Tuesday, July 25, 2017

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ και ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ, η ΑΟΖ και ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


unnamed-file-76-620x450
Ο εν εξελίξει Γ’ Γενικός Πόλεμος, που ήδη άρχισε στη Συρία στις 15 Μαρτίου του 2011, συνεχίζεται.
Δραματικώς εντεινόμενος. Συνεχώς επιδεινούμενος. Κατά συνέπεια, και ευτυχώς για την πατρίδα μας ως προς την προφητική πρόρρηση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο Πόλεμος «πιάστηκε από κάτω!». Στη Συρία.
Τα δύο μέγα-στρατόπεδα, που θα δώσουν την τελική μάχη πάνω από τη Βασιλεύουσα κατά την τελευταία, έβδομη και τελική μάχη-Αρμαγεδδώνα, ήδη έχουν σχηματισθεί. Το έτος 2017 φαίνεται ότι θα αποβεί και θα καταγραφεί ως ένα έτος σημαδιακό. Ένα έτος προμήνυμα. Ένα έτος σταθμός. Όπου, τα προφητευμένα προδρομικά θεϊκά σημάδια όλο και θα πυκνώνουν. Πια, τα εν λόγω άνωθεν σημάδια των καιρών είναι καθημερινά και αναρίθμητα. Πλησιάζουμε!
Σημάδια όπως, λόγου χάρη, το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών, που συνέπεσε φέτος με το δικό μας Ορθόδοξο Πάσχα, στις 16 Απριλίου, μέχρι και τις τοιχογραφίες-σημεία της Αγιά Σοφιάς. Καθώς ομοίως και από τα δεκάδες άλλα εμφανιζόμενα θεϊκά σημάδια-προμηνύματα, πού δείχνουν την επερχόμενη και πανηγυρική επιστροφή των Ελλήνων στην Πόλη. Πολλοί πια είναι αυτοί που όλο και πιο συχνά ερωτούν: Θα έρθει το ποθούμενο του Πατροκοσμά;
Διαβάστε, για παράδειγμα, ένα αρκετά ενδεικτικό και προφητευμένο γεγονός, που έχει καταγραφεί στα χειρόγραφα που αναφέρονται στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό: Κάποτε ο Άγιος έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας ονόματι «Δάφνος». Εκεί λοιπόν, μεταξύ των άλλων, όπως μας το έχουν μεταφέρει γραπτώς οι παλαιότεροι, επανέλαβε τη γνωστή προφητεία «Θα έρθει (το ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί».
Κάποιος όμως χωρικός που ήταν παρών και δεν κατάλαβε το τι ακριβώς εννοούσε ο Πατροκοσμάς, του ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις και τότε ο Άγιος του είπε και τα επόμενα λόγια-διευκρινίσεις: «Θα ΄ρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω».
Παράλληλα με τον Πατροκοσμά και ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε και αυτός κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για όλα όσα βλέπουμε και ακούμε κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάποιοι εμφατικώς ερωτούν: Mήπως τελικά τα προφητευμένα διεθνικά γεγονότα έχουν ήδη ξεκινήσει και απλά επειδή είμαστε εντός αυτών των καταστάσεων δεν αντιλαμβανόμαστε την πλήρη εικόνα ή την έκτασή τους; Και εμείς τους απαντούμε ευθέως και κατηγορηματικώς: Ναι! Τα πολεμικά γεγονότα ήδη βρίσκονται στο τέλος της Β’ φάσης του ήδη διεξαγόμενου Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έπεται στη συνέχεια η Γ’ φάση του Γενικού Πολέμου: ο πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας. Και ακολουθεί μετά η Δ’ φάση του μετέπειτα Αρμαγεδδώνα: Ο Ρωσο-Τουρκικός Πόλεμος.
Η άπιστη και αμετανόητη ηγεσία της Τουρκίας, όπως προφητικά ήδη γνωρίζουμε από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, θα μας επιτεθεί ξαφνικά και ύπουλα ως τα «Εξαμίλια». Και προσοχή. Τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε ονόματα από χωριά, ούτε πόλεων, αλλά είναι γενικώς τα έξι ναυτικά μίλια ή η απανταχού ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. Δηλαδή, «Εξαμίλι» είναι κάθε γεωγραφικό σημείο που απέχει έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, σε κάποιο από αυτά τα συνοριακά σημεία θα λάβει χώρα εκείνο που προείπε, πριν από 260 χρόνια περίπου, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά.».
Επιπλέον, ο Άγιος Παϊσιος είχε διευκρινίσει και τα εξής, σε σχέση με το εν λόγω θαλάσσιο όριο των έξη μιλίων της χώρας μας από τα παράλια της γείτονος χώρας (εξαμίλια): «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους… Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος».
Και ο Αγιορείτης Άγιος συνεχίζει: «Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη… Την Πόλη θα μας τη δώσουν… Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν… Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)… Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός… Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».
Ειδικά δε για την Τουρκία, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει και τα επόμενα λόγια, κατά λέξη: «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι… Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη… Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν… Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη».
Πέραν του καυτού θέματος των έξι ναυτικών μιλίων ως αυτό-καθαυτό, υπάρχει επίσης παραλλήλως και η περίφημη σύνθετη διένεξη της Ελλάδας με την Τουρκία περί την ΑΟΖ ή, δηλαδή, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Υπάρχει εδώ το «ανοιχτό», χρονικώς, Casus belli (αιτία πολέμου) με την δυνητική επέκταση των χωρικών μας συνόρων στα 12 ναυτικά μίλια. Βεβαίως, η κατάσταση με τη γείτονα χώρα είναι πια η παγίως γνωστή και μάλιστα όλο και επιτεινόμενη: παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, γκρίζες ζώνες, βόλτες των Τουρκικών φρεγατών στην ελληνική επικράτεια, έρευνες των υδρογραφικών-ωκεανογραφικών σκαφών στη περιοχή του Αιγαίου κλπ.
Φυσικά, ο κύριος λόγος της ελληνοτουρκικής διαφοράς είναι η ύπαρξη τεραστίων ενεργειακών πόρων στην περιοχή. Η χώρα μας έχει ανεπισήμως χαράξει τα εν λόγω όρια και έχει επίσης αναφέρει τα στίγματα γεωγραφικών κομματιών της. Επίσης, τα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, με βάση την αρχή της ίσης απόστασης, εμφανίζονται ως υποθετικά όρια ΑΟΖ, όταν αυτή υιοθετηθεί, σε διεθνείς βάσεις δεδομένων στο διαδίκτυο, σε χάρτες του Οργανισμού Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνωρίζουν, σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας, δικαίωμα ΑΟΖ σε όλα τα ελληνικά νησιά.
Πέραν όμως του καυτού θέματος των έξη μιλίων με την Ελλάδα, η Τουρκία στρώνει και ένα δεύτερο και αντίστοιχο «χαλί πολέμου» και με την Κύπρο. Επίκεντρο: το οικόπεδο με τον αρνητικά νοηματοδοτημένο «εωσφορο-αριθμό» 11. Απειλή πολέμου εγείρει η Τουρκία τόσο κατά της Κύπρου όσο ομοίως και των εταιρειών ENI και TOTAL, εγείροντας διεκδικήσεις επί του Οικοπέδου 6 (άλλος ένας ακόμη «εωσφορο-αριθμός», τυχαία?) της Κυπριακής ΑΟΖ. Μάλιστα, αυτό η Άγκυρα το έκανε με τον πλέον επίσημο τρόπο όσο και με την «σφραγίδα» του επίσημου εγγράφου του ΟΗΕ. Από την άλλη πλευρά, η Κυπριακή Δημοκρατία προχώρησε, επιπροσθέτως, στη δέσμευση της περιοχής γύρω από το οικόπεδο 11, προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εκεί θαλάσσιες έρευνες, με τη NAVTEX 240/17. Η κίνηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η κυπριακή κυβέρνηση προχωράει κανονικά το ενεργειακό της πρόγραμμα. Το σκάφος “WEST CAPELLA” ήδη πήρε τη θέση του.
Τα διεθνικά και Ελληνικά πράγματα με την Τουρκία είναι άκρως περιπλεγμένα. Είμαστε στα πρόθυρα των επερχομένων γεγονότων. Για τους υπερ-μυημένους, η πιο ακόσμητη και η μόνη αλήθεια είναι ότι: οι εωσφορο-μασωνο-σιωνιστές της καμπαλιστικής πτέρυγας απλώς υλοποιούν τα υπεραιώνια σχέδιά τους. Τα παιδιά-τυφλοπόντικες του Ιούδα απλώς εφαρμόζουν τα εωσφορο-σχέδια των σταυρωτών του Ιησού μας και προγόνων τους! Τίποτε άλλο! Είναι τόσο!, μα τόσο!, απλό! Ο Γ’ Γενικός Πόλεμος είναι προ-σχεδιασμένος να υλοποιηθεί, κατά γράμμα!, από τους απογόνους-ταγούς της Νέας (σατανο-)Τάξης Πραγμάτων. Αλλά!, βεβαίως και ο Τριαδικός Θεός θα παραχωρήσει να διεξαχθεί ο επερχόμενος Αρμαγεδδώνας, έτσι ώστε όλοι εμείς οι αποστατούντες να πληρώσουμε τόσο για τις αμαρτίες μας όσο και να επιστρέψουμε στη συνέχεια στον ουράνιο πατέρα μας.
Κλείνοντας, θα καταγράψουμε και μια αισιόδοξη αναφορά. Οι Άγιοι πατέρες μας μιλούν απλά, προφητικά και ευθέως τόσο για την επερχόμενη αναγέννηση της Ορθοδοξίας όσο και για το μεγάλωμα Ελλάδας. Λόγου χάρη, ο Άγιος Παΐσιος έλεγε: «Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα ήταν γι αυτούς πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δεν θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο Θεός τις υποθέσεις του Έθνους… Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Αλλά, δεν θα έχουν τον μισθό των σημερινών Χριστιανών». Ο π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός είπε: «Ακολούθως αυτής της μεγάλης κλίμακας κάθαρσης, θα γίνει τέτοια αναγέννηση της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοια αναλαμπή της Ορθοδοξίας!!!». Τέλος, ο π. Σίμων Αρβανίτης τόνιζε: «Η Ελλάς θά δείτε σε λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θα δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη την οικουμένη».
ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΗΟΙ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails