Saturday, December 5, 2015

Ρουμάνοι οπαδοί: Είμαστε Ορθόδοξοι εθνικιστές! Και ο ορθόδοξος εθνικισμός συνδέεται με τη Ρωσία, την Ελλάδα και τη Σερβία!


Και πάλι είμαστε αναγκασμένοι να θυμηθούμε (χωρίς να πέσουμε στο αμάρτημα της υπερηφάνειας) ότι εμείς διαδόσαμε τον όρο Ορθόδοξος εθνικισμός στη Ρουμανία! Το λίκνο του ορθόδοξου εθνικισμού είναι η Ρωσία. Τον ορθόδοξο εθνικισμό τον συναντάμε σε διάφορες μορφές: στα γήπεδα, στο δρόμο, με τη μορφή του γκράφιτι σε ορισμένα ιστολόγια, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 


Χρησιμοποιούμε τον όρο ορθόδοξος εθνικισμός, προκειμένου να οριοθετηθούμε σαφώς από τους εθνικιστές στη Δυτική Ευρώπη: ορισμένοι από αυτούς έχουν αναρχικές αντιλήψεις, άλλοι είναι νεοναζί και ειδωλολάτρες, και άλλοι προτεστάντες. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στον Ορθόδοξο χώρο και να αγωνιστούμε για την Ένωση των Ορθοδόξων Εθνών: της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Ελλάδας, της Σερβίας! Λίγο μας ενδιαφέρει η εθνικιστική σκηνή στη Δυτική Ευρώπη. Θα βοηθήσουμε μόνο όταν μας το ζητήσουν. Θέλουμε να σταματήσουμε την επιρροή των ασεβών αμερικανο –σιωνιστικών ενώσεων στα Ορθόδοξα σύνορά μας! Δεν θέλουμε τους Αμερικανούς στην Ανατολική Ευρώπη, δεν θέλουμε την ΔΕΜΟΝοκρατία της ασεβούς Ένωσης στους ορθόδοξους λαούς, δεν θέλουμε να υποταχθούμε και να μετατραπούν οι χώρες μας σε Σόδομα και τα Γόμορρα, επειδή το θέλουν τα σατανιστικά μασονικά καθάρματα στη Δυτική Ευρώπη. Τους βλέπουμε ως εισβολείς, και θα τους πολεμήσουμε μέχρι το τέλος!

Δεν είναι δικό μας λάθος το ότι η Ρωσία είναι μια παγκόσμια δύναμη και είναι απόλυτα φυσιολογικό να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας. Είναι φυσιολογικό να αγωνιστούμε για τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου καθώς οι Ορθόδοξοι αδελφοί μας σφαγιάστηκαν από τον εγκληματία που ονομάζεται Wesley Clarkπου έγινε και σύμβουλος του Βίκτορ Πόντα (τ. πρωθυπουργού). Είναι φυσιολογικό να στηρίξουμε τον Bashar Al-Assad, δεδομένου ότι προστατεύει την Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα στη Συρία και πολεμάει μαζί με τη Ρωσία. Αφήσαμε πίσω τις έχθρες μεταξύ των ορθοδόξων λαών και αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αγωνιστούμε μαζί για ένα ιδανικό, σύμφωνα με τα λόγια τουCorneliu Codreanu«Ένα εθνικιστικό κίνημα προσαρμόζεται στους καιρούς που ζούμε».

Είμαστε νέοι, και σε μια στιγμή μπορεί να γίνουμε μια δύναμη που θα πρέπει να φοβούνται. Αν αυτοί που είναι διεφθαρμένοι ηθικά και η ψυχή τους είναι σε σήψη, έχουν την εντύπωση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σαν κι αυτούς και ότι θα υποκλιθούμε μπροστά στα χρήματα, δεν μας ξέρουν καλά! Σε μερικούς από εμάς έκαναν κάποιες προσφορές, αλλά θυμόμαστε αυτό που είπε ο CorneliuCodreanu: "Αυτός που δίνει δώρα φτύνει στα μάτια". Οι παραδοσιακοί Ορθόδοξοι αδελφοί με την πραγματική έννοια της λέξης, δεν συμφωνούν μαζί μας σε όλα τα σημεία, δεν μας καταλαβαίνουν απόλυτα τι δουλειά έχει η ορθοδοξία στο γήπεδο ή πώς προωθούμε τον εθνικισμό στην ορθόδοξη μουσική. Μπορεί να μας βρεις στο γήπεδο, με ένα πυρσό στο χέρι ή μπορεί να μας βρεις να εργαζόμαστε σε ένα μοναστήρι! Μπορεί να μας βρεις στο δρόμο και να είμαστε "σκάνδαλο", όταν θα πρέπει να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας, και την Κυριακή να μας βρεις να ακούμε με σεβασμό την Θεία Λειτουργία! Θα μας βρεις πάντα μεταξύ νέων ανθρώπων που έψαχναν τόσο πολύ μέσα στο βούρκο, που ήταν με την σύριγγα στη φλέβα, με το μυαλό τους διαλυμένο, να αγωνίζονται τώρα για τον εθνικιστικό-ορθόδοξο σκοπό! Για πολλούς ανθρώπους, είναι δύσκολο να κατανοήσουν τον τρόπο ζωής μας και τον τρόπο σκέψης μας ...

Έτσι καταλάβαμε την Ορθοδοξία και έτσι θέλουμε να την εφαρμόσουμε: μια επαναστατική εξέγερση ενάντια στο σατανικό και αντίχριστο σύστημα! Ένας, δύο, δέκα, εκατό νέοι, έχουμε το κουράγιο να φωνάξουμε εναντίον του διεφθαρμένου και χυδαίου ξεπουλήματος της χώρας. Πάλι θυμηθείτε τι είπε ο CorneliuCodreanu: "Οι  Λεγεωνάριοι με γέλιο κοιτάνε κατάματα τον θάνατο". Ας αφήσουμε στην άκρη το φόβο που παραλύει ολόκληρο το έθνος και ας ακούσουμε την κραυγή που βγαίνει από τα σωθικά αυτών των νεαρών: «Κάτω η σατανική Μασονία, Κάτω το διεφθαρμένο σύστημα!». 

Ας κάνουμε τους νέους να βγουν έξω το βράδυ, χωρίς κουκούλα που να κρύβει το πρόσωπό τους και να γράψουν στον τοίχο ένα μήνυμα δέκα μέτρα "η Ρουμανία, η χώρα μας υπέκυψε στην μασονική πολιτική μαφία! Εκπαιδεύσου και Πολέμα!" Μόλις φύγει αυτός ο γ….ς φόβος που παραλύει την γενιά μας που μένει αδρανής, οι δυνάμεις του έθνους θα αποδεσμευθούν, και θα ενσταλάξει σε αυτούς το θάρρος και η γενναιότητα των ψυχών των προγόνων μας! Γύρνα την πλάτη στα ναρκωτικά, μην γίνεσαι λεία στον υπόκοσμο. Αγωνίσου για την πατρίδα σου και μια μέρα θα έχεις την τεράστια ικανοποίηση: Ότι άλλαξες την ΡΟΥΜΑΝΙΑ! ...


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails