετανάστες  να κοιμούνται καταγής, μπροστά από τα μαγαζιά τους.
Οι  ξένοι επισκέπτες που καταφθάνουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τα πρώτα αξιοθέατα που αντικρίζουν, είναι απλωμένα ρούχα από μπουγάδες, και λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη σε όλους σχεδόν τους χώρους του τελωνείου, ακόμα και των κατασχεμένων αυτοκινήτων.
Φυσικά απαίτηση των κατοίκων είναι η δημιουργία χώρων μακριά από τα βλέμματα των τουριστών, μη θιγεί ο τουρισμός βέβαια και  στη συνέχεια η μετακίνησή τους στο περίφημο «εσωτερικό» της χώρας δηλαδή στη μεγαλύτερη «ανοικτή δομή φιλοξενίας» της χώρας την Αθήνα.
Το θέμα είναι ότι μια ολόκληρη κυβέρνηση για λόγους που έχουν να κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής, δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτή την κατάσταση η οποία τους επόμενους μήνες θα ξεπεράσει κάθε όριο.

3 comments:

Anonymous said...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΟ. ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΟΡΟΣ.

EVENING STANDARD 15/5/2015
ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ. ΕΚΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ
JACOB ROTHSCHILD ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΒΙΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ 5000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΒΙΛΛΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΙΝΤΑΡΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΟΗΘΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΟΙ ROTHSCHILD ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΑΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΛΠ.
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΣΑ ΝΗΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΑΡΟΝ.

Anonymous said...

Απο εμας τους Ελληνες θα το βρει η NWO (κι επειδη ακριβως παει να τα πετυχει ολα με πουστικο τροπο ως αναφορα εμας τους Ελληνες)
Προχτες ειδα πακιστανο στο σκλαβενιτη, να βγαζει πάκο με 100ευρα για να πληρωσει.
Τα λεφτα, τα iphone, τα ταμπλετ κ.ά....τους τα προμηθεύουν πριν μπουν στα συνορα μας. Και επισης, αυτες οι ''καημενες'' μπαγκλαντεσιανες με τις μαντηλες και οι ισλαμοσυριες (γιατι μονο απο αυτες μπαζουν στη δικη μας χωρα, οι χριστιανες διοχετευονται βαλκανια κι ευρωπη,....γι αυτο και κατι βρωμαει γενικως και ειδικως, και κουτοχορτο καποιοι τρωνε αλλά δεν το καταπινουμε ολοι), αυτες λοιπον οι ταλαιπωρες με τα δερματοδετα iphone...έχουν και, οχι απ'τα φτηνά, αλλά ακριβα καλλυντικα μεσα στις τσαντες τους, τυπου ΛΑΠΡΕΡΙ, ΛΑΝΓΚΑΣΤΕΡ κ.ά..Οπως εγω αντιληφθηκα τον πακο με τα 100ευρα και καλοσιδερωμενα ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ πουκαμισα σε ασιατες 1ης κ 2ης γενιας, ναι αυτες με τα ακουστικα στα αφτιά που δεν πλενουν τζαμια πια, ετσι και καποια φιλη μου υπηρξε εξισου παρατηρητικη με τα καλλυντικα των μουσλιμ γυναικων που ετσι κι αλλιως εχουν εφεση προς αυτα.

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΑΥΤΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ''.....

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails