Wednesday, June 2, 2010

Η Τουρκία στέλνει πολεμικά πλοία να συνοδεύσουν το πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια "Rachel Corrie"; Οι Ισραηλινοί λένε οτι θα χρησιμοποιήσουν περισσότερη στρατιωτική δύναμη!

 Στο βίντεο μιλάει ο Mark Regev Εκπρόσωπος της Ισραηλινής Κυβέρνησης και λέει οτι θα χρησιμοποιήσουν περισσότερη δύναμη την επόμενη φορά που θα προσπαθήσει να σπάσει κάποιος τον αποκλεισμό της Γάζας.
Η Τουρκία έχει δηλώσει οτι θα στείλει πολεμικά πλοία να συνοδεύσουν το πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια "Rachael Corrie".




Το "Rachel Corrie"

4 comments:

Anonymous said...

Μην έχει κανείς την εντύπωση πως οταν βρεθουν φατσα φατσα τα στρατευματα τουρκιας και ισραηλ θα 'παρκαρουν' τις μηχανες θανατου και θα πουν δυο λογια να λυθει η 'παρεξηγηση'.Το θεμα ειναι ποιος θα ριξει τα πρωτα πυρα... Αυτο πρεπει να σκεφτομαστε τωρα, αυτη ειναι η ουσια.(πλακα κανω αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος αλλη κουβεντας το εχω δεδομενο)Οι τουρκοι ηταν ανεκαθεν επιθετικοι και βιαιοι προπαθωντας παντα να δειξουν την αναβλυζουσα βαρβαροτητα τους ωστε να επιβληθουν.Απο την αλλη το ισραηλ ηταν κι αυτο ανεκαθεν βαρβαρο εκ φυσεως αλλα επιπλεον εχουν την ιδιαιτεροτητα να προπαγανδιζουν να σκανδαλιζουν να προβοκαρουν διαφορα για διαφορα συμφεροντα.

Το ανησυχητικο για μενα παιδια ειναι πως ο ερντογαν εχει σπουδασει σε εβραικο πανεπιστημιο και μακαρι να βγω ψευτης αλλα μαλλον αυτος ειναι ο ανθρωποις κλειδι... Τι θελω να πω?νομιζω πως.. οδηγει το στρατο της τουρκιας σε πολεμο.(ως γνωστον στη τουρκια επι της ουσιας 2 'κυβερνησεις κυβερνουν' ο στρατος και ο ερντογαν)
ΤΡΟΜΑΞΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΑ΄'' ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΕΡΤΝΟΓΑΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ D.N.A ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ? νο νο νο.. οχι οχι οχι.καμια σχεση.. δεν γινονται αυτα... ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΕΡΟΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΒΑΙΝΩ.. ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛ-ΖΑΖΙΡΑ [ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΑΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΡΑΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΤΟΓΑΝ... ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑ.
Ε, ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ..

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝ ΣΕ ΤΠΤ
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣ ΓΑΖΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ 12 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μούσα said...

Ανώνυμε 2΄37
αυτά που λες είναι πολύ σημαντικά και λύνονται και κάποιες "απορίες" γιατι αφησαν οι ΣΙωνιστες τον Εβραιο πρωθυπουργό μας(ελπιζω οχι για πολύ ακομα)να δεχτεί μετά τον ΔΝΤ τον Ερντογάν και να παραδώσει γη και ύδωρ.
Γιατι παράλληλα με τα τζαμια φτιάχουν μνημεία ολοκαυτώματος,
και με την ιστορία της λήθης για τα εγκλήματα των Τουρκων προωθουν για θέματα στις εξετάσεις τα εβραικά ολοκαυτώματα.
ΕΝΑΣ είναι πισω απ΄όλα αυτά, οπως και πάντα δηλαδή(Μικρασιατική Καταστροφή,Κύπρος,,)
ΟΙ απόγονοι των Φαρισαίων,τα γεννήματα των εχιδνών
Το μονο ερώτημα είναι πως η Ρωσία συνεργάστηκε μαζί τους,με τους Τούρκους δηλ.οπως επισης και το Ιραν.
Δεν ήξερε ο Αχμαντινετζάντ τι εστί Ερντογάν?!
Παντως πολλοί εχουν προφητέψει τον 3 ΠΠ για το 2010 ενώ η Αποκάλυψη του Ιωάννη μας λεει πια εποχή ζούμε τώρα.
Πραγματικά ας προσευχόμαστε

Anonymous said...

Οι στρατηγοί της Τουρκίας καθώς και το 1% που έχει τον πλούτο της χώρας είναι ντονμέδες. Ο Ερντογάν έχει τα αρχεία... να τούς βάλει στην θέση τους και μπράβο του. Μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοιους ηγέτες.
ΥΓ
Στο τελωνείο στη Λάρισα οι νταλίκες από Τουρκία κάνουν τεράστια ουρά...
Όπως φαίνεται σε κάποιες χώρες οι αρχηγοί αγαπούν τις πατρίδες τους και φροντίζουν να τις αναπτύσσουν, ώστε στα παιδιά τους να προσφέρουν κάτι καλύτερο και όχι να τα ρίξουν στην κρεατομηχανή των σύγχρονων δούλων.

I.Skouroliakos said...

Anonymous said...
ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΠΡΟΣ ΓΑΖΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ 12 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ




Φίλε μου θα σου πω την άποψη μου. Υπηρέτησα στρατό ξηρας. Σειρά 284 Γ ΕΣΣΟ. Φοβάμαι τον πόλεμο, όμως…
1: έμαθα να κρατάω όπλο
2: να έχω πιστή στον θεό.

Έχω ένα προαίσθημα ότι το νούμερο 2 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα μου δώσει δύναμη να κρατήσω μια αντίσταση σε συνδυασμό με το νούμερο 1.

Όλοι σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν τον ίδιο φόβο με εμάς. Οι εχθροί δεν είναι ανίκητοι. Για αυτούς είμαστε εμείς οι εχθροί. Οπότε βάση του κώδικα ψυχολογίας η ζυγαριά είναι στην μέση.

Το θέμα είναι που θα εμφανιστεί ο αδύναμος κρίκος?

Δεν θα μπορούσα να πω τι επρόκειτο να γίνει, διότι αυτό δεν το ξέρει κανείς.
Απλά αυτό που θα πω είναι ότι δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χεριά.
Και να είσαι σίγουρος για ότι διαβάζεις, ότι Δεν ξερώ τι θα έκαναν άλλοι, ξερώ όμως τι θα κάνω εγώ. Έχω 3 παιδιά μικρής ηλικίας και θα φροντίσω να φύγουν από φυσιολογικά αίτια, και όχι από πυρά εχθρών.
Αυτά σχετικά με το σενάριο πολέμου.

Όσο για το σενάριο των Τούρκων,

Στο παιχνίδι είναι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι. Οι Ρώσοι το περίεργο είναι οτι κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Πολλοί αναγνώστες και γνώστες του θέματος, έχουν την απορία στο τι ετοιμάζει η κόκκινη αρκούδα? το κακό είναι ότι βασικά δεν είναι μια κόκκινη αρκούδα, αλλά 2….

Μην υπολογίζεις στο τι θα κάνουν οι Τούρκοι, αλλά τι θα κάνουν οι υποστηρικτές των 2 πλευρών.

Τέλος θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι όποιος θέλει ας έρθει. Εμείς εδώ είμαστε δεν πρόκειται να πάμε πουθενά.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails