Thursday, April 25, 2013

Τελικά πωλείται ο Ερημίτης στο ρατσιστή Ρόρ, που είναι μπροστινός του Ρότσιλντ!

Ο νέος ιδιοκτήτης του Ερημίτης στην Κασσιόπη μαζί με τον πατέρα του σε συνέδριο της υπερεθνικιστικής εβραϊκής οργάνωσης Chabad Lubavitch.. Η Lubavitch είναι μια εξαιρετικά ρατσιστική εβραϊκή οργάνωση που πιστεύει ότι όλοι οι μη Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους.. Οι νέοι ιδιοκτήτες του Ερημίτη είναι οι μεγαλύτεροι φανατικοί χρηματοδότες της οργάνωσης.. Υπηρέτες των Εβραίων για λίγα ευρώπουλα..«Πράσινο φως» για την Κασσιόπη από το ΣτΕ – Μεταφέρεται το οχυρό του ναυτικού

«Πράσινο φως» για την Κασσιόπη από το ΣτΕ – Μεταφέρεται το οχυρό του ναυτικού

Την έγκρισή του για τη μεταφορά του ναυτικού οχυρού του Αγίου Στεφάνου Κασσιώπης σε νέα θέση έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ανοίγοντας το δρόμο για την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης της έκτασης του Δημοσίου.
Η έκταση της Κασσιώπης παραχωρήθηκε για εκμετάλλευση στην εταιρεία NCH Capital από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, αλλά το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «κόλλησε» στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο τον προηγούμενο μήνα. Το Δικαστήριο με την υπ' αριθμ. 52/2013 γνωμοδότησή του, έκρινε παράνομο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για «την τροποποίηση του ναυτικού οχυρού Αγίου Στεφάνου» και το επέστρεψε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στη νέα γνωμοδότηση της Ολομέλειας του ΑΝΣ (5.4.2013) αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «1) Η κατάργηση του ναυτικού οχυρού Αγίου Στεφάνου συνοδεύεται από ταυτόχρονο χαρακτηρισμό σε νέα εγγύς θέση νέου ναυτικού οχυρού, όπως αυτή απεικονίζεται επακριβώς στο υπ' αριθμ. σχεδίου Τα-2012/18/6/4 Απριλίου 2013 τοπογραφικό διάγραμμα, κλίμακας 1:500, της διεύθυνσης ΓΕΝ/Γ2, 2) Οι ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) σε θέματα εθνικής άμυνας και ασφάλειας καλύπτονται εξίσου αποτελεσματικά από τη νέα θέση του ναυτικού οχυρού και ως εκ τούτου δεν υφίσταται ζήτημα διαφοροποίησης της επιχειρησιακής παρουσίας του ΠΝ στην περιοχή και 3) Η απόκρυψη και διασφάλιση των έργων αμύνης πραγματοποιείται σήμερα με συνδυασμό μέτρων και συγκεκριμένα με μεθόδους φύλαξης που υποστηρίζονται από μέσα σύγχρονης τεχνολογίας (ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης και συναγερμού, κατάλληλα περίφραξη, μέσα απόκρυψης), τα οποία ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις του ΠΝ. Εν προκειμένω, λαμβανομένων υπόψη των παραμέτρων της συγκεκριμένης περιοχής η θέσπιση επιτηρούμενης ζώνης πλάτους ενός μέτρου κρίνεται επαρκής για την απόκρυψη και διασφάλιση των έργων αμύνης του ναυτικού οχυρού στη νέα θέση».
Έτσι, το Ε' Τμήμα του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (πρόεδρος ο σύμβουλος Επικρατείας Ν. Ρόζος και εισηγήτρια η πάρεδρος Ελένη Μουργιά), με την υπ' αριθμ. 94/2013 γνωμοδότησή του, έκρινε νόμιμο το επίμαχο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος.


Το παρακάτω άρθρο είναι από το Δελτίο των 11


Ερημίτης: Ο Γκεόργκε Ρορ είναι μπροστινός του Ρότσιλντ


Μια σύντομη περιγραφή του συστήματος "Τζεντάκα" 

Οι πραγματικοί Rohr ήσαν Σκανδιναβοί ευγενείς, με τίτλο από το 807 μ.χ. που σιγά-σιγά, απλώσανε στον γερμανικό χώρο. 
Σήμερα υπάρχουν 13 τοπωνύμια Rohr, στην Γερμανία, 4 στην Αυστρία,2 στην Ελβετία, και 1 στη Γαλλία. 
Ο πιο παλιός που έκανε όνομα στη Γερμανία ήταν ο Otto von Rohr (1350-1427), επίσκοπός του Κάστρου, στον ποταμό Χάβελ (Havelberg) της Σαξωνίας, και ακολούθησε ο Bernhard von Rohr (1421–1487), αρχιεπίσκοπος του Σάλτσμπουργκ. Από το τοπωνύμιο πήραν το όνομα και οι «όπου γης και πατρίς», της Χανσεατικής Ένωσης. 

Ο παππούς του Γκεόργκε, ο Όσκαρ ήταν κτηματομεσίτης στο Βερολίνο.Δηλαδή τεμπέλης,οικονομικό παράσιτο και τσιμπούρι.
Η γιαγιά, η Πέρλα, ήταν ακτιβίστρια του σιωνισμού. Ο Οσκαρ , επειδή τον είχε ειδοποιήση το ΟΝΟΜΑ, ρευστοποίησε την περιουσία του σιγά-σιγά, έβγαλε τα χρήματα του στην Ελβετία, και το 1938, μετά «τη νύχτα των κρυστάλλων», μετακόμισε οικογενειακώς στην έδρα των «αρχαίων τραπεζιτών» στην Άντβερπ στο Βέλγιο.Οταν τους πλησίασε ο πόλεμος πήγαν στην Ελβετία. 
Από εκεί ο Χα-σέμ, (το ΟΝΟΜΑ), έστειλε το 1950 το 24χρονο παιδί του Οσκαρ, τον Σάμι, στην Κολομβία, για να γίνει πλούσιο οικονομικό παράσιτο και τσιμπούρι, κάνοντας εκεί τον κτηματομεσίτη, αλλά και για να ανασυγκροτήσει με τις δωρεές του την Εβραϊκή κοινότητα της Μπογκοτά, που ήταν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς αρωγούς του Ισραήλ στη δεκαετία των 50, 
μαζί με την Κοινότητα της Νότιας Αφρικής. 

Ο Σάμι, το 1952 γνώρισε στο Σαντιάγο της Χιλής την εκ Τσεχοσλοβακίας ορφανή κόρη, Καρλότα Κάστνερ, της οποίας οι γονείς απέθαναν στον Άουσβιτς , και την παντρεύτηκε το 1953, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. 
Μαζί απέκτησαν τον Γκεόργκε, την Έβελυν, και την Λίλιαν. 

Κάποια στιγμή ο Χα-σέμ, (το ΟΝΟΜΑ), έστειλε στην Μπογκοτά τον μεγάλο Ραββίνο Yehoshua Rosenfeld, εκ της μεγάλης και ενδόξου οικογενείας των Rosenfeld. 
Ο οραματιστής Σάμι Rohr μαζί με τον Ραββίνο, Yehoshua Rosenfeld , «μπόρεσαν να σχεδιάσουν μια πολιτική για την αναγέννηση της εβραϊκής ζωής σε άλλα μέρη του κόσμου». 

Όταν οι Rohr μετακόμισαν από την Κολομβία στο Μαϊάμι το 1981, κράτησαν την στενή τους επαφή και συνεργασία με τον Ραββίνο Rosenfeld. 
Λίγο μετά την πτώση του σιδηρού παραπετάσματος, ο Σάμι άρχισε να επενδύει στην Ανατολική Ευρώπη, και σε νέες αγορές στην πρώην Σοβιετική Ένωση μαζί με τον γιο του, ιδρυτή της NCH Capital. Παράλληλα, άρχισαν να βοηθούν τις εβραϊκές κοινότητες για την αναθερμάνουν τις εβραϊκές παραδόσεις που είχαν παγώσει στα 70 χρόνια του Κομμουνισμού». 

Όπως θυμήθηκε ο Γκεόργκε, στην κηδεία του πατέρα του, (5 Αυγούστου 2012), ο Σάμι τον συμβούλεψε μια μέρα πριν το Bar Mitzvah του : «να κάνεις ότι και ο κ. Ροτσιλντ. Οι Rothschilds, που ακόμα και σήμερα δίνουν τεράστια ποσά για την Τζεντάκα (tzedaka) , διατηρούν τον πλούτο τους, ενώ άλλες ιουδαϊκές οικογένειες που ήταν πολύ πλούσιες έχουν εξαφανιστεί». 

Ο Σάμι είχε πει πριν τον θάνατο του, ότι την ίδια συμβουλή είχε δώσει και στα εγγόνια του, κ αι ότι προσευχόταν στο ΟΝΟΜΑ (Ha-shem), να την ακολουθήσουν. 

Η Tzedakah κυριολεκτικά σημαίνει δικαιοσύνη, αλλά συνήθως χρησιμοποιείται από τους πολλούς για να δηλώσει φιλανθρωπία. Για αυτό και όλοι οι Tzedakah- επενδυτές δηλώνουν Φιλάνθρωποι. Η Tzedakah προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «Tzedek» που είναι η έννοια της δικαιοσύνης, κ αι αναφέρεται όχι στην Φιλανθρωπία αλλά στην θρησκευτική υποχρέωση να κάνεις ό, τι είναι σωστό και δίκαιο.Η υψηλότερη μορφή της tzedakah είναι να δώσει ο Ιουδαίος ένα δώρο, ή δάνειο , ή να κάνει μια συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα 
ο παραλήπτης, να τα βγάζει πέρα μόνος του και να μην τον ζουν οι άλλοι. 

Αυτό δηλαδή που έκαναν οι Ρότσιλντ με τους Ρορ. 

Η tzedakah, είναι υποχρεωτική σε αντίθεση με τη φιλανθρωπία ή την ελεημοσύνη, που είναι απολύτως εθελοντική. 

Η οικογένεια των Ρορ είναι συνδεδεμένη με τους Rothschild και τους Rosenfeld. Οι Rosenfeld με τους Rothschild. 

Στην Ατλάντα της Γεωργίας έχει την έδρα της η νομική εταιρείαRothschild & Rosenfeld, P.C. που ειδικεύεται στο πτωχευτικό δίκαιο. 

Ένας άλλος άνθρωπος των Ρότσιλντ είναι ο Gerald Rosenfeld. 
(«American businessman, academic, and investment banker. He is well known as the former Head of Investment Banking of Lazard and as the former CEO of Rothschild North-America from 2000 to 2007»).

 Ρότσιλντ-Ρόζενφελντ-Ρορ. Το ίδιο «σύστημα» επένδυσε και στις περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρας που τις έφαγε η κόρη του Μπερίσα. Παρόν και στις παραλίες του Μαυροβουνίου ο Ρότσιλντ. Έτσι πάει το σύστημα. Ο μάγκας «τζάμπα Επενδυτής» του Ερημίτη είναι επομένως ο Ρότσιλντ, με μπροστινό τον Γκεόργκε Ρορ. 

Σπύρος Χατζάρας

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails