Tuesday, July 4, 2017

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ: ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΔΙΑ (Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένα σημαντικό και συνάμα φρικτό διεθνές γεγονός που σκόπιμα αποκρύπτεται από τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, αλλά τελευταία έχει αρχίσει και αποκαλύπτεται είναι, όσο και αυτό αν ακούγεται εξωφρενικό, ότι γίνονται μυστικές τελετές θυσιών μικρών παιδιών από την παγκόσμια ελίτ για την προώθηση ορισμένων επιλεγμένων πολιτικών στην εξουσία.

Ιεζ. 16,21    Εσφαξες τα τέκνα σου και τα παρέδωσες εις την φωτιάν προς τιμήν των ειδώλων δια μίαν αποτροπαίαν εξιλεωσίν σου.
Ιερ. 39,34     Ετοποθέτησαν τα μιαρά είδωλά των μαζή με τας βρωμερότητάς των έντος του ναού, οπού εγίνετο επίκλησίς του Ονόματός μου.
Συμφώνα με τον εβραίο ραβίνο Abe Finkelstein, όταν ερωτήθηκε σχετικά σε μια συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι αυτά είναι γνωστά και ότι αυτά γίνονταν εδώ και αιώνες. Και θα πρέπει να ξέρετε, λέει ο ραβίνος, ότι τα κρέατα από αυτές τις θυσίες ‘’αξιοποιούνται’’ με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
«Δηλαδή τα αλλαντικά που σας πασάρουνε, τα μπιφτέκια των McDonald’s και άλλα πολλά… ψάξτε να δείτε και θα μάθετε πολλά». Όπως αποκάλυψε αυτός ο ραβίνος, υπάρχουν ειδικά μυστικά σφαγεία όπου γίνονται αυτές οι εκτελέσεις των μικρών παιδιών και ο μεγαλύτερος συνεργάτης εδώ και χρόνια είναι η μεγάλη γνωστή διεθνώς αλυσίδα φαστ φουντ.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails