Sunday, November 30, 2014

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε τον Σταυρό από το έμβλημά της, για να μην θίγονται οι μουσουλμάνοι!



ρεαλΓια τους επενδυτές από το Abu Dhabi μέχρι και μπούρκα θα φορέσουν στους παίχτες…


Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αφαιρέσει τον Σταυρό που έφερε στο σήμα του συλλόγου της, εξαιτίας οικονομικής συμφωνίας της ομάδας με την τράπεζα του Abu Dhabi. Η συμφωνία που αναμένεται να διαρκέσει για τρία χρόνια όριζε ως προαπαιτούμενο για την χορηγία του ποδοσφαιρικού συλλόγου από την εθνική τράπεζα του Abu Dhabi την αφαίρεση του Σταυρού από την κορώνα που υπάρχει στο έμβλημα της ομάδας.

RealMadrid_3119342b

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Florentino Perez, χαρακτήρισε την συμφωνία με το ισλαμικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ως μια «στρατηγική συμμαχία με ένα από τα πιο φημισμένα ιδρύματα του κόσμου». Όμως, σύμφωνα με την γνωστή αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας, Marca, η αφαίρεση του Σταυρού από το έμβλημα της ομάδας δείχνει το πόσο πρόθυμοι είναι οι αθλητικοί σύλλογοι να θυσιάσουν την ταυτότητά τους, προκειμένω να προσελκύσουν νέους χρηματοδότες.

Μάλιστα, ο Σταυρός λείπει από το σήμα της διάσημης και καταξιωμένης ομάδας και από πιστωτική κάρτα για μέλη- φίλους του συλλόγου, η οποία παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο Perez, με τον ίδιο να δηλώνει για την θλιβερή απόφαση: «Αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει τον σύλλογό μας, ώστε να εξακολουθεί να κερδίζει τις καρδιές των οπαδών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα»!

ΠΗΓΗ 

 

secret real truth

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails