Tuesday, February 23, 2016

Στους μετανάστες τα άδεια και τα απούλητα σπίτια. Στον αέρα ο ιδρώτας των Ελλήνων;


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη.
Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί είχαν προωθηθεί τόσο πολύ μέχρι το 2009, οι αγοροπωλησίες ακινήτων. Αυτή η «μόδα», όταν τερματίστηκε, άφησε στους εργολάβους περίπου 340.000 απούλητα καινούργια ακίνητα και εκατοντάδες χιλιάδες, αγορασμένα και μη χρησιμοποιούμενα διαμερίσματα και μονοκατοικίες στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Όλα αυτά τα ακίνητα, που δεν χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους και που παραμένουν άδεια, αργά ή γρήγορα, θα επιταχθούν, σε αναγκαστική ενοικίαση, ή και χωρίς ενοικίαση (χωρίς αντίτιμο), για να μείνουν οι εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια μεταναστών που θα έρθουν από τις μουσουλμανικές χώρες.
Όλα αυτά, αν δεν σταματήσει αυτή η αθρόα, καθημερινή και μαζική μετανάστευση πληθυσμών από τις μουσουλμανικές χώρες προς την Ελλάδα. Ακόμη και αν δεν βγούμε από την συνθήκη Σένγκεν, ο αριθμός των μεταναστών (δεν λέμε λαθρομετανάστες, διότι όλοι θεωρούνται νόμιμοι πλέον) που μπαίνουν στην Ελλάδα, είναι σταθερά μεγαλύτερος από τον αριθμό των μεταναστών που προωθούνται στην Ευρώπη.
Όλοι όσοι μένουν εδώ, παίρνουν νομιμοποιητικά χαρτιά και θα αρχίσουν να φέρνουν από τρεις τέσσερις γυναίκες ο καθένας με τα αντίστοιχα παιδιά.
Όλοι αυτοί κάπου πρέπει να μείνουν. Ήδη έχουν αρχίσει ΜΚΟ να ψάχνουν για ενοικίαση άδεια σπίτια. Τι θα γίνει όταν δεν υπάρχει χρήμα για πληρωμή ενοικίου; Ποιος θα κάνει έξωση τους «καημένους τους μετανάστες»;
Ο ΕΝΦΙΑ όμως θα πρέπει να πληρώνεται και για να χρυσωθεί το χάπι, ίσως να θεωρείται ανταποδοτικός έναντι του ενοικίου και όσοι έχουν δώσει ουσιαστικά τα σπίτια τους στους μετανάστες, δεν θα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ.
Φροντίστε λοιπόν τα σπίτια σας να είναι όλα γεμάτα και να μην εμφανίζονται άδεια, πράγμα βέβαια, δύσκολο έως αδύνατον.
Όταν μάλιστα γεμίσουν τα άδεια σπίτια και οι εγκαταλελειμμένες βιοτεχνίες, τότε θα αρχίσουν να βάζουν μετανάστες και πρόσφυγες μέσα στα σπίτια, οπότε θα εκπληρωθεί πλήρως και η προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού, που λέει «μην κάνετε μεγάλα σπίτια, θα σας βάζουν και άλλους μέσα», πράγμα που αποτελεί και όνειρο της εγκληματικής και ψευδο-οικολογικής Ατζέντας 21.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails