Tuesday, June 9, 2009

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΙΑΣΕ 22ΧΡΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Αν ο δράστης ήταν Ελληνας ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι "Αντιρατσιστές" θα "ούρλιαζαν" νυχθημερώς στα κανάλια για τον "φαλλοκρατισμό" και την εγκληματικότητα των Ελλήνων.

Αντιγράφουμε λέξη προς λέξη από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων χωρίς να προσθέσουμε ούτε μιά οξεία. Η παρακάτω είδηση δείχνει ότι η επίθεση που δεχόμαστε ώς Κράτος και ώς Έθνος είναι καθολική και πολύμετωπη. Η είδηση κάνει τον γύρο της Αμερικής, χτυπώντας ανελέητα την τουριστική μας βιομηχανία, αφού παρόμοια περιστατικά με δράστες αλλοδαπούς συμβαίνουν όλο και συχνότερα στα πλέον εμπορικά τουριστικά θέρετρα μας. Έχουμε και λέμε λοιπον:

Σαντορίνη - Νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη για τραυματισμό και βιασμό 22χρονης. Αλβανός υπήκοος, 29 χρόνων, συνελήφθη το μεσημέρι στη Σαντορίνη, επειδή τα ξημερώματα «τρύπωσε» σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε 22χρονη, της επιτέθηκε προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και το σώμα και τη βίασε. Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας και άνδρες του κινητοποιήθηκαν εντοπίζοντας τελικά το δράστη, τον οποίο αναγνώρισε αμέσως η νεαρή. Η κοπελα μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.





Πηγή:http://www.stoxos.gr/2009/06/blog-post_9289.html



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails