Monday, June 4, 2012

Οι μαφίες των αλλοδαπών οργιάζουν εις βάρος των υπολοίπων αλλοδαπών!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Στην Ελλάδα την χώρας της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς καθημερινά τα γεγονότα αποδεικνύουν πόσο λάθος είναι το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που μας επέβαλλαν χωρίς να μας ρωτήσουν. Τα κόμματα της αριστεράς μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ επι σειρά δεκαετιών απεύφευγαν να παρουσιάζουν προεκλογικά το πρόγραμμά τους για το μεταναστευτικό στους Έλληνες γιατί έτσι θα έχαναν πολλές ψήφους.
Αυτή τη στιγμή η εγκληματικότητα έχει εκτιναχθεί στα ύψη και παρ'όλα αυτά το θέμα δεν συζητείται καθημερινά στα ΜΜΕ. Συνεχίζουν την ίδια τακτική.


Ακολουθούν κάποιες ειδήσεις που αποδεκνύουν οτι οι λαθρομετανάστες δεν σέβονται ούτε τους συμπατριώτες τους και μέσω μαφιών τους εκμεταλλεύονται. Επίσης γίνονται και δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών απο αλλοδαπούς και τα ΜΜΕ λένε οτι οι "ακροδεξιοί,ρατσιστές" Έλληνες είναι που δολοφονούν τους λαθρομετανάστες.

Το Αλλοδαπών και η μαφία των Αφρικανών
Απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Με 500 ευρώ «ανεβαίνεις» θέσεις


Του Γιαννη Σουλιωτη


Προς 500 ευρώ πωλούνται οι πρώτες θέσεις στη σειρά προτεραιότητας για την υποβολή αιτήματος ασύλου, έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην οδό Π. Ράλλη. Από τα 300 - 500 άτομα που συγκεντρώνονται εκεί κάθε εβδομάδα, μόλις 30 προλαβαίνουν να καταθέσουν χαρτιά και τα υπόλοιπα φεύγουν άπραγα. Ετσι, ενώ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά το πρωί του Σαββάτου, η ουρά έξω από το Αλλοδαπών αρχίζει να σχηματίζεται από το βράδυ της Πέμπτης, συχνά και από το απόγευμα της Τετάρτης! Το ποιος θα βρεθεί στις πρώτες και ποιος στις τελευταίες θέσεις της ουράς ελέγχεται από τη λεγόμενη «μαφία του ασύλου». Πρόκειται για Αφρικανούς μετανάστες, κυρίως υπηκόους Νιγηρίας και Καμερούν, που έχουν ανακηρυχθεί στους «νταήδες» της διαδικασίας. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι συγκεκριμένα άτομα εμφανίζονται με Ι.Χ. κάθε εβδομάδα έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας Ασύλου και «καπαρώνουν» τις μπροστά θέσεις στην ουρά. Τις παραχωρούν σε ομοεθνείς τους ή τις πωλούν σε τρίτους για ποσά που μπορεί να ξεπερνούν τα 500 ευρώ.
Τα παραπάνω αποκαλύπτονται με αφορμή όσα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της προπερασμένης Παρασκευής: Νιγηριανοί και Καμερουνέζοι συνεπλάκησαν με μετανάστες από την Γκάνα, τη Σενεγάλη και τη Σομαλία, όταν οι τελευταίοι διεκδίκησαν τις πρώτες θέσεις. Η ΕΛ.ΑΣ. περιορίστηκε σε ρόλο θεατή και, όπως καταγγέλλεται, οι φωνές των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης που ζητούσαν επίμονα ενισχύσεις εισακούστηκαν... μετά τη λήξη του επεισοδίου. Κατασχέθηκαν δεκάδες ρόπαλα, σιδερολοστοί και βόμβες μολότοφ, που οι δύο αντίπαλες ομάδες είχαν μεταφέρει στο σημείο.
Τα γεγονότα αποκάλυψαν και ένα αλαλούμ στη συνεννόηση μεταξύ συναρμόδιων αξιωματικών. Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης καταγγέλλουν ότι ενώ ειδοποίησαν τους ανωτέρους ότι στο σημείο είχαν βρεθεί μολότοφ και σιδερολοστοί, εκείνοι τους απάντησαν ότι «υπερεκτιμάτε τον κίνδυνο». Ταυτόχρονα, ενώ η Κρατική Ασφάλεια παρέλαβε τα «πολεμοφόδια» και δύο αστυφύλακες του Αλλοδαπών έδιναν κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων, το βράδυ ανώτατος αξιωματικός της ΓΑΔΑ δήλωνε ότι δεν του μετεφέρθη η σωστή εικόνα των επεισοδίων.
Υπάρχει άλλη μια έκπληξη. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, για να εκτονωθεί η ένταση, απομάκρυναν Νιγηριανούς και Καμερουνέζους επιβιβάζοντάς τους σε... διερχόμενο τρόλεϊ, το οποίο συνόδευσαν μέχρι την Ομόνοια! Αντίστοιχα, μέλη της αντίπαλης ομάδας απομακρύνθηκαν πεζή προς την οδό Πειραιώς και «στρατοπέδευσαν» στην περίμετρο του σούπερ μάρκετ «Lidl», όπου προετοιμάστηκαν για τον β΄ γύρο των συγκρούσεων, το πρωί της Παρασκευής. Στα επεισόδια τραυματίστηκε αστυφύλακας της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μαφία Αφρικανών επιβάλλει χαράτσι

Σε μετανάστες χωρίς χαρτιά


Με πρακτικές μαφίας, κάτω από τα μάτια της ΕΛ.ΑΣ., Αφρικανοί «πωλούν» σε μετανάστες προς 500 ευρώ τις προνομιούχες θέσεις στην ουρά έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Αθήνα, όπου υποβάλλονται αιτήματα χορήγησης ασύλου. Υστερα από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κατασχέθηκαν ρόπαλα και βόμβες μολότοφ.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails