Monday, October 26, 2009

Οι κόρες του Ομπάμα αρνούνται να εμβολιασθούν!

Οι δύο κόρες, ηλικίας 11 και 8 χρονών, του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του ιού H1N1 της γρίπης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Robert Gibbs δήλωσε ότι δεν πήραν το εμβόλιο με δικό τους ρίσκο.





Το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (Centers for Disease Control – C.D.C.) συνιστά ότι τα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν το εμβόλιο κατά του ιού H1N1 της γρίπης.
Προς το παρόν μόνο τα παιδιά με χρόνιες ιατρικές καταστάσεις λαμβάνουν εμβολιασμό.
Επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν είναι αρκετά ισχυρό για να παλέψουν το στέλεχος του ιού.
Το CDC λέει επίσης το τακτικό εμβόλιο για την εποχική γρίπη δεν προστατεύει από τον ιό.





Πηγή:http://www.infowars.com/first-daughters-not-vaccinated-against-h1n1/

Και όλα αυτό καθώς μόλις τον προηγούμενο μήνα ο Ομπάμα είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί όλη η οικογένειά του!

"Θέλουμε να εμβολιστούμε. Πιστεύουμε ότι είναι το σωστό. Περιμένουμε όπως όλος ο κόσμος και όταν μας πουν ότι ήρθε η σειρά μας θα το κάνουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα σε συνέντευξή του στο CNN.

"Θέλω να σας βεβαιώσω πως τα εμβόλια θα γίνουν με προτεραιότητα" στους ανθρώπους που θεωρείται ότι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο", επισήμανε ο Ομπάμα.



Εντωμεταξύ πριν δύο μέρες, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Αμερικανός πρόεδρος κήρυξε τις Ηνωμένες Πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης μετά το θάνατο περισσότερων από χιλίων ανθρώπων στη χώρα από τη νέα γρίπη.


Με την απόφαση αυτή ενισχύονται οι δυνατότητες των κέντρων αντιμετώπισης της νόσου και τους επιτρέπεται να αναλαμβάνουν επείγουσες επιχειρήσεις, χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνονται στους ομοσπονδιακούς νόμους.




Τα σενάρια περί ενός νέου «στρατιωτικού νόμου» (Martial Law), παρόμοιου με εκείνου που κήρυξε για την χώρα ο Μπους, μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, δίνουν και παίρνουν…

ΠΗΓΗ http://redskywarning.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails