Wednesday, June 13, 2012

Ποιοί κάνουν χιούμορ εκτοξεύοντας τα ούρα τους σε πορτραίτο του Ιησού;


Σ.Α: Μα φυσικά οι φίλοι μας οι Εβραίοι...

Να και το βίντεο που ο Εβραίος Larry David εκτοξεύει τα ούρα του κατα λάθος στον Ιησού, το πορτρέτο του οποίου βρίσκεται στην.. τουαλέτα.. Τι θα έλεγαν οι Εβραίοι αν εμείς κάναμε "σάτυρα" κατουρώντας στο άστρο του Δαβίδ ή σε ένα πορτρέτο του Μωϋσή; Θα μας δίκαζα για αντισημιτισμό. Αλλά αφού δεν πρόκειται για την εκλεκτή φύλη και αφορά τον Χριστιανισμό τότε όλα επιτρέπονται!


Του Henry Makow Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της ‘κωμικής’ σειράς "Curb YouEnthusiasm", που προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι HBO, ο βραβευμένος με βραβείο Emmy, Εβραίος από το Brooklyn, ηθοποιός Larry David (Λάρι Ντέιβιντ), έχει ένα "ατύχημα στην τουαλέτα", μέσα από το οποίο εκφράζεται η περιφρόνηση για τον Ιησού Χριστό, τον Χριστιανισμό και τα εκατομμύρια των Χριστιανών.

Η σκηνή είναι αχαρακτήριστη. Ο David είναι στο σπίτι της χριστιανής βοηθού του "Maureen". Παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή που τον αναγκάζει να χάνει τον έλεγχο κατά την ούρηση. Έτσι, "κατά λάθος" του «ξεφεύγουν ούρα» πάνω στην εικόνα - πορτρέτο του Χριστού στον τοίχο του μπάνιο. Όταν η Maureen και η μητέρα της παρατηρούν μια σταγόνα στο πρόσωπό του Ιησού, νομίζουν ότι πρόκειται για «δάκρυ». Νομίζουν ότι είναι ένα «θαύμα» και γονατίζουν και προσεύχονται. Αργότερα που θα δουν τον David να ουρεί στους θάμνους, συνειδητοποιούν το λάθος τους. "He sprayed Jesus," αναφωνούν.

Πέρα από το γελοίο εβραϊκό «χιούμορ» της ιστορίας:

1. Κανένας χριστιανός δεν θα έβαζε ένα πορτρέτο του Ιησού στο μπάνιο. Μόνο ένας αλαζόνας και ασεβής, όπως ο Larry David μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο.

2. Κανένας συγγραφέας με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ευπρέπεια δεν θα παρουσίαζε ατυχήματα στην τουαλέτα. Τι μανία έχουν αυτοί οι γελοίοι φετιχιστές κωμωδιογράφοι με τις σωματικές και σεξουαλικές λειτουργίες; Είναι αυτό το «τελευταίο ταμπού»;

3. Αυτή η σκηνή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «έγκλημα μίσους» αν στόχευε στον οποιονδήποτε εκτός των χριστιανών. Φανταστείτε την αντίδραση θα υπήρχε σε περίπτωση που ουρούσε κάποιος «κατά λάθος» σε μια Μενορά, μια ισραηλινή σημαία ή ένα Κοράνι; Κανείς βέβαια, δεν πιστεύει ότι αυτή η σκηνή είναι ένα «ατύχημα». Είναι μια σκόπιμη επίθεση εναντίον των χριστιανών που αποτελούν την πλειοψηφία στις ΗΠΑ, με σκοπό να τους ταπεινώσουν και να τους ντροπιάσουν.
(Σημειώνεται ότι εκτός του David, στην σειρά παίζουν οι ηθοποιοίJeff Garlin και Susie Essman που είναι επίσης Εβραίοι.)

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Οι χριστιανοί δεν συγκλονίστηκαν. Ο Μπιλ Ντόναχιου, πρόεδρος του Συνδέσμου Καθολικών, απάντησε, «Θα του φαινόταν κωμικό αν κάποιος ουρούσε σε μια φωτογραφία της μητέρας του;»

Μπορεί και να μην τον νοιάζει η μητέρα του. Ποιο πολύ ίσως τον ένοιαζε αν πήγαινε κάποιος στο γραφείο του και ουρούσε στο βραβείο ΕΜΜΥ που πήρε..

Ο Deal Hudson, συγγραφέας και εκδότης του InsideCatholic.com είπε ότι χρειάζεται μια συγγνώμη από τους παραγωγούς του show και την συγγραφική ομάδα. "Γιατί επιτρέπεται στους ανθρώπους να έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν δημοσίως ένα τέτοιο επίπεδο έλλειψης σεβασμού για τα χριστιανικά σύμβολα;  Αν το ίδιο πράγμα γινόταν σε ένα σύμβολο μιας άλλης θρησκείας; - της εβραϊκή ή της μουσουλμανικής – δεν θα υπήρχε τεράστια κατακραυγή. Δεν είναι όλα "ίσα και όμοια", φαίνεται. "

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χριστός βλασφημείται με αυτό τον τρόπο. Το 1987 ένας φωτογράφος έγινε γνωστός και κέρδισε και βραβείο (αμ, πως!...) για μια φωτογραφία με έναν Εσταυρωμένο βυθισμένο σε μια δεξαμενή με ούρα.. Το «έργο» ονομαζόταν "Piss Christ."

ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΜΙΣΟΣ

Ο «αντισημιτισμός» συγκαλύπτει στην πραγματικότητα μιαμακροχρόνια έχθρα κατά του Χριστού και του χριστιανικού πολιτισμού από την πλευρά ορισμένων Εβραίων. Το Ταλμούδαναφέρει τον Χριστό ως το νόθο γιο μιας πόρνης και ενός Ρωμαίου στρατιώτη. Είναι καταδικασμένος να βράσει σε μια δεξαμενή με περιττώματα. Μερικοί Ορθόδοξοι Εβραίοι διδάσκονται να φτύνουν κάθε φορά που βλέπουν ένα σταυρό, έναν χριστιανό ιερέα ή όταν περνάνε από μια εκκλησία. Κατά τη διάρκεια της Ιντιφάντα, ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν αγάλματα του Χριστού και της Παναγίας στη Βηθλεέμ.

Όσοι Εβραίοι δεν έχουν τέτοια συναισθήματα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο Larry David απαξιώνει και θέτει σε κίνδυνο όλους τους Εβραίους. Όταν σκεφτόμαστε την διδασκαλία του Χριστού, σκεφτόμαστε ότι η κορυφαία αλήθεια είναι ότι ο Θεός είναι Αγάπη. Γιατί ορισμένοι Εβραίοι το βρίσκουν αυτό τόσο απειλητικό;

Επειδή είναι ένα καθολικό μήνυμα, άνοιγμα και αγκάλιασμα. Η εβραϊκή ιδεολογία είναι ελιτίστικη. Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί». Θέλουν όλοι να τους προσκυνούν. Πέθαναν στο ολοκαύτωμα «για τις αμαρτίες σας». Η Παλαιά Διαθήκη περιλαμβάνει οράματα όπου όλα τα άλλα έθνη εγκαταλείπουν τις περιουσίες τους και τους υπηρετούν (Σχ. ΚΟ: ‘Ξεκομμένη’ η Παλαιά Διαθήκη οδηγεί σεπαρανοήσεις).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 comment:

Anonymous said...

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails