Sunday, April 28, 2013

Η εβραϊκή τηλεόραση στο Ισραήλ ξεφτιλίζει Χριστό, Παναγία και Χριστιανούς! Βίντεο
«Ωραία! Ελπίζω ότι οι Εβραίοι πράγματι σκότωσαν τον Χριστό και θα το έκανα ξανά. Θα το fcking έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!», είπε η Εβραία κωμικός Sarah Silverman, στο «Jesus is Magic» το 2006.

Δείτε το βίντεο:


Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν βλασφημήσει τον Ιησού Χριστό. Όχι βέβαια, γιατί «σέβονται» τους χριστιανούς, (τους οποίους άλλωστε, θεωρούν πολίτες δευτέρας κατηγορίας και όπου μπορούν τους σφάζουν σαν κοτόπουλα), αλλά σέβονται τον Ιησού, τον ‘Isa’, που τον θεωρούν «προφήτη του Ισλάμ». Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Εβραίους.

Φυσικά, αντίδραση από τους χριστιανούς μην περιμένετε. Μπροστά στις απερίγραπτες βλασφημίες άθεων και Εβραίων, επικρατεί η στάση του ‘προβάτου’. Ενίοτε και του ‘κοτόπουλου’. Δηλαδή το πολύ πολύ καμία ανακοίνωση. Αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «Μεσαίωνα» από τους ‘πεφωτισμένους’ υπερασπιστές της «ελευθερίας της έκφρασης» και δεν πρέπει. Και «αντισημίτες» μπορεί να κατηγορηθούν, σε περίπτωση που αντιδράσουν στην σωρεία αντιχριστιανικών επιθέσεων από Εβραίους «καλλιτέχνες». Βέβαια, ούτε να περιμένετε επιθέσεις κατά του Μωάμεθ από κωμικούς του Hollywood. Τρελοί είμαστε; Χρόνια τώρα έχουμε τους χριστιανούς, που ούτε λαλάνε ούτε μιλάνε, ενίοτε δε και χασκογελάνε.

Η Sarah Silverman λοιπόν, που είναι ‘κωμικός’ της λεγόμενηςstand-up comedy, εκτός από το να εύχεται να σκοτώσει τον Χριστό, κατεβάζει τα Xanax και τα Zoloft, καθώς πάσχει από κατάθλιψη, όπως έχει πει η ίδια, έχει μια αδελφή, την Susan, που είναι ραβίνος (ή ραβίνα;) στην Ιερουσαλήμ, έχει πει ότι δεν θα παντρευτεί εάν δεν αναγνωριστεί ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων (συγκινητικό!), ενώ δηλώνει ‘αγνωστικίστρια’, αλλά, όπως λέει «δεν μπορώ να ξεφύγω πολιτιστικά, είμαι.. Ιουδαία». Οπότε ….

Εδώ την βλέπετε να κρατάει περιχαρής το λεγόμενο Jesus DressUp

Η στάση της Εβραίας Silverman, απέναντι στον Ιησού Χριστό δεν είναι κάτι σπάνιο στον κόσμο του Ιουδαϊσμού σήμερα. Ποτέ δεν θα ακούσετε το Hollywood να βλασφημεί τον Αλλάχ, τον Μωυσή, τον Μαϊτρέγια, το Ζωροάστρη, τον Κρίσνα, τον Βούδα ή τον Μωάμεθ. Όλα τα βλάσφημα «αστεία» απευθύνονται αποκλειστικά στον Υιό του Θεού,.

Το παραπάνω περιστατικό όπως και άλλα, σχολιάζει με τον τρόπο του, στο παρακάτω βίντεο, ο Brother Nathanial, (πρώην Ιουδαίος και νυν Ορθόδοξος Χριστιανός, όπως δηλώνει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του), όπου καταγγέλλει αυτήν την αντιχριστιανική στάση η οποία δυστυχώς, ακολουθείται από μια απάθεια ή συμβιβασμό των δειλών, όπως τους λέει, χριστιανών.

Δείτε το βίντεο (ελληνικοί υπότιτλοι από Πτηνό Θεότρελο και μετά ακολουθεί μετάφραση από ΚΟ):


Λέει συγκεκριμένα (κάποια δεν μεταφράζονται): «Για το φόβο των Ιουδαίων», οι δώδεκα μαθητές του Κυρίου Ιησού Χριστού είχαν κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο την ημέρα της ταφής του φοβούμενοι ότι και θα σταυρώσουν και αυτούς οι Θεοκτόνοι.

Σήμερα, πολλοί εξακολουθούν, ακόμη και Χριστιανοί - «για τον φόβο των Ιουδαίων» - να φοβούνται να μιλήσουν για τα σχέδια του Εβραϊσμού.

Αλλά οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν φοβούνται τα Goyim («εθνικούς») όταν προωθούν την ατζέντα τους .. είτε πρόκειται για την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας, ή του  γενοκτονικού κράτους του Ισραήλ, ή όταν αμαυρώνουν ακόμη και την μεσσιανική ιδιότητα και ιστορικότητα του Κυρίου Ιησού Χριστού.

[Clip: "Θα μπορούσε να είναι η πιο αμφιλεγόμενη ιστορία της ιστορίας. Δεν χρειάζεται να πάρετε την ιστορία κατά γράμμα. "]

Και ακόμα και εδώ, οι Χριστιανοί είναι πολύ άτολμοι-εντελώς δειλοί πραγματικά-να αποκηρύξουν τις αντιχριστιανικές ενέργειες του Εβραϊσμού, παραμένουν σιωπηλοί, παθητικοί, πράοι, όπως τα ποντίκια, ακόμα και όταν οι Εβραίοι βλασφημούν τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Πάρτε για παράδειγμα την Εβραία κωμικό Sarah Silverman γνωστή ως «στόμα-τουαλέτα» σε μια σκηνή της ψευδο κωμωδίας που είπε ότι ήταν ευτυχής που ο Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε και θα το έκανε η ίδια πάλι σε ένα «f ..." n "δευτερόλεπτο εάν της δινόταν η ευκαιρία.

Τώρα, κοιτάξτε την καλά ... ξεκινά τα αλαζονικά της σχόλια με το χαρακτηριστικό ‘χιούμορ’ [: "Όλοι κατηγορούν τους Εβραίους για τη θανάτωση του Χριστού. Και οι Εβραίοι προσπαθούν να τα ρίξουν στους Ρωμαίους. Είμαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που πιστεύει ότι έφταιγαν οι μαύροι. "]

Αλλά από τη στιγμή που ξεκινά να βλασφημεί τον Ιησού Χριστό, τα μάτια της λάμπουν και ο τόνος της φωνής προδίδει μια δαιμονική κακία.

[Clip: “I hope the Jews did kill Christ! I’d do it again! I’d f…’n do it again in a second!”]

Το 2011 στο "The Morning After" η Silverman είχε σεξουαλικές σχέσεις με το «Θεό» που εμφανιζόταν ως ένας ηλικιωμένος μαύρος μανιακός του σεξ που προτείνει στην Silvermanανεπιτυχώς να παραμείνει στον ουρανό μαζί του ως ερωμένη του.

[Clip: "Ήταν πολύ ωραία χθες το βράδυ. Έλα στον παράδεισο μαζί μου σήμερα. Θα δούμε το παρελθόν και το μέλλον. Μπορείς να πετάξεις. "]

Για την Silverman, όπως και πολλούς από τους ομόθρησκους της Εβραίους κωμικούς των οποίων το κοινό είναι σε μεγάλο βαθμό λευκοί ‘εθνικοί’, ο Θεός πρέπει να διαγραφεί, να γελοιοποιηθεί, να υποβαθμιστεί στη χαμηλότερη μορφή της χυδαιότητας.

Οι Εβραίοι κωμικοί επίσης αγαπούν να κάνουν τους ‘εθνικούς’ να γελούν για να  αποσπάσει την προσοχή τους από τα παγκόσμια σχέδια του Εβραϊσμού για τον έλεγχο όλων μας. Και το να διασχίζουν τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο καλόγουστο και το χυδαίο δεν είναι σίγουρα ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Εβραϊσμού.

Η Sarah Silverman κοροϊδεύει συνεχώς και γελοιοποιεί τον Χριστιανισμό, όπως σε αυτή την εικόνα όπου συγκρίνει τα χριστιανικά σύμβολα όπως ο Τίμιος Σταυρός του Χριστού με τους δαίμονες, τις νυχτερίδες, τους κορσέδες των γυναικών και τα γυναικεία σουτιέν.

Στη συνέχεια υπάρχουν οι Εβραίοι κωμικοί Larry David και Jerry Seinfeld, οι οποίοι κάνοντας χονδροειδή κοροϊδία βάζουν ένα πίνακα ζωγραφικής του Κυρίου Ιησού Χριστού να είναι τοποθετημένος πάνω από μια τουαλέτα. (για το περιστατικό αυτό διάβασε ΕΔΩ).

Ο Larry David ξεκινά να ουρεί στην τουαλέτα δίπλα στην ζωγραφική .. σκοπίμως επιτρέπει στα ούρα του να πέσουν πάνω στον πίνακα του Ιησού και μετά ο ίδιος επιθεωρεί με ανακούφιση τα πιτσιλισμένα ούρα του στο μάτι του Ιησού. Αυτό υποτίθεται ότι είναι «αστείο».

Την επόμενη μέρα έρχεται μια "shiksa" (όπως αποκαλούν τις λευκές ‘εθνικές’ γυναίκες οι Εβραίοι, που σημαίνει «ακάθαρτο ζώο») και λέει με ενθουσιασμό στο Larry David και τονSeinfeld ότι ξαφνικά ένα «θαυματουργικό δάκρυ» εμφανίστηκε στην εικόνα του Χριστού.

[Clip: "Υπάρχει μια ζωγραφική που κρέμεται εκεί με τον Ιησού. Και έχει ένα δάκρυ που τρέχει από το πρόσωπό του. Ένα πραγματικό δάκρυ! Ποτέ δεν υπήρχε πριν! Μπορεί να το πιστέψετε; Είναι θαύμα! Μας επέλεξε! ... Είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν νερό; "]

Το να γελοιοποιούν τον Ιησού Χριστό δεν είναι αρκετό για τους Εβραίους κωμικούς .. θέλουν μια λευκή πόρνη σε μια προσομοίωση σκηνής σεξ με τον Ιησού Χριστό.

Στην πρόσφατη ταινία, “The Ten,” σχεδιασμένη για να κάνουν μια παρωδία της διδασκαλίας της Αγίας Γραφής, με παραγωγό τον Εβραίο σκηνοθέτη David Wain και την οποία διένειμε από τον Εβραίο χρηματοδότη ταινιών David Bergstein, μια παρθένα λευκή βιβλιοθηκάριος που ονομάζεται "Gloria", ξεπαρθενεύεται από ένα νεαρό Μεξικανό φοιτητή που σκόπιμα έχει κατασκευαστεί για να μοιάζει με τον Ιησού Χριστό .. και φυσικά, η Gloria είναι πεπεισμένη ότι νεαρός Μεξικανός είναι ο Ιησούς Χριστός.

 [Clip: “Yes, I’m Jesus Christ. Get ready to experience your own second coming!..Aah!”]

Στο επόμενο κλιπ βλέπουμε μια ομάδα Αμερικανο-Εβραίων που έχουν ένα ψευδο Χριστουγεννιάτικο πάρτι να τραγουδάνε το τραγούδι, "Ο Ιησούς είναι ένας νόθος" (“Jesus IsA Bastard”) με αρκετά βλάσφημους στίχους τους: “Joseph had the hots for Mary and nowshes got a man between her thighs.”

[Clip: “Jesus is a bastard! Whoa, whoa, whoa, whoa! Jesus is a bastard! Yea, yea, yea, yea! Perhaps you should just be defining Mary as the ‘wife Joseph.’ “I love Mary so, she’s the apple of my eye. But now she’s got a man in between her thighs.”]

Το επόμενο κλιπ που από Ισραηλινούς Εβραίους απεικονίζει τον Ιησού Χριστό ως μαϊμού κατά τη σταύρωσή Του.

[Clip: "Nooo! Uh uh! Uh uh! Χμ! "]

Και εδώ έχουμε Ισραηλινούς Εβραίους να ξερνάνε όλο το μίσος και την κακία τους προς τον Κύριο Ιησού Χριστό.

[Clip: “You and your f…’n Jesus can kiss my ass! Okay? We killed Jesus and we’re proud of it!”]

Αυτοί οι Ισραηλινοί Εβραίοι, τους οποίους οι Αμερικάνοι φορολογούμενοι υποστηρίζουν – τους ανταποδίδουν φτύνοντάς τους και πετώντας στους σκουπίδια.

[Clip: "Κάθε βράδυ αρνούμαστε κάτι που η Χριστιανική Εκκλησία σας λέει. Οι χριστιανοί σας λένε ότι η Μαρία, η μητέρα του Ιησού ήταν μια παρθένα. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η απάντηση είναι απλή! When John the Baptist surprised her with two fingers between her hips, Mary would not jump! Besides, if Mary really was a virgin then she wouldn’t show sex toys. Μην πιστεύετε την Χριστιανική Εκκλησία! "]

Αυτοί αποτελούν το λεγόμενο «εκλεκτός λαός» για τους οποίους τρέφουν αυταπάτες οι άτολμοι Χριστιανοί και καλύπτουν τις αθλιότητές τους.

Όμως, απορρίπτοντας τον Κύριο Ιησού Χριστό, οι Εβραίοι έχουν παραιτηθεί από την «εκλεκτό-τητά» τους και αντ 'αυτού έχουν γίνει, όπως ισχυρίζεται ο Απόστολος Παύλος, «εχθροί του Ευαγγελίου και αντίθετοι σε όλους τους ανθρώπους."

Για το «φόβο των Ιουδαίων» πολλοί Χριστιανοί φοβούνται και μένουν σιωπηλοί και σε πολλές περιπτώσεις συναινούν με τις καταγγελίες περί «αντισημιτισμού» των Εβραίων, όταν κρίνονται.

Αλλά, όσο για μένα – που έχω αφιερώσει την ζωή μου στην υπεράσπιση της τιμής του Κυρίου μου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού - δεν θα συνθηκολογήσω!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 comments:

Anonymous said...

Η ΕΒΡΑΙΑ ΣΤΟ 2ο ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΑΥΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ (ΕΒΡΑΙΣΜΟ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ) ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Anonymous said...

ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
Ο Μεσσιανισμός αναφέρεται στη δουλική αναμονή λύτρωσης από εξωτερικούς παράγοντες. Ειδικότερα, πρόκειται για την εσφαλμένη εντύπωση του λαού σχετικά με την έλευση ενός ‘χαρισματικού’ ηγέτη – σωτήρα, ο οποίος, ως δια μαγείας και μόνο με την παρουσία του, θα απαλλάξει την κοινωνία από τα προβλήματά της. Παρουσιάζεται με τις εξής μορφές:
 Πολιτικός: παρατηρείται τόσο στον αναπτυγμένο όσο και στον υπανάπτυκτο κόσμο
 Θρησκευτικός: επικρατεί ιδιαίτερα σε θεοκρατικές κοινωνίες και καθεστώτα
 Οικονομικός – πολιτιστικός: παρουσιάζεται όπου επικρατεί η ξενομανία
 Αθλητικός: προκαλεί την καταστρατήγηση του φίλαθλου πνεύματος και τη δημιουργία οπαδών.

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ:
1. Μεταβατική παράγραφος:
Ιδιαίτερα διαδεδομένος ήταν στους λαούς της Ανατολής, καθώς η ιδιοσυγκρασία, η νοοτροπία και η παράδοσή τους καλλιεργούσε πρόσφορο έδαφος για το Μεσσιανισμό. Δημιούργημα της Ανατολής είναι και ο όρος Μεσιάχ, δηλαδή ‘χρισμένος’: πρόκειται για εβραϊκό όρο. Ο θεοκρατισμός και ο δεσποτισμός πουυ επικρατούσαν σ’ αυτούς τους λαούς, η πνευματική δουλεία, η μοιρολατρεία και η παθητικότητα, ο σκοταδισμός και η βαρβαρότητα εξέθρεφαν την προσδοκία του Μεσσία. Αντίθετα, τα γνωρίσματα της αρχαίας Ελλάδας με τα δημοκρατικά ιδεώδη, τη στροφή στον ανθρωποκεντρισμό, την ελευθερία σκέψης, έκφρασης και δράσης, τον ορθολογισμό, την εσωτερική ελευθερία και το σεβασμό, την επιδίωξη του μέτρου και του ήθους και τη συνολική φιλοσοφική θεώρηση της ζωής δεν καθιστούσαν τον έλληνα ευάλωτο στη δουλοπρέπεια του μεσσιανισμού.
2. Αιτίες:
Καθώς ο μεσσιανισμός αποτελεί ένα εκφυλιστικό, αλλοτριωτικό φαινόμενο και συνιστά υποσύνολο του λαϊκισμού, παρουσιάζει αντίστοιχες μ’ αυτόν αιτίες. Συγκεκριμένα, φαινόμενα Μεσσιανισμού οφείλονται:
 Στην έντονη μοιρολατρεία, τη μειωμένη αυτοεκτίμηση, την εσωτερική ανελευθερία, την αδράνεια και την παθητικότητα στην πολιτική και κοινωνική ζωή – μ’ ένα λόγο, στην έλλειψη παιδείας και πνευματικής καλλιέργειας
 Στα Μ.Μ.Ε. που προετοιμάζουν το έδαφος με τη συγκαλυμμένη προπαγάνδα, την παραπληροφόρηση και τη διαφήμιση.
 Στον ατέρμονο υλικό ευδαιμονισμό, που καλλιεργεί η υπερκατανάλωση της εποχής.
 Στα πολιτικά κόμματα που δημιουργούν πόλωση με μικροπολιτικές και κομματικές επιδιώξεις, που προωθούν μια συγκεντρωτική δομή της εξουσία με κόμματα προσωποπαγή και ισχυρά αρχηγικά πρότυπα
 Στις θρησκευτικές αιρέσεις που προβάλλουν ως η ‘μόνη’ αλήθεια
 Στην επιστήμη και την τεχνολογία, που παρουσιάζουν τον εκσυγχρονισμό και τα επιτεύγματά τους ως την πανάκεια για όλα τα προβλήματα του ανθρώπου
 Σε οποιονδήποτε παράγοντα ευαγγελίζεται τηη ‘λύση’ χωρίς προσπάθεια.
 Σήμερα, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αναγάγει την Ενωμένη Ευρώπη σε Μεσσία και περιμένουν να λύσει αυτός ο συνασπισμός όλα τα αδιέξοδα της ελληνικής πραγματικότητας.

Anonymous said...

3. Αποτελέσματα:
 Επικράτηση ιδεοληψιών και ιδεολογημάτων που διαταρράσσουν την ψυχική ηρεμία της κοινωνίας και προκαλούν φαινόμενα φανατισμού
 Καλλιέργεια φαινομένων ολοκληρωτισμού και δεσποτισμού με θεοκρατικό χαρακτήρα
 Πνευματική υποδούλωση και διαμόρφωση ετερόφωτων πολιτών, μισαλλόδοξων και φανατικών που γίνονται υποχείρια σε πολιτικά ή θρησκευτικά συμφέροντα
 Παθητικοποίηση και αδρανοποίηση μπροστά στα μεγάλα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα
4. Λύσεις:
 Η απαλλαγή από το Μεσσιανισμό βρίσκεται μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο. Για τον ελεύθερο άνθρωπο δεν υπάρχει δουλική αναμονή μιας έξωθεν σωτηρίας. Αντίθετα, μεσσίας είναι ο Λόγος, η ελεύθερη ψυχή. Γι’ αυτό δεν επαιτεί τη σωτηρία, αλλά τη διεκδικεί.
 Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει ν’ ανακαλύψει τις εσωτερικές δυνάμεις του
 Ανθρωποκεντρική παιδεία: ολόπλευρη καλλιέργεια, κριτική ματιά, γόνιμη αμφισβήτηση.
 Κατάκτηση αυτογνωσίας, αυτοσεβασμού και αλληλοσεβασμού.
 Αγωνιστικό φρόνημα, συμμετοχή στα κοινά, συνεργατικό πνεύμα
 Εδραίωση της δημοκρατίας και της ελευθερίας.
 Ανάληψη των ευθυνών τους από τους πολιτικούς
 Ουσιαστική γνωριμία με την παράδοση και τον πολιτισμό μας και απεγκλωβισμός από ξένες επιρροές.
 Δεοντολογική λειτουργία και χρήση των Μ.Μ.Ε.
 Κινητοποίηση των πνευματικών ανθρώπων.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ:
Ο Μεσσιανισμός, όπως και ο λαϊκισμός, γεννιέται όταν η απόσταση ανάμεσα στην πολιτική προσφορά και τη λαϊκή ζήτηση διευρύνεται, όταν οι πολιτικοί αποδεικνύονται ανίκανοι ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κοινωνίας, όταν οι δημοκρατικές ματαιώσεις είναι μεγάλες. Ο Μεσσιανισμός, ως νοοτροπία και παρακτική, εκτός του ότι ευθύνεται για μεγάλα δεινά, αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη απελπισίας έναντι των θεσμών και των φορέων που αδυνατούν να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Anonymous said...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ
Πρωσοποπαγής = που στηρίζεται στο προσωπικό κύρος του αρχηγού και όχι σε συλλογικές διαδικασίες.
Προσωπολάτρης, προσωπολατρεία
Διαβουκολώ = παραπλανώ με ψεύτικες ελπίδες / διαβουκόληση
Δεσπότης, δεσποτικός, ασύδοτος, ασυδοσία
Σκοταδισμός, φανατισμός, μισαλλοδοξία, ιεροί πόλεμοι
Μοιρολάτρης, μοιρολατρεία, παθητικότητα
Έλευση του μεσσία
Ευνοώ, υποθάλπω το μεσσιανισμό
Απορρίπτω, αντιτίθεμαι, εναντιώνομαι στο μεσσιανισμό
Οι οπαδοί του μεσσιανισμού ευαγγελίζονται τη σωτηρία του ανθρώπου, του λαού, του έθνους
Όπου επικρατούν μεσσιανικές αντιλήψεις, οι λαοί γίνονται ποίμνιο και ποιμένας τους ο μεσσίας.
Τρέφω ή εναποθέτω ελπίδες ή προσδοκίες
Οι ελπίδες πως κάποιος χαρισματικός ηγέτης θα σώσει το λαό είναι χιμαιρικές
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΛΑ, ΠΕ2.

Anonymous said...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΝΤΑΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΛΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΒΡΑΑΜΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ.

Unknown said...

Γίνεται να το κάνω μια κοινοποίηση ;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails