Friday, July 28, 2017

ΖΑΧΑΡΤΣΕΝΚΟ: «ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ»


ΖΑΧΑΡΤΣΕΝΚΟ: "ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ"dimpenews.com
Σκάνδαλο έχει δημιουργήσει στα διεθνή μεγάλα ειδησεογραφικά, η δήλωση του αρχηγού της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Α.Zakharchenko ότι
»Oι πολιτικοί του Κιέβου είναι άθλιοι εκπρόσωποι του Ισραηλινού λαού».
Αυτό δήλωσε ο Πρωθυπουργός του Donetsk σε συνέντευξη τύπου που μεταδόθηκε ζωντανά από το το ρωσικό κανάλι Rossiya-24. Αναφερόμενος στους εθνικιστές προγόνους των Ουκρανών , τους Κοζάκους είπε:
Aν οι ιστορικοί εθνικιστές αυτής της χώρας, έβλεπαν ποιοί διοικούν τώρα την Ουκρανία , θα προτιμούσαν να επιστρέψουν στους τάφους τους.
Ισραηλινά (ynetnews ) και διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, προσπαθούν να απαξιώσουν τον Ζαχαρτσένκο και ολόκληρο τον ρωσόφωνο πληθυσμό, κατηγορώντας τους για αντισημιτισμό.

»Το αντισημιτικό κλίμα είναι διαδεδομένο στην Αν. Ουκρανία, όπου οι ηγέτες συνήθως χαρακτηρίζονται ως εβραίοι από εκείνους που επιθυμούν να τους δυσφημίσουν». (AFP)
Ο Zakharchenko, πλαισιωνόταν και από τον επικεφαλή της Λ.Δ. του Λουγκάνσκ, Ιgor Plotnitsky.
Tη Δευτέρα oι δυο πολιτικοί αρχηγοί ανακοίνωσαν μαζική επιστράτευση που θα φτάσει τους 100.000 άντρες.
Eν τω μεταξύ σε όλην την Ουκρανία έχει κυρηχθεί 4η επιστράτευση που αφορά όλον τον ανδρικό πληθυσμό από 18 έως και 60 ετών. Ωστόσο, σύμφωνα με δήλωση του υπ. Άμυνας της Ουκρανίας, Stepan Poltorak κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόνο το 20% του αναμενόμενου αριθμού. Παραδέχθηκε ότι πολλοί Ουκρανοί προσπαθούν να αποφύγουν την στράτευση και να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες . Και πρόσθεσε:
»Για αυτό το λόγο, θεσπίσαμε και το μέτρο της επίδειξης πιστοποιητικού απαλλαγής για όλους τους άνδρες μεταξύ 18 και 60 ετών που θα θελήσουν να περάσουν τα σύνορα. Όλοι όσοι θα εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εγκεκριμένης αναχώρησης. Αυτό θα εφαρμόζεται ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν ακόμα λάβει την κλήση.» (ria novosti)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails