Monday, October 24, 2011

Οι Εβραίοι καλούν τον Πάπα να καταδικάσει δηλώσεις Καθολικού επισκόπου


Σ.Α: Όποιος τολμά να πει κάτι που δεν αρέσει στους Εβραίους πρέπει να περιθωριοποιείται, να πληρώνει πρόστιμα, να φυλακίζεται. Αυτή είναι η "Δημοκρατία" που ευαγγελίζονται οι Εβραίοι οτι θα φέρουν στην ανθρωπότητα σαν "εκλεκτός λαός". Μια Παγκόσμια Εβραϊκή Κυβέρνηση που όποιος την αμφισβητεί θα φιμώνεται άμεσα...

Δεν υπάρχει λοιπόν καμιά δημοκρατία σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλες οι ιστορίες των Εθνών μπορούν να αμφισβητηθούν. Οι Έλληνες έχουν τα πρωτεία.. Μπορεί κάποιος να αμφισβητεί την σφαγή των Ελλήνων στη Σμύρνη και δεν τιμωρείται...Αν αρνηθεί κάποιος το Ολοκαύτωμα τιμωρείται με φυλάκιση σε πολλές χώρες.
Στην Ελλάδα πρόσφατα η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ψήφισε νόμο που κάλλιστα ένας που αρνείται το Ολοκαύτωμα μπορεί να οδηγηθεί ακόμη και στην φυλακή!!

Ο Επίσκοπος Williamson. Ο Διεθνής Εβραιοσιωνισμός ζητά ξανά τον αφορισμό του. Αυτοί είναι οι Εβραίοι. Αρνούνται τον διάλογο και παριστάνουν τους Δημοκράτες.

Βερολίνο (Απο http://www.jta.org JTA= Παγκόσμια Υπηρεσία Ειδήσεων του Εβραϊσμού) – Μια ομάδα ραββίνων της Ευρώπης κάλεσε τον Πάπα να καταδικάσει τις τελευταίες αντισημιτικές δηλώσεις ενός καθολικού Επισκόπου που είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος.

Το Συνέδριο των Ευρωπαίων Ραββίνων που έγινε στις Βρυξέλλες καταδίκασε τα σχόλια του Καθολικού Επισκόπου, Richard Williamson στα οποία αυτός κατηγόρησε τους Εβραίους για θεοκτονία(σ.σ: του Ιησού δηλαδή). Ο Williamson, μέλος τμήματος της ριζοσπαστικής Αδελφότητας του Πίου, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έκανε τα σχόλια στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του γράμματός του με το όνομα «Τα σχόλια του Ελέησον». Διαμένει στο Λονδίνο.
«Σχόλια σαν και αυτά μας πάνε πίσω πολλές δεκαετίες στις σκοτεινές μέρες πριν υπάρξει ένας σημαντικός και αμοιβαίος διάλογος μεταξύ των Εβραίων και των Ρωμαιοκαθολικών», είπε ο Πρόεδρος του Συνεδρίου, ο ραββίνος Pinchaw Goldshmidt απο την Μόσχα.
Ο Goldscmidt κάλεσε την Εκκλησία να «σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τις εξτρεμιστικές Καθολικές τάσεις μέχρι να ξεκαθαριστεί οτι οι ομάδες αυτές θα δεσμευθούν για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού μέσα στις τάξεις τους.»
Στο γράμμα του, ο Williamson έγραψε οτι «μόνο οι Εβραίοι ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι της θεοκτονίας επειδή ο Πόντιος Πιλάτος ποτέ δεν θα καταδίκαζε τον Ιησού εάν οι Εβραίοι δεν ζητούσαν το αίμα του.»
Ο Williamson κρίθηκε ένοχος για άρνηση του Ολοκαυτώματος στην Γερμανία το 2010 και του επιβλήθηκε πρόστιμο 14.000 δολλαρίων. Είχε προηγουμένως αρνηθεί την ύπαρξη των θαλάμων αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί και την δολοφονία 6.000.000 Εβραίων κατα τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος.
Το 2009, ο Πάπας Βενέδικτος ο 14ος ήρε τον αφοριισμό του Williamson, αλλά το Βατικανό ανακοίνωσε επίσης ότι «για να γίνει δεκτός στις επισκοπικές λειτουργίες μέσα στην Εκκλησία, θα πρέπει να πάρει τις αποστάσεις του, με ένα απολύτως σαφή και δημόσιο τρόπο, απο την θέση του για το Ολοκαύτωμα, την οποία ο Αγιος Πατέρας δεν εγνώριζε όταν άρθηκε ο αφορισμός.»
Κατα την διάρκεια συναντήσεων με τον Πάπα Βενέδικτο στο Βερολίνο τον προηγούμενο μήνα, ο Γερμανοεβραίος ηγέτης Dieter Graumann είπε ότι το ένα απο τα θέματα που δημιούργησαν προβλήματα στις σχέσεις Εβραίων και Καθολικών  ήταν η άρνηση της Εκκλησίας να καταδικάσει τον Williamson.
Στην δήλωσή του την Τετάρτη, ο Goldschmidt είπε ο Πάπας «έχει δείξει μια δέσμευση στην ενθάρρυνση του θετικού διαλόγου με τους Εβραίους τόσο πριν όσο και κατα τη διάρκεια της θητείας του. Αλλά πρέπει να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει θέση στην Καθολική Εκκλησία για προμηθευτές μίσους.»

1 comment:

dimrous said...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΑΝ Ο ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails