Saturday, October 10, 2009

ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Σχόλιο Αντιπληροφόρησης:Τέτοια εγκλήματα τα "φορτώνουν" στους ανθρώπους που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο.Πιστεύουμε οτι αυτός ο άνθρωπος που έκανε αυτό το απίστευτο έγκλημα θα ήταν σε διαταραγμένη νοητική κατάσταση.Το ακόμη πιο περίεργο όμως είναι,οτι τα ελεγχόμενα ΜΜΕ απο το Σιωνισμό σε όλες τις χώρες του Δυτικού Κόσμου που καταδικάζουν και αγωνίζονται ενάντια στο ρατσισμό,αποσιωπούν τα ρατσιστικά εγκλήματα των Εβραίων στην Παλαιστίνη και αποσιώπησαν και αυτό το έγκλημα προρφανώς για να μην δημιουργηθεί κλίμα συμπάθειας προς τα θύματα που είναι Μουσουλμάνοι.Αν το θύμα ήταν εβραϊκής καταγωγής όλα τα ΜΜΕ θα το παρουσιάζαν.

Ακολουθεί η είδηση απο το blog http://vickytoxotis.blogspot.com

Η μούγκα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ


Η μούγκα των ευρωπαϊκών μηδίων: αφού δεν ήταν χριστιανή, δεν ήταν εβραία, κι ήταν μονάχα γυναίκα, μετανάστρια, μουσουλμάνα !
Η Marwa, 31 ετών

Η Marwa El-Sherbini, 31 ετών, έφτασε στη Γερμανία πριν τρία χρόνια, συνοδεύοντας τον σύζυγό της Ali El-Sherbini, που ολοκλήρωνε τη διδακτορική του διατριβή στη φαρμακολογία, στο Ινστιτούτο Max Planck της Δρέσδης. Η Marwa ήταν φαρμακοποιός και μέλος της εθνικής ομάδας handball της Αιγύπτου. Τις σπουδές του συζύγου χρηματοδοτεί το Αιγυπτιακό κράτος, και η διατριβή επρόκειτο να υποστηριχτεί σε λίγους μήνες. Η μικρή οικογένεια επρόκειτο να επιστρέψει στην Αίγυπτο πριν το τέλος του χρόνου.


Η Marwa el_Sherbini με τον σύζυγό της (φωτο EPA)

Ένα χρόνο πρίν, ο Alex W., Γερμανός ρωσσικής καταγωγής, 28 ετών, άνεργος, την βρήκε να παίζει με το 2 ετών παιδί της σε μια παιδική χαρά. Εκείνη, φορούσε μαντήλα, κι αυτός την προσέβαλε : ισλαμίστρια, βρωμιάρα, τρομοκράτισσα, της επιτέθηκε δε κάποιες φορές, προσπαθώντας να της βγάλει την μαντήλα
Εκείνη του έκανε μήνυση για ρατσιστική προσβολή και ρατσιστική βία. Ο Alex W. καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, σε πρόστιμο 780 ευρώ. Η ποινή του κρίθηκε μικρή και ο εισαγγελέας άσκησε έφεση, με την προοπτική μιας ενδεχόμενης φυλάκισης. Πολύ περισσότερο, που ο Alex W. είπε στην απολογίατου, πως δεν θα προσέβαλε ποτέ κάποιον, παρά μόνο άν ήταν ίσος του.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, στο εφετείο της Δρέσδης, την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2009, παρόντος του συζύγου της Ali El-Sherbini και του τρίχρονου πλέον παιδιού της. Την ώρα που κατέθετε η Marwa, έγγυος στο δεύτερο παιδί τους, ο κατηγορούμενος της επετέθη με στιλέττο, της κατάφερε 18 πλήγματα, από τα οποία και υπέκυψε, μέσα στην αίθουσα του εφετείου. Ο Ali, που έσπευσε σε βοήθειά της, μαχαιρώθηκε και αυτός και.. κρατηθείτε : οι αστυνομικοί που κλήθηκαν (μέσω inerphone) να βοηθήσουν, θεώρησαν ότι ο Ali ήταν ο επιτιθέμενος (αφού είχε αράβικη φάτσα) και τον πυροβόλησαν. Βρίσκεται σε κώμα σε νοσοκομείο της Δρέσδης. Το παιδί είναι επίσης τραυματισμένο και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Ο εισαγγελέας είπε, πως επρόκειτο για μία πράξη ξενόφοβη ίσως, αλλά για μεμονωμένο περιστατικό από ανισόρροπο δράστη.


από την κηδεία της Marwa στην Αλεξάνδρεια(AP Photo/Nasser Nouri)

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, ήρθε η οικογένεια της Marwa να παραλάβει τη σορό της, για να την κηδέψει την Δευτέρα στην Αλεξάνδρεια. Την ίδια μέρα έδινε διαδήλωση στη Δρέσδη, διαδήλωση, που μεταξύ άλλων καταδίκαζε τη σιωπή των γερμανικών και ευρωπαϊκών ΜΜΕ

Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Marwa_El-Sherbini
http://www.guardian.co.uk/world/2009/jul/07/german-trial-hijab-murder-egyptNo comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails