Friday, April 26, 2013

Πάτρα : Αλλοδαποί κυνηγούσαν να βιάσουν φοιτήτρια έξω από το πανεπιστήμιο!


Παρ’ ολίγον θύμα βιασμού θα έπεφτε μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών από αλλοδαπούς, λίγα μέτρα μακριά από το εκπαιδευτικό Ίδρυμα! 


Την καταγγελία κάνει στην τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'', Αθηναία φοιτήτρια της Ιατρικής, εξιστορώντας τα δραματικά δευτερόλεπτα που βίωσε, καταδιωκόμενη από δύο μετανάστες, πιθανότατα όπως η ίδια εκτιμά, Ασιατικής καταγωγής.
Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά λέει, το γεγονός ότι σώθηκε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις αθλητικές της επιδόσεις, που της επέτρεψαν να ξεφύγει από τους μανιώδεις διώκτες της!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (19-04-2013). Ήταν περίπου 09.30, όταν η φοιτήτρια ακολούθησε το μονοπάτι που ξεκινάει δίπλα από τις εγκαταστάσεις super market της περιοχής, για να οδηγηθεί συντομότερα στη σχολή της. Είναι μια διαδρομή που προτιμούν αρκετοί φοιτητές, αφού μέσω αυτής γλιτώνουν δρόμο και εξοικονομούν χρόνο.

Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δύο αλλοδαποί άρχισαν να την ακολουθούν, επιταχύνοντας το βήμα τους. «Δεν χρειάστηκε να περάσουν, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να βεβαιωθώ ότι έχουν κακό σκοπό. Έκανα να τρέξω και τότε και οι δύο, άρχισαν επίσης να τρέχουν στο κατόπι μου και να με απειλούν! Άρχισα απεγνωσμένα να καλώ σε βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε κανένας κοντά μου να προστρέξει. Τότε ξεκίνησα να τρέχω ακόμα περισσότερο, σα να ήμουν πρωταθλήτρια στίβου!»

Η αλήθεια είναι, πως η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, ήταν αυτή που την έσωσε! Κατάφερε να αφήσει πίσω της τους επίδοξους βιαστές της, οι οποίοι λαχανιασμένοι εγκατέλειπαν την προσπάθειά τους ένα-δύο λεπτά μετά, αλλά η ίδια στην προσπάθειά της να ξεφύγει τραυματίστηκε:

«Έπεσα πάνω σ΄ ένα σίδερο και σχίστηκα. Όταν έφθασα στη Σχολή μου, με δάκρυα στα μάτια ενημέρωσα για την περιπέτεια που έζησα τους συμφοιτητές και την Καθηγήτριά μου, η οποία είναι και ακτινολόγος στο Νοσοκομείο. Πήγαμε μαζί στα εξωτερικά ιατρεία και έκανα αντιτετανικό ορό. Ευχαριστώ το Θεό που γλίτωσα…»

Πηγή: newsit.gr

1 comment:

Anonymous said...


Βέβαια η είδηση δεν μας είπε, τι φορούσε-ή ΔΕΝ φορούσε- η φοιτήτρια και πόσο το ντύσιμο ή το ξεντύσιμό της ΜΠΟΡΕΙ να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.

Διοτι καμιά φορά, καλοπροαιρέτως ομιλώ...

( και ας σκεφτεί κάποιος και τους στερημένους μετανάστες, τους ψωμολυσσασμένους για γυναίκα)

...οι νεαρές φοιτήτριες, βγαίνουν από το σπίτι, φορώντας μόνο το καλσόν τους.

Από το πολύ διάβασμα, ξεχνιούνται, νομίζω.

Πάντως...
Θέλω να είμαι απολύτως μετριοπαθής.

Προτείνω σε περιπτώσεις απόπειρας βιασμού, να πιάνονται οι ένοχοι και να ευνουχίζονται ...προσωρινά!

Αν ο βιασμός ολοκληρώθηκε
να ευνουχίζονται μόνιμα!

-Εκνευρίστηκα!
;-(
Η Πάτρα ήταν μέχρι πρόσφατα, μια απολύτως ΑΣΦΑΛΗΣ, και ΗΣΥΧΗ πόλη, και τα τελευταία τρία χρόνια την έχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ,

ΚΟΛΑΣΗ!

Τρέμουν οι φιλήσυχοι πολίτες να βγουν στο δρόμο, να περπατήσουν!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails