Friday, May 19, 2017

Ο Soros μετά το ανθελληνικό κόμμα Ουράνιο τόξο κατεβάζει κι άλλο κόμμα στις εκλογές. Το κόμμα των αναρχικών του Ρουβίκωνα!

Ο Soros μετά το ανθελληνικό κόμμα Ουράνιο τόξο κατεβάζει κι άλλο κόμμα στις εκλογές. Το κόμμα των αναρχικών του Ρουβίκωνα!
ο Atyeh Neier πρώην επικεφαλής της οργανώσεως του « Helsinki Watch», δηλαδή του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, είχε ορισθεί πριν από δέκα χρόνια -ίσως είναι και σήμερα- πρόεδρος του Ιδρύματος Τζώρτζ Σόρος. Και αυτό μαρτυρεί πολλά.Η δραστηριότητα του λεγόμενου «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι» στον ελληνικό χώρο είναι γνωστή. Η Οργάνωση αυτή έσπευδε και σπεύδει σε κάθε περίπτωση στην Φλώρινα σε εκδηλώσεις της οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» Σκοπιανών συμφερόντων και προπαγάνδας στις οποίες παίρνουν μέρος σκοπιανές οργανώσεις και η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης».

Κι άλλο κόμμα κατεβάζει ο Soros στις εκλογές.Έχουμε «Αναρχικούς» που θέλουν κρατική επιχορήγηση ως κόμμα για να «καταστρέψουν»το κράτος …δηλαδή όσα κομμάτια του στέκονται εμπόδιο στα σχέδια των αφεντικών…
Ρουβίκωνας: «Συγκροτούμε πολιτικό φορέα με βασικό σκοπό την καταστροφή του κράτους…»
Την μετατροπή του σε πολιτικό φορέα ανακοίνωσε η αναρχική οργάνωση «Ρουβίκωνας», με σκοπό την «καταστροφή του κράτους»
Με κείμενο που δημοσίευσε στο indymedia υπό τον τίτλο «Η πολιτική μας ταυτότητα», ο Ρουβίκωνας εξηγεί γιατί θεωρεί ότι πρέπει να μετεξελιχθεί.
Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση, το κείμενο της πολιτικής ταυτότητας του Ρουβίκωνα, θα συζητηθεί σε εκδήλωση που οργανώνει η αναρχική ομάδα το Σάββατο 20/5 στις 18:00 στο Κ*ΒΟΞ (πλ. Εξαρχείων, Αραχώβης κ Θεμιστοκλέους).
«Ο Ρουβίκωνας δοκίμασε να κάνει τα πράγματα ανάποδα» λένε στο κείμενο και εξηγούν:
«Να ξεκινήσει από τη δράση,από τις άμεσες ανάγκες του κοινωνικού πολέμου και μέσα από αυτό να χτίσει σιγά σιγά μια ολοκληρωμένη πολιτική οντότητα ικανή να αποκτήσει πρωτοβουλία κινήσεων, να δώσει αληθινή ώθηση στον αναρχικό αγώνα, ικανή να μετεξελιχθεί και να ανέβει στάδιο. Να σπάσει επιτέλους την «κατάρα» των αναρχικών ομάδων να περιορίζονται ποσοτικά σε μικρούς αριθμούς μελών και ποιοτικά σε απευθύνσεις προσανατολισμένες σε προκαθορισμένο εύρος θεματικών».
Τα μέλη του Ρουβίκωνα ισχυρίζονται ότι έχουν φτάσει σε ένα «ικανοποιητικό επίπεδο πολύπλευρης ολοκλήρωσης» και δηλώνουν ότι «βάζουμε μπροστά μεγαλύτερα διακυβεύματα (…) Μπροστά στις νέες προκλήσεις είναι απαραίτητο να καθορίσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια την πολιτική μας ταυτότητα, να συγκροτήσουμε το πλέγμα ιδεών και την εμπειρία μας με τόσο συνεκτικό τρόπο που να μπορεί να παράγει νέα, αποτελεσματικά σχέδια».
Όπως εξηγεί, ο Ρουβίκωνας «είναι ένας πολιτικός, μαχόμενος αναρχικός σχηματισμός που η φυσική θέση του είναι στην αιχμή, στην πρώτη γραμμή των μετώπων του κοινωνικού πολέμου και σκοπός του, η ανατροπή της σημερινής τάξης πραγμάτων». Συγκεκριμένα όπως αναφέρει «επιδιώκουμε την καταστροφή του κράτους και την αντικατάστασή του ως διαχειριστή των κοινών, από μια ομοσπονδία αυτοδιευθυνόμενων κοινοτήτων βάσης. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο από αυτό που ζητάει το ιστορικό αναρχικό κίνημα».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails