Sunday, June 27, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΕΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ;

"ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ"
Mossad 
Logo
"By way of deception, thou shalt do war"
Motto of the Mossad 

 Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας, το Ισραηλινό Likud συνεργάστηκε με την CIA για να κατεβάσουν έναν Αμερικανό πρόεδρο απο την εξουσία.

Παντοδύναμα συμφέροντα(ποια είναι αυτά άραγε;) δεν θέλουν οι Αμερικανοί να αποδεχθούν την πιθανότητα οι μυστικές υπηρεσίες τις χώρας να συνεργάζονται με ξένες υπηρεσίες και να παρεμβαίνουν στην επιλογή των προσώπων που εκλέγονται απο το λαό.

Μάλιστα ο Τζόρτζ Ουάσινγκτον φοβόταν αυτές της "διαπλεκόμενες συμμαχίες" και είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που κρύβουν, ενω ο Χάρυ Τρούμαν οτι η CIA  έμοιαζε με "Αμερικανική Γκεστάπο".

Φαντάζει απίστευτο για τους περισσότερους Αμερικανούς, οτι το Ισραηλινό κόμμα Λικούντ, ανεξαρτήτως τις διαφορές του με την πολιτική των ΗΠΑ, θα προσπαθούσε να υπονομεύσει έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αλλά τα στοιχεία δείχνουν αυτήν ακριβώς την υπονόμευση. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το κυβερνών Λικούντ του Ισραήλ και η CIA ήθελαν να χάσει τις εκλογές το 1980 ο Τζίμυ Κάρτερ.

Οπως αναφέρεται και στην εκπληκτική περίπτωση του Οκτώβρη του 1980, νέες αποκαλύψεις δείχνουν οτι στοιχεία-κλειδιά αποκρύφτηκαν απο τους ερευνητές του Κογκρέσου. Κορυφαία στελέχη του Λικούντ και της CIA συνεργάστηκαν για να απομακρύνουν τον Κάρτερ απο τον Λευκό Οίκο.



Ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Μεναχέμ Μπεγκίν, ήταν έξαλλος με την πολιτική του Κάρτερ που πίεζε το Ισραήλ να κάνει υποχωρήσεις με την Αίγυπτο και τους Παλαιστίνιους για να προωθήσουν την ειρήνη στην Μεση Ανατολή. Φοβόταν επίσης οτι ο Κάρτερ θα εκβίαζε το Ισραήλ να δεχθεί ένα Παλαιστινιακό κράτος στην Δυτική Οχθη.


Ο πρώην πράκτορας της Μοσάντ και αξιωματικός του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ David Kimche, περιγράφει την στάση του Μπεγκίν στο βιβλίο του, Η Τελευταία Επιλογή, λέγοντας οτι ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα οτι ο Κάρτερ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Anwar Sadat "να πιέσει το Ισραήλ να παραιτηθεί απο τα εδάφη που είχε κατακτήσει στον πόλεμο του 1967, ακόμη και της Ιερουσαλήμ και να συμφωνήσει στην ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους".

Διαβάστε όλο το άρθρο εδω

1 comment:

Anonymous said...

Στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα,πύλες του ανεξήγητου, γιά την Μπίλντεμπεργκ του 2009 υπάρχει μαρτυρία του παλιού ηθοποιού Ρουμπάνη, συζύγου ανηψιάς του Τσώρτσιλ(ιδιοκτήτριας σιδηροδρόμων στις ΗΠΑ), ότι άκουσε έκπληκτος τον λογιστή της, κάπου στα 1974-75 να του λέει ότι στις εκλογές του 1976 θα νικήσει ο Τζίμμυ Κάρτερ, τον οποίο κανείς δεν ήξερε τότε...
Ψάξτε στις εκπομπές στο site του, νομίζω ότι ήταν μία το Μάρτιο και μία το Μάιο πρίν τη σύνοδο της Αθήνας. Στην ίδια εκπόμπή ο Ρουμπάνης μιλά γιά διάφορα πού άκουγε, τραγικά γιά την Ελλάδα και την Κύπρο στούς αριστοκρατικούς κύκλους της Μ.Βρεττανίας και που μετά επαληθεύονταν... κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails