Thursday, June 21, 2012

Άγριο ξύλο μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών ανηλίκων

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο έλεος των αλλοδαπών κακοποιών και η πλειοψηφία των παραδοσιακών πολιτικών δυνάμεων δεν λέει κουβέντα, ούτε λαμβάνει τα ανάλογα μέτρα. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι αριστεροί την ίδια ώρα στοχοποιούν τους Έλληνες εθνικιστές σαν υπεύθυνους ξυλοδαρμών αλλοδαπών, ενώ οι αλλοδαποί σφάζονται μεταξύ τους για το ποιός θα πουλήσει τα περισσότερα ναρκωτικά στην ελληνική νεολαία.. Για αυτή σας τη στάση κύριοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα αντιμετωπίσετε την οργή των Ελλήνων στο άμεσο μέλλον!


Για συμμορίες ανήλικων αλλοδαπών, που θέλουν να ελέγχουν την περιοχή, κάνουν λόγο οι περίοικοι…Η μικρή πλατεία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δαμάστας, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν..


στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες, χθες βράδυ λίγο μετά τις 9:00΄, νεαροί Αλβανοί, ηλικίας περίπου 15 ετών, ξυλοκοπήθηκαν άγρια μπροστά στα μάτια πολλών μικρών παιδιών, που έπαιζαν εκείνη την ώρα στην πλατεία.

Όπως είπαν περίοικοι στο LR, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και έχει να κάνει με πόλεμο ανήλικων συμμοριών, για τον έλεγχο της περιοχής.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση κάποιων ψύχραιμων περαστικών που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ αποχωρώντας η μια ομάδα απειλούσε την άλλη, ότι θα επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση .

Ο κόσμος που μένει εκεί έχει γίνει μάρτυρας πολλών τέτοιων καταστάσεων, αλλά δεν μιλάει γιατί φοβάται να μην μπλέξει…όπως είπαν κάποιοι χαρακτηριστικά.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails