Saturday, March 28, 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είδηση απο "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

"Καταρρέουν η μία μετά την άλλη οι σκευωρίες των «Παρατηρητηρίων» και των «Αντιναζιστικών Οργανώσεων». Μετά την αθώωση του «Ελεύθερου Κόσμου» την Τρίτη, σήμερα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, άλλη μια μεγάλη νίκη ήλθε για την ελευθερία του λόγου στην χώρα μας.

Το Εφετείο με πλειοψηφία 4-1 ανακήρυξε αθώο τον Κώστα Πλεύρη, για την υπόθεση του βιβλίου του «Εβραίοι: Όλη η αλήθεια», σε μια απόφαση - σταθμό για την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Κώστας Πλεύρης έξω ακριβώς από την αίθουσα του δικαστηρίου δήλωσε στον «Ε.Κ.»: «Η σημερινή αθωωτική απόφασις, απέδειξε ότι η ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί κόσμημα για την ελληνική πολιτεία. Η εισαγγελεύς και οι δικαστές του πενταμελούς εφετείου απέδωσαν το δίκαιο χωρίς να φοβούνται τον οποιονδήποτε.
Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι αυτή η απόφασις δικαίωσε τους αγώνες μου εναντίον των εχθρών της Ελλάδος και της ορθοδόξου Εκκλησίας. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων προς το δικαστήριον διότι με εδικαίωσε. Θέλω να τονίσω με ιδιαίτερη έμφαση ότι το δικαστήριον με αντικειμενικότητα εξακρίβωσε την αλήθεια και απέδωσε δικαιοσύνη. Ευχαριστώ επίσης όσους μου συμπαραστάθηκαν όλο αυτό τον καιρό και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο και την εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" που σήκωσε και αυτός τον σταυρό του μαρτυρίου ενάντια στον Εβραιοσιωνισμό».

Ο συνήγορος του Κώστα Πλεύρη, γιός του και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης δήλωσε αποκλειστικά στον "Ε.Κ." "Η απόφαση αποδεικνύει ότι τα δημοκρατικά καθεστώτα δεν φοβούνται την ελευθερία έκφρασης, όσο ακραία και πολλές φορές κριτική είναι. Δεν είναι δυνατόν σε μια Δημοκρατία να απαγορεύουμε σε κάποιον να έχει αντιλήψεις και να τον καταδικάζουμε γι' αυτές."










1 comment:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

GIA TOUS PANEPISTIMONES TIS O.E.A. TIN LENE TA DIKASTIRIA; KAI GIA OSOUS ANARTOUN TA KIMENA TIS;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails