Sunday, June 21, 2009

Έσπερναν ανθελληνικές σελίδες στο Internet

Εκτός από το σκάνδαλο Εργκένεκον, στην Τουρκία, έχει αποκαλυφθεί μία άλλη υπόθεση που θέτει θέμα εθνικής ασφάλειας, κι αυτό γιατί αποκαλύφθηκε ότι απόστρατος και μέλος της οργάνωσης καθώς και στελέχη του τουρκικού Στρατού έφτιαξαν δεκάδες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο . Οι περισσότερες ήταν ανθελληνικές, κάποιες εναντίον των Κούρδων και των Αρμενίων, ενώ υπήρχαν και σελίδες-προβοκάτσια, οι οποίες ήταν φτιαγμένες – υποτίθεται- από Έλληνες και έβριζαν τους μουσουλμάνους.




Τις 35 ιστοσελίδες έστησε ο εκπαιδευμένος στις ΗΠΑ, απόστρατος λοχαγός πληροφοριών Αταμάν Γιλντιρίμ, ο οποίος κρατείται για τη συμμετοχή του στην Εργκένεκον, σε συνεργασία με τον εργαζόμενο στον τουρκικό στρατό Μεχμέτ Μπουλέντ Σαρίκαχια. Αυτοί είχαν αγοράσει και δημοφιλείς ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οδηγούσαν στις σελίδες μίσους. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι συγκεκριμένοι καθώς και συνεργάτες τους πυροδοτούσαν κόντρες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, αναρτώντας υβριστικά και προσβλητικά βίντεο σε δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Youtube. Άλλωστε είχαν ολόκληρη εταιρεία πληροφορικής για να στηρίζουν το εγχείρημά τους.

Και Σκοπιανοί πράκτορες στο «παιχνίδι» αποσταθεροποίησης της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να απέχουν οι Σκοπιανοί. Εδώ βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί δεν είναι παρακρατικοί, αλλά οι κρατικοί που στήνουν τις προβοκάτσιες.
Ο διοικητής της σκοπιανής υπηρεσίας πληροφοριών, πρώτος ξάδερφος και γιος του μέντορα του Νίκολα Γκρούεφσκι, έχει φροντίσει να φτιάξει έναν ολόκληρο στρατό πρακτόρων, τον οποίο έχει «στρέψει» προς την Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας μας προκαλώντας εντάσεις και διαδίδοντας τα περί «καταπιεσμένων μειονοτήτων» στην Ελλάδα. Για τους αντιφρονούντες δε και τους υποστηρικτές της αλήθειας στα Σκόπια οι μυστικές υπηρεσίες της γείτονος έχουν βρει την ιδανική λύση: τους απάγουν, τους χαρακτηρίζουν τρελούς και τους κλείνουν στο κρατικό ψυχιατρικό ίδρυμα, όπου οι συνεργάτες του καθεστώτος γιατροί φροντίζουν να τους μετατρέψουν σε «φυτά» με τη χορήγηση ισχυρών φαρμάκων.








2 comments:

Anonymous said...

http://ventetta.blogspot.com/2009/06/s.html

Anonymous said...

μια απο τις πιο βρωμικες ςελιδες ανθελληνισμου ειναι και το http://www.freeinquiry.gr/
και μαλιστα υπηρετειται απο "ελληνα" αξιωματικο!
Που θα "τιμηθει", οταν ερθει η ωρα του, και θα τον θαψουν με τα εθνοσημα που τοσο χυδαια φτυνει!
Σιχαμα!

εχει δουλεψει απο πολλα χρονια η μαγαρα και χει μαγαρισει οτι με κοπο και αιμα αποχτησε αυτο το δυσμοιρο χωραφι, που λεγεται Ελλας!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails