Monday, August 22, 2016

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ!


hqdefault
Μπορεί να είναι Αύγουστος και να έχουν παραλύσει τα πάντα στη χώρα, αλλά η κρατική μηχανή… αγρυπνεί στις επάλξεις για τα «αδικήματα» που έχουν σχέση με τον «ρατσισμό»!

Έτσι, την διενέργεια προανάκρισης μετά τις καταγγελίες από κομμούνια για «αντισημιτική» ρητορική εκ μέρους του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), Δημήτρη Τσερμενίδη, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη γενική συνέλευση των μελών του συνδικάτου που είχε γίνει σε αίθουσα με την επωνυμία «Αβραάμ Μπεναρόγια», παρήγγειλε ο αρμόδιος εισαγγελέας, με το ερώτημα της «δημόσιας υποκίνησης σε ρατσιστική βία».
Σύμφωνα με τις «καταγγελίες» των κομμουνιστών, ο πρόεδρος είχε καταφερθεί κατά του σιωνιστή ιδρυτή της Federation και του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια «και συλλήβδην όλων των Εβραίων». Ο ίδιος ο πρόεδρος του σωματείου υποστηρίζει ότι: «το μόνο που είπα είναι ότι ο Θεός έκανε τους Εβραίους και αυτοί σταύρωσαν τον Χριστό. Οι πλειοψηφίες σταύρωσαν τον Χριστό, όπως έκαψαν τον Κοπέρνικο ή φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη».
Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ), ενώ «διέρρευσε» στα ΜΜΕ και η παρακάτω «περίεργη» είδηση: «σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης». Αυτό τώρα που να το εκλάβουμε; Ως ωμό εκβιασμό στη δικαιοσύνη;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails