Tuesday, June 9, 2009

Όταν καίνε την Αγία Γραφή δεν μιλάς. Ούτε όταν βεβηλώνουν τις εικόνες. Τώρα όμως, μιλάς.


Ένας αστυνομικός έσκισε, λέει το Κοράνι.



Ο διάσημος «ροκ σταρ» Marilyn Manson, στις συναυλίες του έχει την συνήθεια να σκίζει και να καίει την Βίβλο, (φωτο) μπροστά σε ένα πλήθος που παραληρεί.

Αν αντέχετε, δείτε το βίντεο στο Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=FCPSnaf3XSg).






Ο Manson, ( το πραγματικό του όνομα είναι Brian Warner, το Μάνσον το «εμπνεύστηκε» από τον Τσάρλς Μανσον, τον ηθικό αυτουργό για την σφαγή της ηθοποιού Σάρον Τέητ), είναι ιερέας της εκκλησίας του Σατανά, του Anton LaVey, (στην φωτο μαζί) και έχει δηλώσει ότι θέλει να τον θυμούνται όλοι, "ως το πρόσωπο εκείνο που τέλειωσε τον χριστιανισμό" (Spin, August 1996, p. 34). Έχει βγάλει CD με τον τίτλο «AntiChrist Superstar» και άλλο με τον τίλτο "Holy Wood", όπου γελοιοποιεί τον Εσταυρωμένο Χριστό. Προτρέπει το ακροατήριο του να λατρεύσουν τον Σατανά, καίει σταυρούς επί σκηνής ή ουρεί επάνω τους. Έχει κάνει και άλλα, αλλά δεν θα συνεχίσω. Και πολλά έγραψα.

Μόνο αυτό. Στις 20 Απριλίου 1999, έλαβε χώρα η σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όπου δύο έφηβοι μαθητές, ο Eric Harris και ο Dylan Klebold, εισέβαλαν στο σχολείο τους πυροβολώντας και σκοτώνοντας δώδεκα συμμαθητές τους και έναν δάσκαλο, πριν αυτοκτονήσουν. Εντελώς συμπτωματικά και δύο ανήκαν στην λεγόμενη «Trenchcoat Mafia», ένα fan club του Manson.

(Αν αντέχεις, δες λεπτομερή αναφορά για τα "έργα" του Manson στην αμερικάνικη χριστιανική ιστοσελίδα του Johnny Lee Clary).

Όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί στον δυτικό ωραίο κόσμο μας, για αυτά που κάνει ο Μάνσον, είναι το λιγότερο, «συντηρητικός», «ακραίος» και «φονταμενταλιστής»... Τα γνωστά.


Τι ακριβώς θα γινόταν άραγε, αν ο Μάνσον , επιχειρούσε να σκίσει ή να κάψει, δημόσια, το Κοράνι. (σιγά μην το έκανε). Και να το δείχνει και το youtube!!

Τι θα γινόταν εάν τολμούσε να ουρήσει επάνω στο Κοράνι; Ή επάνω σε θρησκευτικά σύμβολα άλλων θρησκειών. Ας πούμε, των Ιουδαίων. Να επιχειρούσε άραγε, να τα κάνει αυτά επάνω στην επτάφωτη Λυχνία ή στο αστέρι του Δαβίδ.

....Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει.


Ένας αστυνομικός έσκισε, λέει το Κοράνι.


Για το πρωτοφανές κύμα βεβηλώσεων δεκάδων Ιερών Ναών και προσκυνημάτων στην πατρίδα μας από «άγνωστους» «εξεγερμένους» κανείς δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ.

...Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει εάν αυτό συνέβαινε σε χώρους λατρείας μουσουλμάνων.


(Επίσης το "Ούτε Θεός - Ούτε αφέντης" που τους αρέσει να γράφουν έξω από εκκλησάκια και προσκηνητάρια, γιατί δεν το γράφουν και σε κανένα αυτοσχέδιο τζαμί; Ή γιατί δεν το είπαν - έστω στα ψιθυριστά- στους "αδελφούς" τους τους μετανάστες, όταν φώναζαν "Αλαχ Ακμπάρ!" στην Ομόνοια";)

Αξίζει να δείτε προσεκτικά το παρακάτω αποκαλυπτικό video με τους ίδιους δημοσιογράφους, που τη μία - τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ - παρουσιάζονται ως «ευαίσθητοι» για την θρησκεία των άλλων και την άλλη με άνεση, απολαμβάνουν να κοροϊδεύουν και να απαξιώνουν την θρησκεία του ελληνικού λαού. (Αυτή είναι η τιβι. Αυτά τα λαμπερά πρόσωπά της που δέχεται ο κάθε «τηλεθεατής» να διαμορφώνουν την «κοινή γνώμη»…)

Δείτε εδω όλο το άρθρο:http://redskywarning.blogspot.com/2009/06/hypocrits.html


1 comment:

Anonymous said...

Ο Βίκερνες μάγκα μου πρέπει να είναι ο τελευταίος με αρχίδια.Θεωρητικά έκαψε πόσες εκκλησίες(για τα λεφτά τους τι φόρτωσαν και φήμη) και "έψαλε" για το Χριστό.Ο τύπος σιχαίνεται πλέον τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς πιο πολύ και από τον Γουίλντερς.Αν και πιστεύει ένα τσούρμο ρατσιστικές μαλακίες τον κόβω να τους πετάει καμιά μπηχτή.Είδες τι πάθανε οι Slayer.Τι μία οι μωαμεθανοί νεαροί οπαδοί τους ρίχνανε στεφάνια και στο βίντεο του τζιηχαντ,μόνο τις κιθάρες τους δε καταράστηκαν.Να μου πεις ο Axl έγραψε ένα οne in a million και ακόμη του τη κρατάνε.Αν ο Sagrath που τόσοι φλώροι λατρεύουν έγραφε κάτι για το κοράνι,το έσκιζε,έκανε τις γνωστές attilies chisares ala hellhammer me horigia behemonth κε πίπες decide,ε΄γραφε "tormenting the muslim souls",και φορόυσε κορπσπαιντ με σβησμένες ημισέληνους,τον βλέπω για εξορία στη σελήνη και άμα τη βγάλει έξω από το σπίτι του.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails